- 23 Aralık 2018
- 691
- 386
- 103
- Konu Sahibi mertugce35
- #2.421
Ya transfer sonrası ağzımda tatsızlık acı gibi yani istahsizm neden boyleki sizde oldumu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de olmadı ama herkesin farklıdır tabiiYa transfer sonrası ağzımda tatsızlık acı gibi yani istahsizm neden boyleki sizde oldumu
Valla inşallah öyledir doktorumda geri dönmedi çok endişeliyim yaBende olmadi canim ayni gündeyiz zaten yerleşme kanaması olabilirmi![]()
Ay inşallah benimde öyledir valla catlicam meraktan test te erken diye yapmiyorumBenim de 6. 7. Ve 8. Günler sabahları oldu çok şükür pozitifim inşallah sizin de öyle olur
Bende olmadıYa transfer sonrası ağzımda tatsızlık acı gibi yani istahsizm neden boyleki sizde oldumu
Ben çok korkmuştum doktorum dedi ki aktif kanamanız olmadığı müddetçe korkmayın. Bir de forumda bir çok kişinin lekelenmeli olup pozitif çıktığını görünce rahatladımAy inşallah benimde öyledir valla catlicam meraktan test te erken diye yapmiyorum
Su içip duruyorum sanki içmemiş gibiyim onuda anlamadımBende olmadı![]()
Bnm ilk gbeligim 13,40,38 iki gün arayla böle çıktı snra az düzelir gbi oldu ama snra kalbi atmadı kurtaj oldum malesefins tütüne saglickla gelirİyi geceler kızlar, moralim çok bozuk. Bekleyenlere tek tavsiyem test gününü beklesin, erken yaptırmayın benim gibi. Dondurulmuş 3. Gün tek embriyo 9 şubatta transfer edildi. İlk denemem diye heyecan yaptım, 8. Gün 5.7 geldi. 10. Gün 9 geldi. bir umut pazartesiyi asıl test günümü bekliyorum. bir yandan ağlıyorum bir yandan forumu didik didik okuyorum. Nadir de olsa gebeliği devam eden var diye küçücük bir umutla hala bekliyorum, çok zor arada kalmak. Sakın erken test yaptırmayın, test gününüzü bekleyin
Ben de olmadı ama herkesin farklıdır tabii
Çok umutlanmıştım, keşke test günümü bekleseydim,bu kadar erken üzülmezdim. Rabbim hepimize hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsinBnm ilk gbeligim 13,40,38 iki gün arayla böle çıktı snra az düzelir gbi oldu ama snra kalbi atmadı kurtaj oldum malesefins tütüne saglickla gelir
Allahım yardımcın olsun hiç belli olmaz olumsuz olcak die bsey yok sonucu görmeden net üzülmenizin anlamı yok sn günü bekleyin farklı yerde yptirincadaoyle oluyorÇok umutlanmıştım, keşke test günümü bekleseydim,bu kadar erken üzülmezdim. Rabbim hepimize hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
bu ilaç ne kadar süre kullanılıyor.transfer sürecinde kullanmam gerekiyorsa ona göre prolutex isterim doktordan.birde raporlu tüp bebek yaptıranlar acaba bu ilaçtan indirim alabiliyor mu bilginiz var mı..Canım ekonomik durumun nedir bilmiyorum ama kullandığin iğnenin göbekten yapılan muadili bir versiyonu var. Canım çok az açıyor göbekten yapınca ve kendin evde yapabilirsin. Adı prolutex. İçinde 7 tane var, 170 TL falan sanırım ve
Üç ay kullanılıyor bildiğim kadarıylabu ilaç ne kadar süre kullanılıyor.transfer sürecinde kullanmam gerekiyorsa ona göre prolutex isterim doktordan.birde raporlu tüp bebek yaptıranlar acaba bu ilaçtan indirim alabiliyor mu bilginiz var mı..
Sağlık ocağında kan yapılıyor da ertesi güne bırakıyorlar hemen çıkmıyor. 25 baya erken ya yalnız moralin bozulabilir bence bekle biraz dahaBelki senin taze transfer diye geç tarihtir25i gibi yapıyım diyorum sağlık ocağında o gün kan tahlili alınıyor ama erken olupta çıkmazsa moralim bozulur diye korkuyorum
![]()
peki hergün mü acabaÜç ay kullanılıyor bildiğim kadarıyla
Evet her günpeki hergün mü acaba
Dimi oda var ben gününü bekliyim mart uğurlu gelir umarımSağlık ocağında kan yapılıyor da ertesi güne bırakıyorlar hemen çıkmıyor. 25 baya erken ya yalnız moralin bozulabilir bence bekle biraz daha![]()
Bende iştahsızlık yok maşallahım varda ama su içme bendede çok var dudaklarım kuruyor ve yanıyor sürekli su içesim varSu içip duruyorum sanki içmemiş gibiyim onuda anlamadım![]()