2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Evet ya level atlama çok zor hele kanı verip beklemek 😃 telefondan bakılıyor sonuç bildirimi kaç defa yeniledim sayfayı 😄😍
😅Ya bende verdim kan tahlili saglık ocagına bu gün. 3-4te cıkar dediler. Ama ben kendim gidemicem..enabızdan bakacagım bakalım ne zaman düşer bilmiyorum 😟

Benim 7 günü oldu canım ama şiddetli kasık agrımda vardı simdi azaldı bu gün daha iyiyim kırmızı olmadıkca korkma diyorlar ama elde degil😐
Dün başladı bende umursamadım gecer belki dedim bugünde olunca ama kırmızı degil kahverengi fitilin etkisiyle pütürlü gibi karin agrisi oldu sadece insalah kotu birsey değildir bukadar sevinmişken 😔

Ben kendimi tutucam 10.gün test yapıcam gebelik testi yapmıycam hüsrana uğramak istemiyorum yanlış değer verebilir boşuna moralim bozulabilir onuncu günü bekleyeceğim onuncu günü bekleyeceğim kanda gebelik testi vereceğim onuncu günün sabahı istersem evde idrarda gebelik testi yapabilirim sekizinci gün ve dokuzuncu gün yapmayacağım onuncu günü bekleyeceğim kimleerr böyl
Merhabalar bende sizleri sessizce takip eden kaderdaşınızım. 17 şubat günü transferim oldu ve beklemedeyim..
Forumda erken çıkanlar olmuş. Bence çoğul gebelikte çıkma şansı var. Bugün evde test yaptım çok koyu olmasa da çıktı. Yarın tekrar deneyeceğim. Bu benim 2. Tüp bebek denemem Rabbim yüzümüzü güldürsün.
MERHaba transfer günlerimiz aynı. Siz cesaret etmişsiniz test yapmaya. Ben henüz yapamadım. Belirtiniz var mı acaba?

Dün başladı bende umursamadım gecer belki dedim bugünde olunca ama kırmızı degil kahverengi fitilin etkisiyle pütürlü gibi karin agrisi oldu sadece insalah kotu birsey değildir bukadar sevinmişken 😔
Bence korkmayın, pozitif olan herkesin lekesi oldu benim gördüğüm. Bugün 8.günüm bende hiçbirşey yok 😐 ve bu durum çok canımı sıkıyor 🤦🏻‍♀️

Slm kızlar 4 çok iyi embriyom varmış 2 tane donduralim derseniz transfer yarın doldurmazsanız cumartesi transfer dedi. Eşim dondurmayalim dedi cumartesi olcak transferim
kanamadan 2 gün sonra beta hcg artışın devam ediyorsa sorun yok dedi doktor. seninki kahveyse hiç endişe etme. Benimki riskli sanki:(

Bence korkmayın, pozitif olan herkesin lekesi oldu benim gördüğüm. Bugün 8.günüm bende hiçbirşey yok 😐 ve bu durum çok canımı sıkıyor 🤦🏻‍♀️
Ben 17 şubatta iki adet 5.gün embriyosu transferi oldum, embriyoların kalitesi çok iyi değildi. Bu ikinci transferim, ilkinde lekelenmem oldu, test sonuçlarım pozitif çıktı ama 5.hafta sonunda gelişimi durdu ve ilaçla düşük yaptırdılar.
Şimdi 8 gündür hiç lekelenme olmaması, akıntımın durması, göğüs ağrısı vs olmaması beni de korkutuyor :( İlkinde tam 7.gün lekelenmem olmuştu.
Pazartesi test günüm, beklemek çok yorucu.

Back
X