2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Dün kaynananı bugun hemşireyi öğrendik. Ee Baloncuk başka şaka şaka. Haketmis gerçekten ben olsam ben de aynı tepkiyi verirdim

İnşallah onları konuştğmz günlerde gelecek
Şimdi topikte gır gır makara cnkü bu aylarda stabil, herşey aynı
Ek gıdaya geçince hepimiz birbirimizden bişeyler öğrenecez
Mesela ben merak ediorm kaç kişi hangi ayda kaşkk verecek bebelerin eline
Benm çevremde bana arkadaşlarm deli dior heryer dağılır çalışan kadınsn yetişemezsn felan
Bense öyle düşünmüorm
Kaşık verecem eline döksün

Dün kaynananı bugun hemşireyi öğrendik. Ee Baloncuk başka şaka şaka. Haketmis gerçekten ben olsam ben de aynı tepkiyi verirdim
Hahahahha benmde cadı tarafm var yani
Şaka bir yana kaynana konusunda cok dertliyim.. Vallahide hiç saygısızlığım olmadı.. Ama olmuor yani beni benimsemior

Yere serilen plastik örtüler varmiş canim bulursam paylaşirim burda da yere sereriz çocugumuzdan kiymetli diil ya alsın kaşığını atsın yerlere ohh

Yere serilen plastik örtüler varmiş canim bulursam paylaşirim burda da yere sereriz çocugumuzdan kiymetli diil ya alsın kaşığını atsın yerlere ohh
Aynen öyle... Bide silinebilir boyalar varmş.. Elbetteki duvarları boyamaması grrektiğini öğretecez ama sırf bi yeere bişi olur die bebesini nerdeyse cam fanusa koyanlara ayrı sinir oluorm

Asam oldu anamm ne günaydını 4 aylık bebeği olana Bu saatte gunaydin dermi çok ayıp cokk
Büyük temizliğe girdim anca bakıp cikiyom ayıp olmasın diye ses veriyim bacım ev savaş alanına döndü çocuk odası olcak odayı kiler yaparsan böyle ayvayı yersin boşalmıyor oda ya
Daha boya laminat dolap gelcek bitttim ben öpüyorum hepinizi

Çok akıllıca , fikir güzel teşekkür ederiz Plastik sofra bezleri var. İstediğin kadar kestiriyorsun . Ben eşime alalım 2 metre demiştim ama ne gerek var diye almamıştı fazla eşyayı sevmiyor kendisi

Kolay gelsnnnn cnmm

Benm ev maffolmuş durumda valla eski titiz halimi mumla arıorm
Çok akıllıca , fikir güzel teşekkür ederiz Plastik sofra bezleri var. İstediğin kadar kestiriyorsun . Ben eşime alalım 2 metre demiştim ama ne gerek var diye almamıştı fazla eşyayı sevmiyor kendisi
Bende öyleym ama cock olunca öyle olmuo

Kızlarrrr birde şeyler var.. Ben kağıt tüketimine önem veririm.. Bankamatikte bile makbuz almam e mail attırırım mesela... Yazık gerçekten cok gereksiz tüketimler oluyor hayatta..
Yıkanabilir defterler çıkmış.. Çocuk istediği gibi çiziyor oynuyor, sonra suyun altında yıkıyorsunuz defteri kurutuyorsunuz bembeyaz.. Cok ilgimi çekmişti tam benlik
Bu tarz şeyler cok hoşuma gidiyor.. Elimden geldiğince böyle çevreye zarar vermeyen şeyler almayı düşünüyorum
Araştırınca çok şeyler çıkıyor sadece araştırmak gerek
Ama eğitici ve bu tarz çevre dostu olan oyuncaklar aşırı pahalı.. Onada üzülüorum.. Aksine talep artsın diye daha uygun olmalı bence..
Yine cok konuştm biri fişimi çeksin

Blw yi bir arastir o zaman. Kaşık olayı 1 yaşından sonra daha doğru oluyor çünkü kaşık ellerinde olunca yemiyorlar . Atıyorlar oraya buraya . Blw de parmak gıdalar hazırlıyorsun önüne koyuyorsun ama tabii uygun şartlarda. Elliyor kokluyor mincikliyor keşfediyor ve yiyor . Cok güzel bir olay

Olmayınca olmuyor zorlamamak ve uzak durmak lazım bence de

Aaaaaa cok tşk ederim bi ara duymuştm unutmuştm bak
Bi bakaym cnm saol

Olmayınca olmuyor zorlamamak ve uzak durmak lazım bence de
Kesinlikle öyle cnm

Aynen canım biz nasıl davranıyorsak onlar da öyle saygılı olmak zorundalar anlayamadım bir havalar bir tavırlar ki tüp bebek tedavisi zamanında çok da yardımcı olmuştu onun dediklerine karşılık çocuk doktorunun dediklerini dikkate alıyorum diye böyle tavır yapıyor sanırım çok dikkate alınmak istiyorsa o da tıp okusaydı madem böyleleri yüzünden çoğu zaman pek çok meslek grubu zan altında kalıyor peki bebeğin aile hekimini nasıl değiştirdin canım onun için de e devlet şifresi gerekiyor mu e nabız dan değiştirecem çünkü toplum sağlığı merkezi çok uzak bize

Evet canım e devletten değişiyor ama bebeğin doktorunu değiştirmek için e devlet şifresi gerekiyor mu acaba

E nabizdan çocuklarım bölümü var sağ üstte cocugunun sayfasına gir orada aile hekimi yazıyor değiştire tıkla oluyor

Ne demek canım Biraz baktım da bu tarz kullan at örtüler varmış ama dediğin gibi uzun süre kullanılabilir bezlerden olursa daha güzel olur Şeffaf kalın muşamba tarzı olanları diosun sanırım doğru anladıysam
Bizim bey de benden önce atlar böyle ürünlere aman eşyalara zarar gelmesin diyE

Eklentiler

• 6668FAE4-E91A-4CB5-B92F-F6AC80EEC58C.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 42
E nabızdan değiştirdim canım. E nabızda açılan sayfada sol üstte çocuklarım var. Ona tıklayınca çocukların adı çıkıyor. Çocuğunun adını seçiyorsun onun e nabızına bağlanıyorsun. O sayfada aile hekimini değiştir var. İstediğin aile hekimine geçil yapabiliyorsun(aile hekiminin hasta limiti dolu değilse)

Aynen bunun gibi canım. Burda evlerde sofra bezi yerine bunu kullanıyorlar. Bir de oturmaya başladığında ince sünger kestireceğim. Yerde üstüne otursun oyuncaklarıyla oynasın diye.
Eşim eşyaları çok önemsemiyor.
Antakya’da mobilyacılar var. Orda mobilyaları yaptırırız ucuza diyor bulunduğumuz memleket itibariyle de çok halı seven kullanan insanlar değiliz, kullandıklarımız da ince. İstediği kadar kirletebilir karalayabilir yani

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…