Aminn canım evet masalkızzmıdı dicem daha fazla ortalık karıştırmıcam demiyom ben bişi heyecan yaptım bide hava attım kıza dur benim tanıdıım var bi tahmin istiim dedim
hanimlar bebeklerinizin oyuncaklarini nasil gruplandirdiniz veya butun oyuncaklari ayni anda mi veriyorsunuz? ben kaldırdıyorum bir kismini bir kismi kalıyor kaldirdigim oyuncagi istiyor. kendisine sectriyorum bu hafta hangi oyuncaklarini oynamak istiyorsan secelim diye ama yinede kalkanlardan istiyor. hepsi ortada oluncada oyun odasini birak butun odalarda oyuncak oluyor care bulamiyorum.
benmde işle ilgili biraz sıkıntılarım vardı moralm bozuktu aynada kendime bile bakmıoken buraya bakamadım dielim
artık iyiyim cnm
olmuşla ölmüşe çare olmazmış
sen nasılsın minnoş nasıl
benmde işle ilgili biraz sıkıntılarım vardı moralm bozuktu aynada kendime bile bakmıoken buraya bakamadım dielim
artık iyiyim cnm
olmuşla ölmüşe çare olmazmış
sen nasılsın minnoş nasıl
Aa geçmiş olsun canım umarım çözülmüştür. Ben de okulda çok yoruluyorum bu yıl mini mini bizlerle. Bir de üstüne graves için tedaviye başladım. Hiç fırsatım olmuyor.
Aa geçmiş olsun canım umarım çözülmüştür. Ben de okulda çok yoruluyorum bu yıl mini mini bizlerle. Bir de üstüne graves için tedaviye başladım. Hiç fırsatım olmuyor.