2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Kızlar bende ağız kuruluğundan uyuyamıyorum resmen bugün 6 litreden fazla su içmişim farkında olmadan bir kaç gündür bu şekilde bu kadarı da zararlıdır diye düşünüyorum sizde hesaplayın ne kadar su içtiğinizi ilaçlardan oluyordur diye düşünüyorum
Aynen uyuyamıyorum ağız kuruluğundan valla ara ara kalkıp su içiyorumdur progesteron yapıyor ağız kuruluğunu öyle okumuştum. Ben o kadar da de 3 litre fln içiyorum

Ben kürtaj olduğumda gelmişti bı damla pembe ama adet gunumde geldi ara ara adet ağrıları vardı dudaklarım sis şişti göbek altında kahve çizgi vardı şuanda var ve en net belirtilmeden biride cenmde bnim tüyler vr artık ilaclardn snra arttı onlar incelik hamile kaldgmda iki kaldığımda olmuştu smdi yine inceldi ama ikincisinde kimyasal oldu erkenden kapına döndü anladm sıkıntı olduğunu bakalm nolcak metal tadı vardı progestn ignemi yapio diosunuz bnm hepsindeboleydi ağzım bakalım nolcak aşırı merk ediorm ya of beşinci gün daha catlicam sıcak basmamda var terliyorum arada

Merhaba kızlar dün silik çizgi görmüştük ya bugun test yaptım hiç bisey çıkmadı kafam karma karışık acaba test mi bozuktu yoksa gerçekten yok mu 😢

Eğer çatlatma iğnesi vurulduysanız onun etkisiyle pozitif çıkıp sonra ilaç etkisi geçtiği için negatifleşmiş olabilir.
Pozitif olan günde idrar daha koyulaşmış, negatif olan günde çok sulanmış olabilir.

Lütfen zamanından önce test yapmayın. Çok yanıltıcı oluyor.

Eğer çatlatma iğnesi vurulduysanız onun etkisiyle pozitif çıkıp sonra ilaç etkisi geçtiği için negatifleşmiş olabilir.
Pozitif olan günde idrar daha koyulaşmış, negatif olan günde çok sulanmış olabilir.

Lütfen zamanından önce test yapmayın. Çok yanıltıcı oluyor.
Hayır çatlatma iğnesi vs olmadım

Back
X