- 16 Ekim 2020
- 117
- 21
- 18
- 30
- Konu Sahibi Bendiss1708
-
İnşallah kuzum az önce karnıma öyle bi ağrı girdiki şimşek çakmış gibi , gazda olabilir tabi o konudada sıkıntı yaşıyorum :)Bende hafif kasık ağrısı var eğildiğimde falan batma oluyor ama beyaz akıntım yok seninkiler hamilelik belirtisi canım inşallah öyledir
Benide eklermisiniz 20 aydır istiyoruz bat 29 aralık-2020 geçen ay aşılama da yaptırdım olmadı inş bu sayfa güzel haberlerle dolar tasar2 aydir deniyoruz.
Bat 10.12.2020
Ayrıca yaşım 31 7 yaşında 1 kızım 24 haftalıkken de kaybettiğim bir bebeğim varBenide eklermisiniz 20 aydır istiyoruz bat 29 aralık-2020 geçen ay aşılama da yaptırdım olmadı inş bu sayfa güzel haberlerle dolar tasar
Peynir kesiği akıntı enfeksiyon canım onun için muhakkak dr a gitmelisin bir tablet veriyorlar geçiyor evlendiğim ilk zamanlar bende de olmuştu geçmiş olsunben az önce hastaneden geldim belirtilerim vardı ve çok aqğrım vardı kan verdim gebelikten şüphelendiğim için ama negatif çıktı bata da ya 3 gün var ya da 1 hafta eve geldim yine beyaz peynir kesiği akıntı gelmiş aKlım iyice karıştı en iyisi adeti bekleyeyim
ama ben iki hafta önce doktora gittim çok az bi enfeksiyon var dedi ilaçla biter dedi ilaç kullandım molcef diye sonrasında bitti yani şu an enfeksiyonum yokPeynir kesiği akıntı enfeksiyon canım onun için muhakkak dr a gitmelisin bir tablet veriyorlar geçiyor evlendiğim ilk zamanlar bende de olmuştu geçmiş olsun
Erken yaptırmışsınız testi bence biraz bekleyin adet olmazsınız yenileyin geç döllenme olmuş olabilir.ben az önce hastaneden geldim belirtilerim vardı ve çok aqğrım vardı kan verdim gebelikten şüphelendiğim için ama negatif çıktı bata da ya 3 gün var ya da 1 hafta eve geldim yine beyaz peynir kesiği akıntı gelmiş aKlım iyice karıştı en iyisi adeti bekleyeyim
O akinti ona isaret ama tabi vucudunu sen daha iyi tanirsinama ben iki hafta önce doktora gittim çok az bi enfeksiyon var dedi ilaçla biter dedi ilaç kullandım molcef diye sonrasında bitti yani şu an enfeksiyonum yok
adeti bekliycem şaştım kaldım bakalım ne olacak. olmadı adet olursam yine femara+ovitrelle çatlatma yaparımErken yaptırmışsınız testi bence biraz bekleyin adet olmazsınız yenileyin geç döllenme olmuş olabilir.
Ins gebelik olur hicbirine gerek kalmaz o catlatma ignesinden sinra beklenen gunler yil gibi geliyor gecmek bilmiyor ins hayirli haberleriniz gelsinadeti bekliycem şaştım kaldım bakalım ne olacak. olmadı adet olursam yine femara+ovitrelle çatlatma yaparım
ya virüs var diye dışarı da çıkmıyorum üşütmüş olabilme ihtimalimde yok cidden böyle muallakta kalmak çok zor ne güzel kaç aydır çok rahattım gebelik için uğraşmıyordum hayatı akışına bırakmıştım şimdi nerden geldi bu belirtilerO akinti ona isaret ama tabi vucudunu sen daha iyi tanirsin
ya bilmez miyim ilk hamileliğimde bu şekilde oldu. femara ilaç elimde hala var. şey düşündüm içerim adetin 3. günü bittikten 3 gün sonrada doktora giderim doktorun dediği gün iğnemi yaparım. artık bi doktor kadar bilgiye sahip oldum yaIns gebelik olur hicbirine gerek kalmaz o catlatma ignesinden sinra beklenen gunler yil gibi geliyor gecmek bilmiyor ins hayirli haberleriniz gelsin
Insani en cok yoran da o degilmi ben gecen ay asilama oldum tum belirtiler vardi artik boyle beynim yandi acaba milardan sonuç yine negatif aslında ben 2 kere hamilelik yaşadım ama 8 yıl oldu hiç birşey hatırlamıyorum tek bildiğim hiç birşey takip etmedim adetim gecikti gittim hamileydim şimdi testler tetkikler artık doktora bile yapabilirim 20 aydır herşeyi öğrendimya virüs var diye dışarı da çıkmıyorum üşütmüş olabilme ihtimalimde yok cidden böyle muallakta kalmak çok zor ne güzel kaç aydır çok rahattım gebelik için uğraşmıyordum hayatı akışına bırakmıştım şimdi nerden geldi bu belirtiler
allah bağışlasın 3. çocuğu mu düşünüyorsun akışına bırak olur valla ben femara kullandığım ay akışına bırakmıştım ilişkiyi bile doktorun dediği saatte yapmadım ümidim yoktu :) ama nasibi varmış oldu oldu da erken doğurdumInsani en cok yoran da o degilmi ben gecen ay asilama oldum tum belirtiler vardi artik boyle beynim yandi acaba milardan sonuç yine negatif aslında ben 2 kere hamilelik yaşadım ama 8 yıl oldu hiç birşey hatırlamıyorum tek bildiğim hiç birşey takip etmedim adetim gecikti gittim hamileydim şimdi testler tetkikler artık doktora bile yapabilirim 20 aydır herşeyi öğrendim
Benim ilk hamileliğinde eklampsi 24 haftalık gebelik sonlandırıldı bebeğimi kaybettim kızımda kontrollü hergun iğne hastanede yatma falan 35 haftalık 2 kg doğdu allahtan yaşadı şimdi 7 yaşında yani 2.yi istiyorum ama bunca zorluklardan sonra şimdi hiç olmuyor malesefallah bağışlasın 3. çocuğu mu düşünüyorsun akışına bırak olur valla ben femara kullandığım ay akışına bırakmıştım ilişkiyi bile doktorun dediği saatte yapmadım ümidim yoktu :) ama nasibi varmış oldu oldu da erken doğurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?