2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlaaaaar bu 4.ay atak şeysi ne zaman geçiyor???Biizmki sabah olmuş gibi gece birde ve beşte uyanmaya başladı yaaaa

Kızlaaaaar bu 4.ay atak şeysi ne zaman geçiyor???Biizmki sabah olmuş gibi gece birde ve beşte uyanmaya başladı yaaaa
4.ay bitince duzeliyormus canım ama bazi bebeklerde kalıyormuş geceleri uyanmaya alıştıkları için. Uyku eğitimi verilebiliyor ama 4 ay bittiğinde.

4.ay bitince duzeliyormus canım ama bazi bebeklerde kalıyormuş geceleri uyanmaya alıştıkları için. Uyku eğitimi verilebiliyor ama 4 ay bittiğinde.
Bazen umursamıyoruz kendi kendine konuşup homurdanıp,devam ediyor,bazen ağlıyor geri uyutuyoruz.Alışmaması için yapılması gereken ne bilmiyorum da..Gece en azından güzel uyuyor diyordum o da bitti

Bunlar olabilir canim ikinci resimdeki anakucagindan var bizde memnunum uyanikken de cabuk sıkılmıyor

Eklentiler

• Screenshot_20211025-123526_Google.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20211025-123519_Google.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 42
Bizim ki hayatta ayrı odada durmaz ya büyüğü. Öpmeyi geçtim kafasını yüzünü yalıyor kedinin yavrularını yaladigi gibi diğer tavsiyelerini uygulayacağım canım teşekkürler

Bazen umursamıyoruz kendi kendine konuşup homurdanıp,devam ediyor,bazen ağlıyor geri uyutuyoruz.Alışmaması için yapılması gereken ne bilmiyorum da..Gece en azından güzel uyuyor diyordum o da bitti
Biz de 4.aya girdik ilk bir hafta sorunsuz geçti geriye kaldı 3 hafta bakalım bizi neler bekliyor

Biz de 4.aya girdik ilk bir hafta sorunsuz geçti geriye kaldı 3 hafta bakalım bizi neler bekliyor
Maşallah ne güzel. Kucaktan inmeyen bebeğim şu an dördüncü ayda kucakta bile huzursuz sürekli mız mız ne istediğini anlayamıyorum biz ikinci haftadayız uykular hep 45 dakika anca gece bile çıt olsa uyanıyor.

Bizim gündüz uykularımız hep öyle kısa kısaydı zaten hala da öyle 30-40 dk uyuyup uyanıyor alıştım artık Henüz gece uykularımız bozulmadı ama uykuya dalması zorlaştı zor uyutuyorum. Bakalım daha 3 hafta var neler gelecek başımıza

Kızlar 4. Ayda sağlık ocağının verdiği demir ilacı kabızlık yapabiliyormuş ve içinde az da olsa paraben varmış bilginiz olsun. Doktorumuz onun yerine Sidefer önerdi. Sağlıklı mutlu bir hafta olsun hepimize

Kızlar oğlum fışkırarak kustu az önce Sanki daha önce burda birileri söylemişti fışkırarak kusması normal değil diye. Neden olduğunu bilen var mı?
Bu arada kakasinda dün akşam yine kan gördüm biseylere alerjisi var sanırım yarına randevu aldım gidicez. Kusması bundan olabilir mi yoksa başka bir şeyden mi kaynakli acaba

Benimki de aynı resmen parmak uçlarında yürüyoruz evde milletin çocuğu düğünde bile uyur bizimkisi çit çıksa uyanıyor ve sürekli uyanıyor gece çığlık atarak anlamadım bu da yeni çıktı
Canim benimki fışkırarak kusmustu çok o bir ara çok dertliydim belki hatırlarsın diyet falan yaptım süt ürünleri için. O ara usutmustur dedi kayınvalidem ter attı baya yavrum öyle öyle düzeldi bizdede kan vardı ama artık yok o ara kalabalıkta misafir falan böyle tatlı işleri çok yemiştim yaş pasta almıştık baya yemiştim ondan heralde ondan etkilendi kan oldu paketli gıdayı bıraktım şuan iyiyiz süt ürünleri diyetinden bişey çıkmadı bize ama bence sen yine bir git gayta tahlili ver hatta evin yakınsa yarım saat içinde kakali bezi yetiştir labaratuvara için rahat etsin

Kızlar kışın banyo çok zor ya nasıl yapıyorsunuz banyo rutininizi anlatsaniza biraz ben gün aşırı yıkamak istiyorum ama eşimi bekliyorum oda yorgun geliyor işten çocuk kurtlanacakti resmen bir hafta oldu öyle yıkadık boynu kıpkırmızı olmuş yavrumun icim acıdı resmen üşütür diye kırk takla atıyorum saç kurutma makinesiyle heryerini ısıtıyorum çok mu abartiyorum bu arada kombiyi 3e alıyorum ev 25-26 derece oluyor ama sanki yine de filenin üstünde ayakları falan üşüyor buz gibi oluyor su da 37 derece. Suyun içine oturtabilsem bı rahat edecektim

Bu ara tatlı çok yedim ben de belki de ondandır ya. Yarın için doktorumuz çağırdı gelin diye bakalım o ne diyecek. Üşüttü mu acaba diye düşündüm ben de ama nasıl anlayacağım acaba üşüttügünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…