Kız benimki 54 cm doğdu boydan gelmiyor kıyafetler. Haftasonu düğüne 9 aylık takım aldım tam geliyor. 1 ay sonra kısa gelir. Hatta eşim 2 yaş al dedi de almadım
Kız benimki 54 cm doğdu boydan gelmiyor kıyafetler. Haftasonu düğüne 9 aylık takım aldım tam geliyor. 1 ay sonra kısa gelir. Hatta eşim 2 yaş al dedi de almadım
2 yaş mı Kız benimki de 2.ay kontrolünde 59 cm di şu an 2 buçuk aylık. Kilosu 6.400 civarı şu an. 6-9 aylık giyiyo şu an Ocak Şubat gibi 1 yaş giymeye başlayacak heralde
Bal0ncuk
Canım alıntı yapamadım ya Karan'ın dişi de öyle geçen burda da paylaşmıştım herkes de diş demişti ama doktora fotoğraf attım sanmıyorum diş olduğunu dedi. Hiç bir değişiklik de olmadı bir haftadir
Bugün bir arkadaşım aradı 2 çocuklu. 2 yıl sonra vücudun tamamen toparlanıyor, diyet falan yapma gidiyor kilolar dedi. Çocuk ayaklanınca veriliyormuş kilolar
Kızlar bebeklerinize kaç aylık kıyafet alıyorsunuz? Ben kış için olanları 6-9 ay aldım ama şu an giyiyor benimki onlari daha 2 buçuk aylıkken 1-2 ay sonra olmaz sanki. Siz kaç aylık alıyorsunuz?
Doğumdan beri ilk defa kuaföre gittim 2 hafta önce. Saçımı kestireyim dedim, kuaför yazık saçımdaki düğümleri yarım saatte zor açtı gerisini siz düşünün
Kızlar bebeklerinize kaç aylık kıyafet alıyorsunuz? Ben kış için olanları 6-9 ay aldım ama şu an giyiyor benimki onlari daha 2 buçuk aylıkken 1-2 ay sonra olmaz sanki. Siz kaç aylık alıyorsunuz?