- Konu Sahibi mertugce35
- #1.621
Birde forumda okudum bir kadının bir embriyosu tüpe bir embriyo rahime yerleşmiş ben de ondan korktum açıkçası . Çünkü dış gebeliğe göre değerim çok iyi çıkmıştı bakalım önümüzdeki günler belli etcek herseyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Su an etmiyor canım ama akşam oldu gene senin?kahverengiHala devam ediyor mu canım lekelenmen ve ne renk
Ay zeynep kötüyü düşünmeyelim kötüyü çağırmayalım inşallah öyle bir şey yokturBirde forumda okudum bir kadının bir embriyosu tüpe bir embriyo rahime yerleşmiş ben de ondan korktum açıkçası . Çünkü dış gebeliğe göre değerim çok iyi çıkmıştı bakalım önümüzdeki günler belli etcek herseyi
Bilmiyorum canim kramplar arada bi yokluyor içinden bi his tutmuycak diyorCanım geçen transfer çok çok fazla belirtin vardı negatif oldu. Hormon ilaçları belirti yapıyor, haberin olsin
Benim de böyleee aşırııııı açık renk geliyor sanki bir geliyor bir yokSu an etmiyor canım ama akşam oldu gene senin?kahverengi
Elde mi be arkadasımAy zeynep kötüyü düşünmeyelim kötüyü çağırmayalım inşallah öyle bir şey yoktur
Transferin hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuç alırsınMerhaba ben pazartesi günü transfer oldum. Olduğumdan beri kasıklarım ara ara sızlıyor adet olacakmısim gibi... Transfer olduğum günde 2 saat sonra hem bayıldım hemde kustum bu şekilde şeyler yaşayan var midir
Merhaba aynı gün transfer olmuşuz kasık sızlamasi kramplar bndede var bayılma ve kusma gbi sorun yaşamadımMerhaba ben pazartesi günü transfer oldum. Olduğumdan beri kasıklarım ara ara sızlıyor adet olacakmısim gibi... Transfer olduğum günde 2 saat sonra hem bayıldım hemde kustum bu şekilde şeyler yaşayan var midir
AminElde mi be arkadasımçok şey yaşayınca insan böyle oluyor rabbim ferahlatsın inşallah hepimizi
İnşAllah olumlu sonuçlanır canımBilmiyorum canim kramplar arada bi yokluyor içinden bi his tutmuycak diyor
Ala ala çok ilginç doktorunuza danışsaydınız keşkeMerhaba ben pazartesi günü transfer oldum. Olduğumdan beri kasıklarım ara ara sızlıyor adet olacakmısim gibi... Transfer olduğum günde 2 saat sonra hem bayıldım hemde kustum bu şekilde şeyler yaşayan var midir
Yapmabence canim ağlamakötüyü çağırma iyi düşün iyi düşünelim.. benim de oldu özellikle de bugün nerdeyse nefesimi kesecek kadar duşzor aldım şimdi daha iyiyim.. yarına ne kaldı şurda Rabbim gönlümüzdekini nasip etsin inşallah ikimizi de burdaki herkese deBenim sağ tüpü alınmıştı canım o yüzden sol tüpüm batıyor ve bacağıma vuruyor ağrısı bu dediklerim dün oldu bugünde mide tarafımda bir batma var gaz sancısı gibi desem bıçak saplaması gibi dedem bilemedim.. daha önceki dış gebelik belirtilerimde de bu tarz batma olunca korkmamak elde değil sürekli ağlıyorum
Yapma canim bekle bence de .. korkma canim tutunma kalmamasıdır inşallah benim dehafif oldu gibi 3 gün önce ama kesildi 1 gün falan sürdü çok hafif bellibelirsiz kahverengiydiZaman geçmiyor ya gerçekten de benim de cumartesi test günüm ben de test günümü bekşeyecem öncesinde test yapmayacam. Hafif lekelenmem de var çok korkuyorum inşallah bir şey olmaz
İnşallah tutunma kanamasıdırYapma canim bekle bence de .. korkma canim tutunma kalmamasıdır inşallah benim dehafif oldu gibi 3 gün önce ama kesildi 1 gün falan sürdü çok hafif bellibelirsiz kahverengiydi
2 2 mi dondurdular hiç bilmiyorum ama ben çift transfrer yaptırıcam inşaallah.zaten tutma olasılığı düşük bari iki koyarak şansımızı yükseltelim. Ben polikistik overim o yüzden yumurta fazlaydı. İnşaallah hayırla ve sağlıkla hiç hayal kırıklığına uğramadan nasip olur. Estrofeme başladık dün bakalım benim kaderimde neler var bekleyip yaşayacağız.Şuan 2-2 şeklinde 5.gün donmuş embriyon mu var yani? İnşallah sınanmayız. Yumurta sayın gerçekten çok iyiymiş ama . İnş gebe kalırsın kalırız tez zamanda
Hayırlı olsun canım benden iki gün sonra olmuşsun inşallah pozitif olurBende pazartesi transfer oldum batma disinda hicbir belirti yok. Doktorum 27 sinden once test yapma dedi. 5. Gun embriyosu. Pazartesi transfer olan 3 kisiyiz sanirim burda![]()
Aminnn insallah hepimuz pozitifi goruruzHayırlı olsun canım benden iki gün sonra olmuşsun inşallah pozitif olurRabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
![]()
Yaptırdın mi canim test ben 9 buçukta verdim bakalım öğleni bulur bizim geçer bile belki devlette verdim çünkü .. sen ne yaptınBirde forumda okudum bir kadının bir embriyosu tüpe bir embriyo rahime yerleşmiş ben de ondan korktum açıkçası . Çünkü dış gebeliğe göre değerim çok iyi çıkmıştı bakalım önümüzdeki günler belli etcek herseyi