2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Birde forumda okudum bir kadının bir embriyosu tüpe bir embriyo rahime yerleşmiş ben de ondan korktum açıkçası . Çünkü dış gebeliğe göre değerim çok iyi çıkmıştı bakalım önümüzdeki günler belli etcek herseyi

Birde forumda okudum bir kadının bir embriyosu tüpe bir embriyo rahime yerleşmiş ben de ondan korktum açıkçası . Çünkü dış gebeliğe göre değerim çok iyi çıkmıştı bakalım önümüzdeki günler belli etcek herseyi
Ay zeynep kötüyü düşünmeyelim kötüyü çağırmayalım inşallah öyle bir şey yoktur

Merhaba ben pazartesi günü transfer oldum. Olduğumdan beri kasıklarım ara ara sızlıyor adet olacakmısim gibi... Transfer olduğum günde 2 saat sonra hem bayıldım hemde kustum bu şekilde şeyler yaşayan var midir
Transferin hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuç alırsın 🤲 ben yaşamadım ama bir ara baygınlık geçircek gibi oldum tansiyonum düştü belkide saniye sürmedi

Merhaba ben pazartesi günü transfer oldum. Olduğumdan beri kasıklarım ara ara sızlıyor adet olacakmısim gibi... Transfer olduğum günde 2 saat sonra hem bayıldım hemde kustum bu şekilde şeyler yaşayan var midir
Merhaba aynı gün transfer olmuşuz kasık sızlamasi kramplar bndede var bayılma ve kusma gbi sorun yaşamadım

Ala ala çok ilginç doktorunuza danışsaydınız keşke

Benim sağ tüpü alınmıştı canım o yüzden sol tüpüm batıyor ve bacağıma vuruyor ağrısı bu dediklerim dün oldu bugünde mide tarafımda bir batma var gaz sancısı gibi desem bıçak saplaması gibi dedem bilemedim.. daha önceki dış gebelik belirtilerimde de bu tarz batma olunca korkmamak elde değil sürekli ağlıyorum
Yapmabence canim ağlamakötüyü çağırma iyi düşün iyi düşünelim.. benim de oldu özellikle de bugün nerdeyse nefesimi kesecek kadar duşzor aldım şimdi daha iyiyim.. yarına ne kaldı şurda Rabbim gönlümüzdekini nasip etsin inşallah ikimizi de burdaki herkese de

Zaman geçmiyor ya gerçekten de benim de cumartesi test günüm ben de test günümü bekşeyecem öncesinde test yapmayacam. Hafif lekelenmem de var çok korkuyorum inşallah bir şey olmaz
Yapma canim bekle bence de .. korkma canim tutunma kalmamasıdır inşallah benim dehafif oldu gibi 3 gün önce ama kesildi 1 gün falan sürdü çok hafif bellibelirsiz kahverengiydi

Şuan 2-2 şeklinde 5.gün donmuş embriyon mu var yani? İnşallah sınanmayız. Yumurta sayın gerçekten çok iyiymiş ama . İnş gebe kalırsın kalırız tez zamanda
2 2 mi dondurdular hiç bilmiyorum ama ben çift transfrer yaptırıcam inşaallah.zaten tutma olasılığı düşük bari iki koyarak şansımızı yükseltelim. Ben polikistik overim o yüzden yumurta fazlaydı. İnşaallah hayırla ve sağlıkla hiç hayal kırıklığına uğramadan nasip olur. Estrofeme başladık dün bakalım benim kaderimde neler var bekleyip yaşayacağız. 🙂

Yaptırdın mi canim test ben 9 buçukta verdim bakalım öğleni bulur bizim geçer bile belki devlette verdim çünkü .. sen ne yaptın

Back
X