2021 Subat-Mart tup bebek anneleri gunlugu

ben de beklemedeyim, uyku halim yine devam ediyor ama bu ara bir de ates basmasi eklendi. elim kolum cok sicakliyor, ama ayaklarim usuyor, sacma bi vicud sicakligina gectim...

Benimde uyku halim var ya sürekli uyku modundayım valla ama başka hiç bir belirtim yok bulantı falan sizlerde var mı başka belirtiler

Benimde uyku halim var ya sürekli uyku modundayım valla ama başka hiç bir belirtim yok bulantı falan sizlerde var mı başka belirtiler

yok canim,bulanti genelde 6.haftadan sonra diye duydum. cok sukur simdilik olmuyor ben de...

Kızlar selam nasılsınız, nasıl gidiyor hamilelik?
Ben çok kötüyüm. Bulantı fena yaptı beni. Bugün kötü geçti diyorum ertesi gün daha kötü geçiyor. Arada kusuyorum. Az bi rahatlama oluyor ama yine devam ediyor. Dün akşam bi de reflu gibi bi durum oldu. Bu Sabahta zorla kahvaltı yaptım. Ne yicem şaşırdım resmen zaten bir şey istemiyor cnm. Kilo vermeye de devam ediyorum.
Şu ikinci 3 ay altın cağ deniyormuş başlasa da rahat etsem diye gün sayıyorum resmen.

ilk aylar gercekten zor geciyormus bulantisi olunca. Insallah biraz yatisir bulantilarin. benim icin daha erken tabi bulanti icin, ama ben de biraz kilo verdim, cok istahim yok, bazen zorla yiyorum.

Bende tersine kilo aldım canım iştahım çok açık ilk zamnalar mide bulantısı vardı geçti o da

Bende tersine kilo aldım canım iştahım çok açık ilk zamnalar mide bulantısı vardı geçti o da
Benimde geçse keşke, çok kötüyüm. Insanın sürekli midesi bulanır bnm bulanıyor işte. Sırf ac kalmamak için zorla yemek yiyorum.

Ben de her sabah kontrol ediyorum daha çok acıyorsa ooo iyi değerim katlandı diyorum gidip kese kalp atışı duyana kadar endişelerim bitmeyecek sanırım
6. Hafta kese görünmedi mi canım daha. Bide bu gebelik takvimi nerden yapılıyor

Kizlar bende geldim yeni topic yine hayırlara vesile olsun inşallah özet geçiyorum hemen
29 haziran çift embriyo transferi,
11.gun hcg 835,
17 temmuz ilk ultrason
inşallah herşey yolunda gider herkese sağlıklı gebelik diliyorum ve inaniyorumki burada birbirimize cok yardımcı olacağız hepinizi öpüyorum

Canim en altta kırmızı yazının altinda "Hamilelik Günlüğü Imza alanına eklemek için tıklayın yazıyor" oraya tıkla sonra hesap detaylarina tikla sonra bebeginin tahmini dogum tatihini yazip kaydet.

6 yazıyor ama 5+2 yim bugün. Bi de daha hiç doktora gitmedim kanda pozitifi gördükten 10 gün sonra doktor ilk randevuyu veriyor. 15 temmuzda görebilirim bebişimi inşallah
Pukelaka'nın anlattığı gibi yapılıyor gebelik takvimi :)

Bu arada yeni pozitif haberlerini alan arkadaşlar gözleriniz aydın... İnşallah bundan sonra sağlıklı ilerleyen gebeliklerimizi ve bebişlerimizle ilgili detayları buradan paylaşırız

Bende geldim arkadaşlar merhaba. Herkese hamileliği hayırlı olsun. Kucağımıza aldığımız günleri de burada birlikte yaşayalım inşallah..Diğer gruptan çoğunuzu tanıyorum zaten bende kısaca anlatayım. 29u 3.gün tek transfer yapıldı. 7.gün 23- 9.gün 85- 11.gün 209- 12.gün 383 oldu değerim. Benimki daha çok minik 4+1 deyim. Hafif lekelenmem var dünden beri. Onun stresi var üstümde. Ama şükür herşey yolunda. Benim aşırı uyku hali sürekli uyuyorum, yatakta dönerken ani batmalı kasık ağrım, ağırlaşmış göğüslerim ve acı hissettiğim göğüs ucu belirtim var. Hafif bulantı var ama iştahım deli gibi açıldı. Sürekli eşimden birşeyler istiyorum

Aynii bennn

Akşamları şişlik ve aşırı gaz problemleri yaşıyorum. Gün içinde bisey yok ama akşamları davul gibi şişiyorum

O zamanda ağrım vardı benim hala devam ediyor.cok yoğun değil azaldı gerçi..
İnşalah sorunsuz saglıklı sıhhatli Bir gebelik geçirip evlatlarımızı kucağımıza alırız. Daha ben doktoruma gitmedim muayene olmadım. 22sinde gideceğim başka şehirde Benim doktor. Sen gittiysen b ne dedi agrıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…