Dün kaynananı bugun hemşireyi öğrendik. Ee Baloncuk başkakız yok benmde acı tarafım var... birazcık şey etmiş olabilirimyani şöyleki o gün işim vardı ve dedimki sabah 8e aşı randevusu alaym gieyim.. gittim saat 08:30 oldu hala ses yok.. en son içeri girdim dedimki beyefendi yarım saatir bekliyorum kimse gık demiyor daha ne kadar bekliyecez ? biz değil hemşire hanımlar ilgileniyor dedi.. onlar nerede dedm?
paravan vardı.. paravanın arkasından bir ses
patladınmıı kahvaltı yapıyoruz bekle biraz
hesapmı verecez.........
şoka girdimsen dedm çıkta nurcemalini görelim arkandan bağırma... baktım ses yok cvp yok...
covid aşısının ne kadar önemli olduğunu vurguluyor sağlık bakanlığı, pandemi var yarım saat geçmiş insanca bişey sordum biri cvp verecekmi dedim
konuş konuş çatlarsın belki diye bir ses...
ay dayanamadım
sonra derlerki sağlıkçıya şiddet... senin gibiler hakediyor dedim... çık dışarı lan dedim
sesim koridorda inliyor... bir hemşire hemen apar topar geldi ben ilgileniyim hanımefendi dedi.. aşımı vurdu gittim
1 hafta sonra krakoldan aranıyorum ifadeye
hanımefendiye saldırmışımküfür etmişim
camera görüntülerini istettim... görüntü var ses yok diye kovuşturmaya yer yokmuş... saldırı yok çünkü..
şimdi yalan beyandan ben şikayet edecem onu.. yine bişey çıkmayacak ama maksat uğraşmak kıl oldum
İnşallah onları konuştğmz günlerde gelecekAblam diyor ki 3 yaşına da gelse bırakmak zor geliyormuşama ben de alışacağımı düşünüyorum insan her şeye alışıyor..
kaşıkla bir şeyler yemeye başladıklarında daha da kolay olur sanırım daha az aklımız kalır canim. Veya tam tersi anneler kv’ler yedirmeyi başaramazsa daha cok aklimiz kalir bilemedim bako günlere de gelelim de kabak mı havuç mu onu konuşalım inşallah
Hahahahha benmde cadı tarafm var yaniDün kaynananı bugun hemşireyi öğrendik. Ee Baloncuk başkaşaka şaka. Haketmis gerçekten ben olsam ben de aynı tepkiyi verirdim
Yere serilen plastik örtüler varmiş canim bulursam paylaşirim burda da yere sereriz çocugumuzdan kiymetli diil ya alsın kaşığını atsın yerlere ohhİnşallah onları konuştğmz günlerde gelecek
Şimdi topikte gır gır makara cnkü bu aylarda stabil, herşey aynı
Ek gıdaya geçince hepimiz birbirimizden bişeyler öğrenecez
Mesela ben merak ediorm kaç kişi hangi ayda kaşkk verecek bebelerin eline
Benm çevremde bana arkadaşlarm deli dior heryer dağılır çalışan kadınsn yetişemezsn felan
Bense öyle düşünmüorm
Kaşık verecem eline döksün
Hahahahha benmde cadı tarafm var yani
Şaka bir yana kaynana konusunda cok dertliyim.. Vallahide hiç saygısızlığım olmadı.. Ama olmuor yani beni benimsemior
Aynen öyle... Bide silinebilir boyalar varmş.. Elbetteki duvarları boyamaması grrektiğini öğretecez ama sırf bi yeere bişi olur die bebesini nerdeyse cam fanusa koyanlara ayrı sinir oluormYere serilen plastik örtüler varmiş canim bulursam paylaşirim burda da yere sereriz çocugumuzdan kiymetli diil ya alsın kaşığını atsın yerlere ohh
Büyük temizliğe girdim anca bakıp cikiyom ayıp olmasın diye ses veriyim bacım ev savaş alanına döndü çocuk odası olcak odayı kiler yaparsan böyle ayvayı yersin boşalmıyor oda yaAsam oldu anamm ne günaydını 4 aylık bebeği olana Bu saatte gunaydin dermiçok ayıp cokk
Çok akıllıca , fikir güzel teşekkür ederizYere serilen plastik örtüler varmiş canim bulursam paylaşirim burda da yere sereriz çocugumuzdan kiymetli diil ya alsın kaşığını atsın yerlere ohh
Kolay gelsnnnn cnmmBüyük temizliğe girdim anca bakıp cikiyom ayıp olmasın diye ses veriyim bacım ev savaş alanına döndü çocuk odası olcak odayı kiler yaparsan böyle ayvayı yersin boşalmıyor oda ya
Daha boya laminat dolap gelcek bitttim ben öpüyorum hepinizi
Bende öyleym ama cock olunca öyle olmuoÇok akıllıca , fikir güzel teşekkür ederizPlastik sofra bezleri var. İstediğin kadar kestiriyorsun . Ben eşime alalım 2 metre demiştim ama ne gerek var diye almamıştı fazla eşyayı sevmiyor kendisi
Blw yi bir arastir o zaman. Kaşık olayı 1 yaşından sonra daha doğru oluyor çünkü kaşık ellerinde olunca yemiyorlar . Atıyorlar oraya buraya . Blw de parmak gıdalar hazırlıyorsun önüne koyuyorsun ama tabii uygun şartlarda. Elliyor kokluyor mincikliyor keşfediyor ve yiyor . Cok güzel bir olayİnşallah onları konuştğmz günlerde gelecek
Benm çevremde bana arkadaşlarm deli dior heryer dağılır çalışan kadınsn yetişemezsn felan
Bense öyle düşünmüorm
Şaka bir yana kaynana konusunda cok dertliyim.. Vallahide hiç saygısızlığım olmadı.. Ama olmuor yani beni benimsemior
Olmayınca olmuyor zorlamamak ve uzak durmak lazım bence deİnşallah onları konuştğmz günlerde gelecek
Bense öyle düşünmüorm
Aaaaaa cok tşk ederim bi ara duymuştm unutmuştm bakBlw yi bir arastir o zaman. Kaşık olayı 1 yaşından sonra daha doğru oluyor çünkü kaşık ellerinde olunca yemiyorlar . Atıyorlar oraya buraya . Blw de parmak gıdalar hazırlıyorsun önüne koyuyorsun ama tabii uygun şartlarda. Elliyor kokluyor mincikliyor keşfediyor ve yiyor . Cok güzel bir olay
Kesinlikle öyle cnmOlmayınca olmuyor zorlamamak ve uzak durmak lazım bence de
Aynen canım biz nasıl davranıyorsak onlar da öyle saygılı olmak zorundalar anlayamadım bir havalar bir tavırlar ki tüp bebek tedavisi zamanında çok da yardımcı olmuştu onun dediklerine karşılık çocuk doktorunun dediklerini dikkate alıyorum diye böyle tavır yapıyor sanırım çok dikkate alınmak istiyorsa o da tıp okusaydı madem böyleleri yüzünden çoğu zaman pek çok meslek grubu zan altında kalıyor peki bebeğin aile hekimini nasıl değiştirdin canım onun için de e devlet şifresi gerekiyor mu e nabız dan değiştirecem çünkü toplum sağlığı merkezi çok uzak bizeCanım, bebeğimizin ikinci ay aşısında hemşire bizi boş insan sandı sanırım, havadan baktı ters ters konuşmalar falan. Ki biz kendisini eğitimimizle cebimizden çıkartırız. Eşim de üslubundan dolayı hemşireyle tartıştı, şikayet edeceğim falan dedi. Sakinleştirdim eşimi. Önce ikimizin aile hekimini değiştirdim. Bebeğimizin de üçüncü ayı dolunca kontrole gitmeden hemen aile hekimini değiştirdim. Şu an ki hemşiremiz çok iyi sağ olsun . Kontrole gittiğimizde de eski hemşiremiz yoktu, muhtemelen gönderildi. Memnun değilsen kesinlikle değiştir, iletişim de çok önemli. Biz nasıl ki moral motivasyonumuz düşük de olsa işimizi yapıyor, insanlara saygı duyarak hizmetimizi yapıyorsak onlar da yapmak zorunda
Evet canım e devletten değişiyor ama bebeğin doktorunu değiştirmek için e devlet şifresi gerekiyor mu acabacnm en son e devlet üzerinden değiştirilebiliyordu bir bak istersen...
bizim aile hekimimizde hemşiremizde çok cici çok tatlılar :)
hastanedeki çocuk doktorumuzda cok cici.. ama sekreteri ooo havasından geçilmiyor... ben direk hastandeki birime şikayet ettim.. sonra aradı özür diledi... ama nafile yani kafayı taktım bir kere
susmamak lazım.. sustukça tepeye çıkıyorlar... eğer yoruluyorsan memnun değilsin ayrıl işinden o zaman
kimse başına silah dayayıp zorla susturmuyor...
bide covid aşısı yaptırırken bir hemşire ile tartıştım mahkemelik oldum...
dün evrak geldi kovuşturmaya yer yok diyekendi kendine uğraştı işte.. mahkemeye verdi beni.. cokta tın
ahahahahaNosum yine ne oldiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ben bugün degistirdim e devletten olmadı eşim gidip sağlık ocağına değiştirdi pazartesi aşımız var tc sini istemişlerEvet canım e devletten değişiyor ama bebeğin doktorunu değiştirmek için e devlet şifresi gerekiyor mu acaba
E nabizdan çocuklarım bölümü var sağ üstte cocugunun sayfasına gir orada aile hekimi yazıyor değiştire tıkla oluyorAynen canım biz nasıl davranıyorsak onlar da öyle saygılı olmak zorundalar anlayamadım bir havalar bir tavırlar ki tüp bebek tedavisi zamanında çok da yardımcı olmuştu onun dediklerine karşılık çocuk doktorunun dediklerini dikkate alıyorum diye böyle tavır yapıyor sanırım çok dikkate alınmak istiyorsa o da tıp okusaydı madem böyleleri yüzünden çoğu zaman pek çok meslek grubu zan altında kalıyor peki bebeğin aile hekimini nasıl değiştirdin canım onun için de e devlet şifresi gerekiyor mu e nabız dan değiştirecem çünkü toplum sağlığı merkezi çok uzak bize
Ne demek canımÇok akıllıca , fikir güzel teşekkür ederizPlastik sofra bezleri var. İstediğin kadar kestiriyorsun . Ben eşime alalım 2 metre demiştim ama ne gerek var diye almamıştı fazla eşyayı sevmiyor kendisi
E nabizdan değiştirebilirdiniz çocuğunuzun sayfasına girerekBen bugün degistirdim e devletten olmadı eşim gidip sağlık ocağına değiştirdi pazartesi aşımız var tc sini istemişler
E nabızdan değiştirdim canım. E nabızda açılan sayfada sol üstte çocuklarım var. Ona tıklayınca çocukların adı çıkıyor. Çocuğunun adını seçiyorsun onun e nabızına bağlanıyorsun. O sayfada aile hekimini değiştir var. İstediğin aile hekimine geçil yapabiliyorsun(aile hekiminin hasta limiti dolu değilse)Aynen canım biz nasıl davranıyorsak onlar da öyle saygılı olmak zorundalar anlayamadım bir havalar bir tavırlar ki tüp bebek tedavisi zamanında çok da yardımcı olmuştu onun dediklerine karşılık çocuk doktorunun dediklerini dikkate alıyorum diye böyle tavır yapıyor sanırım çok dikkate alınmak istiyorsa o da tıp okusaydı madem böyleleri yüzünden çoğu zaman pek çok meslek grubu zan altında kalıyor peki bebeğin aile hekimini nasıl değiştirdin canım onun için de e devlet şifresi gerekiyor mu e nabız dan değiştirecem çünkü toplum sağlığı merkezi çok uzak bize
Hekim dolmak üzere olduğu için olmadı canımE nabizdan değiştirebilirdiniz çocuğunuzun sayfasına girerek
Aynen bunun gibi canım. Burda evlerde sofra bezi yerine bunu kullanıyorlar. Bir de oturmaya başladığında ince sünger kestireceğim. Yerde üstüne otursun oyuncaklarıyla oynasın diye.Ne demek canımBiraz baktım da bu tarz kullan at örtüler varmış ama dediğin gibi uzun süre kullanılabilir bezlerden olursa daha güzel olur Şeffaf kalın muşamba tarzı olanları diosun sanırım doğru anladıysam
Bizim bey de benden önce atlar böyle ürünlere aman eşyalara zarar gelmesin diyE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?