- 5 Nisan 2020
- 286
- 185
- 53
- 28
- Konu Sahibi Bendiss1708
-
Kayıplarının sebebi ne biliyor musunbenide eklermisiniz. 3 ocak 35 yaşındayım 3 yıldır istiyoruz. 3 yılda 2 gebelik kaybım var
Hoşgeldin ekledim canım yaşını da alabilirsem listeye ekliyim14.12 bat canım 10 aydır bebiş bekliyoruz gruba dahil edersen sevinirim
Merhaba hoşgeldin canım .. öncelikle kaybın için çok üzüldüm .. test için bence erken biraz daha bekle .. adetin gectimi test yapmerhaba hanımlar. ben 6 ay önce erken doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim. çok büyük travma yaşadığım için hemen hamile kalıp bebeğimin yerini doldurmak istedim. 40tan sonra hemen çalışmalara başladım aradan iki ay geçince saçmalama ya sen ne yapıyorsun deyip vazgeçtim. bebek düşüncesinden oldukça uzaklaştım. gezmeye spor yapmaya başladım aklımda kesinlikle bebek düşüncesi yoktu. ama korunmuyorduk da olursa da olsun dedik ama bu siteye bile girmiyordum öyle uzaktım. ama ben ilk hamileleiğimde ne yaşıyorsam epey zaman sonra ilk kez bu ay yaşamaya başladım. şimdi benim sorunum şu. ben normalde 27. gün geldi mi adet oluyordum. kasım ayında 23. günde adet oldum. inanılmaz belirtilerim var test yapmak istiyorum ama 23. güne göre mi 27. güne göre mi baz alıp test yapayım.şu an 20. gündeyim
teşekkür ederim rüya da gördüm çok etkilendim oğlum bana abi olacağını müjdeledi.içim içimi yiyor. beni de bat listesine ekler misiniz. son adet tarihim 18 kasım bat 14 aralıkMerhaba hoşgeldin canım .. öncelikle kaybın için çok üzüldüm .. test için bence erken biraz daha bekle .. adetin gectimi test yap
Canım yaşım 24 :))Hoşgeldin ekledim canım yaşını da alabilirsem listeye ekliyim
Aynı batBenide ekler misiniz bat 14 aralık.
27 yaşındayım 3 yıllık evliyim. 4 aydır deniyorum bir kimyasal gebeliğim oldu geçen ay.
İnşallah canım belirtin var mı seninAynı batinşallah güzel haberler veririz birbirimize
Belim ağrıyor biraz önceye göre daha hafif yumurtlama gününden bu yana şiddetliydi, birde bembeyaz ama çok koyu kıvamlı akıntım var ara ara belirti sayılırmı bilmiyorumİnşallah canım belirtin var mı senin
Hoşbuldum canım. İlki boş gebelik oldu diğeride 9. Haftada kalbi durdu. Doktorların dediği sağlıksız gebelikti gelişmediKayıplarının sebebi ne biliyor musun
ekledim canım hoşgeldin
Belirtin hamilelik belirtilerine benziyor canım ama test yapmadan emin olunmaz hayırlısı olsun inşallahKızlar merhaba iyi geceler size bir sorum olucak soracağım konu şu çocuk istiyoruz 5 aylık evliyim bu ay yumurtlama gününden itibaren bu 6. gün oldu ve bazı belirtilerin var ama bilmiyorum tabi psikolejim mı acaba diye de kafama takmamak istiyorum ama size sorayım geceleri uyuyamıyorum 5 gündür var bu belirtiler karnımın içinde bişey var gibi bı his var bazı zamanlar aniden ateşim yükseliyor hararet gibi dudaklarım yanıyor ve vajinam sanki düşecek gibi ağrı oluyor kasıklarımda çok nadir ara sıra batma oluyor yattigim zaman rahat edemiyorum ve karnımda şişlik var genelde adet günüme bir iki gün önce oluyor ama bu sefer yumurtlama gününden beri var bu şişlik size hamile olabilir miyim pek anlamıyorum belirtilere baktığım da çok değişik değişik belirtiler olanlar var ama döllenme belirtilerini anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim ve dua eder misiniz Allah tüm bebek isteyenlere nasip etsin inşallah
Amin inşallah Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallahBelirtin hamilelik belirtilerine benziyor canım ama test yapmadan emin olunmaz hayırlısı olsun inşallah
AminnAmin inşallah Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?