2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Kizlar bu arada hic belirtim yok sadece 3 ve 4. Günler biraz hareket edince kasiklarimda agri oluyordu. Gögüslerim opudan beri kocaman ve agrili progesterona basladim opu günü o yapti eminim. Insallah önce kan testimde sonra muayenelerde güzel haberler alirim. Transfer olan daha olacak olan hepimiz insallah sag salim evlatlarimiza kavusuruz🙇‍♀️ daha yeni toparlaniyorum 9 senedir ilk kez pozitif gördüm rabbim isteyen kimseyi bekletmesin insallah 🙇‍♀️🙇‍♀️
Tebrik ederim Hayırlısı olsun

Tebriklerrrrrr🥰🥰🥰🥰 Kan verdiniz mi

Harika bugün süper haberler var 🙏🏻🙏🏻
Belirtiniz var mıydı kızlar 🙄
@MMMesude kan sonucu çıktı mı 🙄
LaRisaCca LaRisaCca sen nasılsın canım? Çatlatma iğnesi yapınca yalancı belirtiler oluyor mu? Ben hiç kullanmadım da
İyiyim canım benim sen nasılsın? Yapıyo canım bende göğüs hassasiyeti ve sürekli ağız kuruluğu ağızda metalik tat yaptı
Kizlarr progesteron iğnesi ve estrofem kullanıyorum bugun ufak parçacıklı kanamam oldu sizdede oldumu böyle bisey panikledim bi an
Yok canım yapmadı bende ama bugün firilden olduğunu düşündüğüm sütlü kahve renginde sulu tortulu bir akıntım oldu

Tebriklerrrrrr🥰🥰🥰🥰 Kan verdiniz mi

Harika bugün süper haberler var 🙏🏻🙏🏻
Belirtiniz var mıydı kızlar 🙄
@MMMesude kan sonucu çıktı mı 🙄
LaRisaCca LaRisaCca sen nasılsın canım? Çatlatma iğnesi yapınca yalancı belirtiler oluyor mu? Ben hiç kullanmadım da
Ben kan vermedim perşembeyi beklemeyi düşünüyorum canım dayanabilirsem tabi 😂 valla benim hiç bir belirtim olmadı göğüs büyüklüğü dışında. Ama az önce düşünürken aklıma geldi diğer gebeliklerdede simdikindede böyle zor nefes alır gibi oluyordum dün gece de onu yaşadım ama belki ben öyle düşündüğüm için ona yoruyorumdur bilemiyorum

İyiyim canım benim sen nasılsın? Yapıyo canım bende göğüs hassasiyeti ve sürekli ağız kuruluğu ağızda metalik tat yaptı

Yok canım yapmadı bende ama bugün firilden olduğunu düşündüğüm sütlü kahve renginde sulu tortulu bir akıntım oldu
İyiyim canım heyecanla sizleri takip ediyorum ve sabırsızlanıyorum☺️

Ahh sorma melo cum hele gel bir de bana sor o test tarihi gelecek mi acaba 😂
Ben daha şimdiden dayanamıyorum, senin yerinde olduğumu ve gün saydığımı hiç düşünemiyorum 🙈 galiba aklıma mukayyet olamayacağım 🙈 Ah ben ne yapacağım 🙊 Aklımdan hiç çıkmaz ki, delirmemem lazım 🙇🏻‍♀️ Ne zaman başlayacaksın testlere

Ben daha şimdiden dayanamıyorum, senin yerinde olduğumu ve gün saydığımı hiç düşünemiyorum 🙈 galiba aklıma mukayyet olamayacağım 🙈 Ah ben ne yapacağım 🙊 Aklımdan hiç çıkmaz ki, delirmemem lazım 🙇🏻‍♀️ Ne zaman başlayacaksın testlere
Biz seni dizginleriz 😂 sen hiç üzülme benim sırrım örgü örmek.. odaklanmak zorunda olduğum için zaman nasıl geçiyor anlamıyorum

Back
X