2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Ben de bugün artık o gelmeseydi kendim yapacaktım eşime sen de yardim edersin demiştim ama geldi neyse ki sağolsun
Eşime süpürgeyi çıkarttım bende sonra yerine koydurdum yarın eşim dönecek biz normalde fransadayiz ama ben 9 aralıktan beri buradayım bu işler için .annemler gelse yanıma ıyi olacak ama nasıl olacak 65 yaş üstü babam annemde otobüse binip gelmeye korkar nasil ayarlayacağım bilmiyorum.

Eşime süpürgeyi çıkarttım bende sonra yerine koydurdum yarın eşim dönecek biz normalde fransadayiz ama ben 9 aralıktan beri buradayım bu işler için .annemler gelse yanıma ıyi olacak ama nasıl olacak 65 yaş üstü babam annemde otobüse binip gelmeye korkar nasil ayarlayacağım bilmiyorum.
Sen yalnız mi kalacaksın eşin dönünce...hangi ildesin canim annenler hangi ilde bence birileri olsa iyi olurdu yanında iş olarak değil sadece manevi olarak en azından

Valla evimi de temizliğe gelen bir abla var o temizliyor 15 günde bir bu cuma gidip temizleyecek ben evde yokum ordan da yırtttım😃😃😃
Oo sen zaten premsesmissin canim ilerleyen zamanlarımda olmazsa ben de düşünüyorum eve kadın almayı sürekli birilerine minnet edemem.. pazartesi kısmetse işe de başlıyorum artık

Sen yalnız mi kalacaksın eşin dönünce...hangi ildesin canim annenler hangi ilde bence birileri olsa iyi olurdu yanında iş olarak değil sadece manevi olarak en azından
Evet manevi olarak iyi olur bence de diğer transferlerimde yanlızdım bu sefer eşim yanımdaydı belki onunda etkisi olmuştur İzmirdeyim onlar kuşadasında cok uzak değil 1saat 15 dakika bir şekilde buluşmak lazım pandemiden biraz sıkıntı oluyor gidiş geliş annem seni bıraksın bize dedi eşim için ama şimdi pazartesi merkeze gitmek isterim doktorumuz bize bakıyor mu pozitifi görünce yoksa bi süre sonra düzenli artış olursa kese görmeye mi çağırıyor o işler nasıl oluyor?

Back
X