2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Tam transfer günü 11 küsür idi doktora lutinus kullanacak mıyım diye sordum hayır 9 üstü gerek yok dedi ve vermedi. Aynen ilaçsız gerçekten rahatmış
Canım sen söyleyince merak ettim benim transferden 4-5 gün önce baktılar prgesterona ve değer 0,3 😳 seninkine göre çok düşüK değil mi

İnşallah devamı gelir kat kat artar bebişlerimiz tutunur bize şimdi ben pazartesini bekleyeyim bi daha yapmak icin degil mi ?
Benim sonuç iyi ilerlemedi malesef martta tekrar deneyeceğim. İnşallah siz kucağınıza alırsınız. Ben hergün evde test yapmıştım kan testine kadar🙈 her gün daha da koyulaşmıştı

4yaprakli yoncam 4yaprakli yoncam canım vallahi kocanın ailesine ben bile çok sinirlendim. İyi bile dayanmışsın insanlık etmişsin. Ama daha da uğraşma bulaşma bunlara. Rabbim sana sağlıklı hayırlı bir evlat versin bunlara da muhtaç etmesin

Umutla beklemek Umutla beklemek canım maşallh pozitifi erkenden görenlerden oldun ☺️ Sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏🏻
ozge2126 ozge2126 canım senin de değerin çok iyi çıkmış gönlün ferahlamıştır biraz. Her şey yolunda şimdilik 🥰
Evet çok teşekkürler darısı hepinizin başına inşallah rabbim hepimizin kucağını doldursun🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Back
X