2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Anlıyorum canım. Bende salı günü dondurulmuş embriyo transferi için hazırlığa başlıycaz. Napıcam bilmiyorum. Gerçekten bu konuda çok tecrübeli bilgli bir kadın ama bu ilgisizliği bizim tedavimizde önceden alableceğimiz önlemleri engelliyor. Ve birşey soramuyorsun. Hep bi fırça çekme edasıyla konuşuyor. Eğer bu transferim olumsuz sonuçlanırsa semih zeki uludağ a geçiş yapıcam ikinci dondurulmuş transferine inşaallah gerek kalmasın ama bizim biraz sıkıntılı umutlu değilim. Bu doktorla da umudum daha da azaldı. Keşke enfeksiyon ilacını kullanmaya başlasaydın alıp. Hangi hapı dedi sana al diye .
Monurol önerdi canim keske alsaydım diye dusundum de nöbetçi eczane baya uzaktı bana oyuzden alamadım 🙁

Randevum saat 14.00 da saglik ocağında yaptira biliyormuyuz acaba erken saate orda yaptrsam olurmuki?
Devlet hastanesinin aciline git yaparlar. Yarım saatte de çıkuyor sonucu.zaten hemen karşısında tüp bebek merkezinin ya senin içşn daha kolay olur hem.tam idrar tahlili yapsınlar. Sağlık ocağında yapılan idrar tahlili asitlik ölçen bi çubuk testi sadece canım.

Ama yeterki düzelsin de.. yanma yoktu değil mi idrsr yaparken. Enfeksiyon belirtisi yanma oluyo çünkü ve sürekli tuvalete çıkma isteği. Belki de stresten ve yediğin acı ekşi bişey varsa ondan olmuş olabilir. Ve bol su içmelisin. İnşaallah yarın herşey çok güzel olur senin için canım.🙏🙂
Devamlı tuvalet çıkma isteği yaparkende rahimde agri oluyordu bol su içerek düzeltim galiba öyle düşünüyorum insalah canım ya heycanla yarını beklerken basima gelene bak stresten uzak durum derken geldi buldu beni :kızgın: senin icinde hayirlisi olur insalh bu son tedavin olur insalh bebeğine kavuşursun böyle sorunlarla karşılaşınca insanin umudu yıkılıyor ama seninki guzel olucak insalh 🤲

Devlet hastanesinin aciline git yaparlar. Yarım saatte de çıkuyor sonucu.zaten hemen karşısında tüp bebek merkezinin ya senin içşn daha kolay olur hem.tam idrar tahlili yapsınlar. Sağlık ocağında yapılan idrar tahlili asitlik ölçen bi çubuk testi sadece canım.
Ilk isim oraya gitmek olucak cok sagol canim ya teşekkür ederim bilgilendirdigin için 😘

Ilk isim oraya gitmek olucak cok sagol canim ya teşekkür ederim bilgilendirdigin için 😘
Ne demek canım. Çıkarsa da idrsar yolu enfeksiyonu üzülme . Transferi iptal etmezler bence gebelikte bile kullanılan idrar yolu enfeksiyonu antibiyotikleri var. Halledersiniz bi şekilde. Allah nasip ettiyse her türlü gelecektir sana hastalıkları hiç kafaya takma ya nasip. Hayırlısı olsun hakkında herkesin inşaallah 🤗 buradaki diğer arkadaşlarımında 🙏

Ne demek canım. Çıkarsa da idrsar yolu enfeksiyonu üzülme . Transferi iptal etmezler bence gebelikte bile kullanılan idrar yolu enfeksiyonu antibiyotikleri var. Halledersiniz bi şekilde. Allah nasip ettiyse her türlü gelecektir sana hastalıkları hiç kafaya takma ya nasip. Hayırlısı olsun hakkında herkesin inşaallah 🤗 buradaki diğer arkadaşlarımında 🙏
Insalah canım senin icinde en güzeli olsun allahın izniyle bu sıkıntıları atlatsak biran önce bebeklerimize kavuşsak 😫

Sorun bende canim her iki tüpümde tıkalı tek sıkıntı bu 😭
Olsun büyük sıkıntı değil bu. En azından sperm ve yumurta kaliteli zaten bu da en önemlisi. Bizim erkek kaynaklı. Azosperm değil ama neredeyse kapıya dayanmış değerler çok kötü ameliyattan sonra da pek düzelme olmadı . Morfoloji hakkında da hiç bişey bilmiyoruz. Sanırım tahlillerde değerlendirmemişler. Ben pko yum. 29 yumurtadan elimizde sadece 4 embriyo kaldı ve donduruldu. Embriyolarım 5. Güne gelmeye çalışırken, 9 tane aa kalite embryo 3. Gün ölmüş . Yani elimde 4 embriyo var kaliteli dediler ama 3. Günde ölen 9 embriyo da kaliteliymiş. Umutlanmaya korkuyorum arkadaşlar. Uzun uzun sınanmaktan korkuyorum.

Olsun büyük sıkıntı değil bu. En azından sperm ve yumurta kaliteli zaten bu da en önemlisi. Bizim erkek kaynaklı. Azosperm değil ama neredeyse kapıya dayanmış değerler çok kötü ameliyattan sonra da pek düzelme olmadı . Morfoloji hakkında da hiç bişey bilmiyoruz. Sanırım tahlillerde değerlendirmemişler. Ben pko yum. 29 yumurtadan elimizde sadece 4 embriyo kaldı ve donduruldu. Embriyolarım 5. Güne gelmeye çalışırken, 9 tane aa kalite embryo 3. Gün ölmüş . Yani elimde 4 embriyo var kaliteli dediler ama 3. Günde ölen 9 embriyo da kaliteliymiş. Umutlanmaya korkuyorum arkadaşlar. Uzun uzun sınanmaktan korkuyorum.
Bence embriyolog - laboratuvar bu noktada iyi iş çıkarmamış

Benimde 40 dan 12 si dollendi 3 gune kadar hepsi aynı kalitede de ilerledi 5 günede 4 embriyom 4aa kalitesinde olduğunu söyledi gerci guvencimde kalmadı ona🤦‍♀️biz duamızdan geri kalmayalım canim rabbim daha iyisini bilir olumlu dusunelimki hersey guzel.olsun 🌼

Bence embriyolog - laboratuvar bu noktada iyi iş çıkarmamış
Memorial Kayseri tüp bebek merkezinde tedavi oluyoruz. Açıkçası kayseri deki en iyi tüp bebek merkezi burası. Labaratuvar açısından kayserideki diğer doktorlarında parmakla gösterdiği bir merkez olduğu için tercih ettik. Bence laboratuvar değil canım. Eşimin değerleri düzelmedi pek ameliyattan önce sadece 80.000 sperm vardı. Ameliyattan 4 ay sonra bür gün bile aksatmadığı takviye ilaçlara rağmen 800.000 e yükselmiş ileri hız hala 0 biz hiç dna hasarı testi de yaptırmadık. Off bilmiyorum kafam çok karışık. Doktora çok az embriyo elde ettk dediğimde eşinde problem var ama biliyosun o yüzden burdasınız zaten dedi. Haklıydı bişey diyemedim.

Benimde 40 dan 12 si dollendi 3 gune kadar hepsi aynı kalitede de ilerledi 5 günede 4 embriyom 4aa kalitesinde olduğunu söyledi gerci guvencimde kalmadı ona🤦‍♀️biz duamızdan geri kalmayalım canim rabbim daha iyisini bilir olumlu dusunelimki hersey guzel.olsun 🌼
Seninki de çok tuhaf olmuş yaa. Ama Allah nasip edecese her kusurunu örter onun doğru ya. Biz sabırsız ve fazla heyecanlıyız galiba😊 Allah sağlıkla hayırla kucaklarımıza almak nasip etsin.🙏

Memorial Kayseri tüp bebek merkezinde tedavi oluyoruz. Açıkçası kayseri deki en iyi tüp bebek merkezi burası. Labaratuvar açısından kayserideki diğer doktorlarında parmakla gösterdiği bir merkez olduğu için tercih ettik. Bence laboratuvar değil canım. Eşimin değerleri düzelmedi pek ameliyattan önce sadece 80.000 sperm vardı. Ameliyattan 4 ay sonra bür gün bile aksatmadığı takviye ilaçlara rağmen 800.000 e yükselmiş ileri hız hala 0 biz hiç dna hasarı testi de yaptırmadık. Off bilmiyorum kafam çok karışık. Doktora çok az embriyo elde ettk dediğimde eşinde problem var ama biliyosun o yüzden burdasınız zaten dedi. Haklıydı bişey diyemedim.
Canım daha evvel başarısız tüp bebek denemesi olanlarda, uzun süre hiç gebe kalamayanlarda, çokça yumurtanın pek azı döllenip döllenenler de yumurta kalitesi iyi seyrettiği halde yaşamama görülüyorsa Dna hasarı bakılmalı. Çünkü budurumda embriyo transfer edilse bile tutunamayabiliyor.Erkek tedavi almadan o kadar emek vermemeli 😑 ama çok şükür ki senin çok güzel kaliteli embriyoların var. operasyonun çok iyi yönetildi ve başarılı bir sonuca ulaşacaksın 🤗🌸

Seninki de çok tuhaf olmuş yaa. Ama Allah nasip edecese her kusurunu örter onun doğru ya. Biz sabırsız ve fazla heyecanlıyız galiba😊 Allah sağlıkla hayırla kucaklarımıza almak nasip etsin.
Canım daha evvel başarısız tüp bebek denemesi olanlarda, uzun süre hiç gebe kalamayanlarda, çokça yumurtanın pek azı döllenip döllenenler de yumurta kalitesi iyi seyrettiği halde yaşamama görülüyorsa Dna hasarı bakılmalı. Çünkü budurumda embriyo transfer edilse bile tutunamayabiliyor.Erkek tedavi almadan o kadar emek vermemeli 😑 ama çok şükür ki senin çok güzel kaliteli embriyoların var. operasyonun çok iyi yönetildi ve başarılı bir sonuca ulaşacaksın 🤗🌸
Aslında belki ameliyatın 6. Ayından sonra yapsak tedaviyi belki daha iyi olurdu. Ama ben sabredemedim işte. Zaten bu tutmazsa dna hasarı testi yaptırcaz bi kere. Allah ım inşaallah gerek kalmaz ya. Çünkü ikinci bir tüp bebek tedavisine ayıracak bütçem yok bı tedavinin ücretini de tamemen ailemiz karşıladı. Bakalım Allah büyük.

Seninki de çok tuhaf olmuş yaa. Ama Allah nasip edecese her kusurunu örter onun doğru ya. Biz sabırsız ve fazla heyecanlıyız galiba😊 Allah sağlıkla hayırla kucaklarımıza almak nasip etsin.

Aslında belki ameliyatın 6. Ayından sonra yapsak tedaviyi belki daha iyi olurdu. Ama ben sabredemedim işte. Zaten bu tutmazsa dna hasarı testi yaptırcaz bi kere. Allah ım inşaallah gerek kalmaz ya. Çünkü ikinci bir tüp bebek tedavisine ayıracak bütçem yok bı tedavinin ücretini de tamemen ailemiz karşıladı. Bakalım Allah büyük.
Rabbim başkaşeye gerek ettirmesin bu tedaviden hayırlarla bebişinizle ayrılmanızı nasip etsin yuvanız şenlensin inşallah canım

Çok üzüldüm canım tekrar denemeyi düşünüyor musun kısa sürede
Evet canım 1 tane kalitesi kötü dondurulmuş 4. Gün embriyom var 3 sene öncesinden kalan. O dönemden olan bir de kızım var Allah bağışlarsa🤲🏼🤲🏼🤲🏼 Çok şükür bir evladım var, tek derdim yalnız büyümemesi bir kardeşi olması.. nasipte varsa olur inşallah. Allah herkese nasip etsin. Bu defa olmazsa sonra gene denerim olana kadar🤲🏼❤️

Benimde 13 şubatta oldu transferim cok heyecanlıyım
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Yarin transfer günüm canim bakıcam belki olmaya bilirde olmasamda çektiğim ağrılar acılar yanıma kâr kalacak tekrar sıfır bastan devam ınslh öyle bisey olmaz estrofem kanama yatırıyormuş canim araştırdım da simdi ıyim şükür ne kanamam var nede idrar yapmada zorluk düzeldim gibi
Rabbim gü,el sonuçlar nasip etsin inşallah

Canım benim eşimde azosperm tese ile 15 sperm bulundu 5 yumurtadan 3 döllendi 1 taneside 3. Gün dondurdular diğerleri gelişmedi şimdi o bir tane bana umut oldu stres yapma sen inşallah bebeğin sana gelir

Back
X