2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Hayırlısı olsun rabbim bizlerede o güzel günleri göstersin 🙏🙏 birşey danışmak istiyorum neler yediniz neler yaptınız? İnsan yanlış bişey yiyip içmekten korkuyorda 😔
Ben çok dikkat etmedim canım açıkçası protein ağırlıklı besledim Arada ceviz yedim süt içtim yoğurt yedim hala da devam ediyorum

Hayırlısı olsun rabbim bizlerede o güzel günleri göstersin 🙏🙏 birşey danışmak istiyorum neler yediniz neler yaptınız? İnsan yanlış bişey yiyip içmekten korkuyorda 😔
Çok sağol canım rabbim sizede nasip etsin ben özel birşey yemedim canım hatta benim hiç belirtimde olmadı sadece bol bol dinlendim

Dünkü yaşadığım sorunda bisey cikmadi canim hersey guzel dedi enfeksiyon ilaci yazdi fitil verildi 3 günde bi iğne verildi ilaçlarına devam insalh sonucun guzel olur bu arada ogrendimki embriyoları çift dondurmuşlar biri boşa gitti canim 1 tane tek koydu ona canim sıkıldı biraz
Ay canım inşaallah hayırla pozitif sonuç alırsın. Ama çift dondurduysa söylemesi kazımdı embriyologların sana .Keşke çift transfer yaptırsaydın sen mi istemedin canım çifti

Ay canım inşaallah hayırla pozitif sonuç alırsın. Ama çift dondurduysa söylemesi kazımdı embriyologların sana .Keşke çift transfer yaptırsaydın sen mi istemedin canım çifti
Bende söylemesini beklerdim ve ben bunu aşağıdaki hemşireden öğrendim kendisi tek istedi bilseydim çift olduğunu çift koydururdum canim kendiside ısrarla tek deyince ona biraktim nasip kısmet insalh tutunurda bidaha uğraşmama gerek kalmaz

Bende söylemesini beklerdim ve ben bunu aşağıdaki hemşireden öğrendim kendisi tek istedi bilseydim çift olduğunu çift koydururdum canim kendiside ısrarla tek deyince ona biraktim nasip kısmet insalh tutunurda bidaha uğraşmama gerek kalmaz
Canım her klinik aynı mı prosedür mü uyguluyor bilmiyorum ama 35 yaş altı hastalara tek embriyo transferi yapılabilirmiş.35 yaş üstü hastalara çift de koyabiliyorlarmış bana öyle demişlerdi

Canım her klinik aynı mı prosedür mü uyguluyor bilmiyorum ama 35 yaş altı hastalara tek embriyo transferi yapılabilirmiş.35 yaş üstü hastalara çift de koyabiliyorlarmış bana öyle demişlerdi
Evet canım bunu bende biliyorum bende tek den yanaydım ama çift dondurup çift çözebileceklerini bilmiyordum diğer embriyom tekrar doldurulmadığı icin çöpe gitti anliycagin çöpe gideceğini bilseydim çift koymasını isterdim ama ona bıraktım doktorda böyle tercih etti 🤷‍♀️

Back
X