- 11 Şubat 2019
- 279
- 474
- 53
- 38
Nerede yaptirdiniz? Nasil bir de , caniniz acidi miiBen direkt genetik test yaptirdim canim, Allaha dua ediyorum insallah temiz cikar
Kendi doktorum da yaptirdim, anlasmali oldugu yerde yaptirdim. 2 tup kan aldilar, farkli bir islem yok.Nerede yaptirdiniz? Nasil bir de , caniniz acidi mii
Malesef 13 haftadayım çok şükür ama doktor hiç bişe söylemiyor o kadar para veriyorum 1 dakika bile sürmüyor bakması aldığı para helal olacak mı bilmemKızlar tahminide olsa cinsiyetini öğrenen varmı
Yaa daha iyi Bi doktor bakın bence yine siz bilirsiniz tabi bana 12 haftada erkege benziyor dediMalesef 13 haftadayım çok şükür ama doktor hiç bişe söylemiyor o kadar para veriyorum 1 dakika bile sürmüyor bakması aldığı para helal olacak mı bilmem
Yok ki bi tane özel hastane var oraya gitmeyede mecburumYaa daha iyi Bi doktor bakın bence yine siz bilirsiniz tabi bana 12 haftada erkege benziyor dedicinsiyete belli olunca dahada heycanlandım
Devlette araştırdım mı bazen cok iyi doktorlar olabiliyorYok ki bi tane özel hastane var oraya gitmeyede mecburum
Devlete hiç gitmem yani ön yargılı davranmış olmayayım ama 6 haftalık Ken devletin aciline gittim kanama olmuştu biraz baktı bu kese hiç iyi değil 2 gün sonra gel bakalım da alalım diyor ne bi iğne yazdı ne bir ilaç öyle gönderdi beni adam yaralı parmağa dikiş atarım da oraya nasıl dikiş atayım diyor akıllıDevlette araştırdım mı bazen cok iyi doktorlar olabiliyor
Anladım canım sende haklısın işin biraz zormuşDevlete hiç gitmem yani ön yargılı davranmış olmayayım ama 6 haftalık Ken devletin aciline gittim kanama olmuştu biraz baktı bu kese hiç iyi değil 2 gün sonra gel bakalım da alalım diyor ne bi iğne yazdı ne bir ilaç öyle gönderdi beni adam yaralı parmağa dikiş atarım da oraya nasıl dikiş atayım diyor akıllı
Allah hepimizin yardımcısı olsunAnladım canım sende haklısın işin biraz zormuş
Aminn canımAllah hepimizin yardımcısı olsun
10+5te erkeğe benziyor dedi, yarın ikili test için gideceğim bakalım belki daha net görürKızlar tahminide olsa cinsiyetini öğrenen varmı
Bekliyoruz o zaman merakla10+5te erkeğe benziyor dedi, yarın ikili test için gideceğim bakalım belki daha net görür❤
Bugün cinsiyeti göremedi baya baya uğraştı görmek için ama bizim minik göstermedi çok kararsız kaldı doktor.Bekliyoruz o zaman merakla
Utangaç minikBugün cinsiyeti göremedi baya baya uğraştı görmek için ama bizim minik göstermedi çok kararsız kaldı doktor.Haftaya cinsiyet için tekrar bakacak.
MERHABA HANGİ ŞEHİRDE NE KADARA YAPTIRDINIZ ACABA11+2 de kendi doktorum da yaptirdim
Istanbulda yaptirdim ama benim gittigim yer biraz pahali baska bi yer arastirmak istemedigim icin yaptirdim ama 2.500 ile 4.000 araliginda sanirim..MERHABA HANGİ ŞEHİRDE NE KADARA YAPTIRDINIZ ACABA
Gozunuz aydin canim, saglikla kucagina alirsin insallah oglusunuIyi aksamlar hanimlar, bizim cinsiyeti belli olduu.Oglumuz oluyor insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?