- 24 Haziran 2017
- 1.269
- 2.162
- 133
- Konu Sahibi mertugce35
- #1.321
Teşekkür ederim çok şükür pozitif şimdi iki kat artması için dua ediyorum![]()
Kızlar hayırlı uğurlu olsun bebişlerinizHadi hayırlısı canım kat kat artsın inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim çok şükür pozitif şimdi iki kat artması için dua ediyorum![]()
Kızlar hayırlı uğurlu olsun bebişlerinizHadi hayırlısı canım kat kat artsın inşallah![]()
Evet canım kan testi yaptırdım 9. Günüm 5. Gün dondurulmuş embriyo 58 çıktı sonucum
Kızlarrr çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahhCanım hayırlı olsun Benim de 9.gün değerim 286 çıktısenin tek embriyo muydu
Sizin 5.gün embryosu mu? Çok erken yapmışsınız testi benim 9 şubatta transferim oldu test günüm haftaya pazartesi ama 3.gün embryosuGünaydın 8 Şubat ta transfer olmuştum bu sabah idrar testi yaptım negatifkan testim var çarşamba günü
Canım çift embriyo muydu seninCanım hayırlı olsun Benim de 9.gün değerim 286 çıktısenin tek embriyo muydu
Evet canımCanım çift embriyo muydu senin
Darısı sana inşallah canım ne zaman gideceksin testeKızlarrr çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahhben daha gitmedim kan testine
![]()
Allah razı olsun canımKızlar hayırlı uğurlu olsun bebişlerinizgüzel ve sağlıklı bir şekilde ilerlesinler inşallahhh
![]()
Ben çok dikkat etmedim canım açıkçası protein ağırlıklı besledim Arada ceviz yedim süt içtim yoğurt yedim hala da devam ediyorumHayırlısı olsun rabbim bizlerede o güzel günleri göstersinbirşey danışmak istiyorum neler yediniz neler yaptınız? İnsan yanlış bişey yiyip içmekten korkuyorda
![]()
Çok sağol canım rabbim sizede nasip etsin ben özel birşey yemedim canım hatta benim hiç belirtimde olmadı sadece bol bol dinlendimHayırlısı olsun rabbim bizlerede o güzel günleri göstersinbirşey danışmak istiyorum neler yediniz neler yaptınız? İnsan yanlış bişey yiyip içmekten korkuyorda
![]()
Amin canım inşKızlar hayırlı uğurlu olsun bebişlerinizgüzel ve sağlıklı bir şekilde ilerlesinler inşallahhh
![]()
Sağol canım amin inşKızlarrr çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahhben daha gitmedim kan testine
![]()
Az pişmiş et çiğ köfte etli) ve asitli içecekler yasak dediHayırlısı olsun rabbim bizlerede o güzel günleri göstersinbirşey danışmak istiyorum neler yediniz neler yaptınız? İnsan yanlış bişey yiyip içmekten korkuyorda
![]()
Canım test günüm perşembe ama daha erken giderim heralde yazarım sizlere deDarısı sana inşallah canım ne zaman gideceksin teste
İnşallah canım düzenli artış devam ederseYaaaa ikiz o zamannn![]()
Ay canım inşaallah hayırla pozitif sonuç alırsın. Ama çift dondurduysa söylemesi kazımdı embriyologların sana .Keşke çift transfer yaptırsaydın sen mi istemedin canım çiftiDünkü yaşadığım sorunda bisey cikmadi canim hersey guzel dedi enfeksiyon ilaci yazdi fitil verildi 3 günde bi iğne verildi ilaçlarına devam insalh sonucun guzel olur bu arada ogrendimki embriyoları çift dondurmuşlar biri boşa gitti canim 1 tane tek koydu ona canim sıkıldı biraz
Evet 8 şubatta 5 gün emriosu transfer edildi bilemedimSizin 5.gün embryosu mu? Çok erken yapmışsınız testi benim 9 şubatta transferim oldu test günüm haftaya pazartesi ama 3.gün embryosu
Bende söylemesini beklerdim ve ben bunu aşağıdaki hemşireden öğrendim kendisi tek istedi bilseydim çift olduğunu çift koydururdum canim kendiside ısrarla tek deyince ona biraktim nasip kısmet insalh tutunurda bidaha uğraşmama gerek kalmazAy canım inşaallah hayırla pozitif sonuç alırsın. Ama çift dondurduysa söylemesi kazımdı embriyologların sana .Keşke çift transfer yaptırsaydın sen mi istemedin canım çifti
Canım her klinik aynı mı prosedür mü uyguluyor bilmiyorum ama 35 yaş altı hastalara tek embriyo transferi yapılabilirmiş.35 yaş üstü hastalara çift de koyabiliyorlarmış bana öyle demişlerdiBende söylemesini beklerdim ve ben bunu aşağıdaki hemşireden öğrendim kendisi tek istedi bilseydim çift olduğunu çift koydururdum canim kendiside ısrarla tek deyince ona biraktim nasip kısmet insalh tutunurda bidaha uğraşmama gerek kalmaz
Evet canım bunu bende biliyorum bende tek den yanaydım ama çift dondurup çift çözebileceklerini bilmiyordum diğer embriyom tekrar doldurulmadığı icin çöpe gitti anliycagin çöpe gideceğini bilseydim çift koymasını isterdim ama ona bıraktım doktorda böyle tercih ettiCanım her klinik aynı mı prosedür mü uyguluyor bilmiyorum ama 35 yaş altı hastalara tek embriyo transferi yapılabilirmiş.35 yaş üstü hastalara çift de koyabiliyorlarmış bana öyle demişlerdi