- 7 Aralık 2020
- 32
- 17
- 3
- 39
- Konu Sahibi Bendiss1708
-
Hadi inşallah..Eki Görüntüle 2750364 gorcekmisiniz bakalim
InsAllah cnmHayalet bir çizgi var sanki inşallah vardır ama ben görüyor gibiyim kaset test var mı bu testlerden fazla anlaşılmıyor sanki
Hadi insAllah cnm, seninle batimiz aynimiydi? InsAllah guzel sonucu paylasirsin bizimleHadi inşallah..Bende bu gün kan verdim bakalım ne çıkıcak
Siz hemşireydiniz kan vermek daha kolay bide kanda baktırsanız
Iki gunde 2 kat olmus cnm cok guzelKızlar benimde 2 gün önce 18 çıkmıştı bugün 47 cıkmış adetime 1 gün var iyi mi bu sonuc
Çok sağolun moral oldunuz inş rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkesinde güzel haberleri bir bir gelsin inşallahInsAllah cnmKasetim yok bu testleri 50x bir paket almistim (daha uygun), yarin sabah tekrar denicem daha koyu olur insAllah olmadi yarin baska bi test alirim
Hadi insAllah cnm, seninle batimiz aynimiydi? InsAllah guzel sonucu paylasirsin bizimleevet cnm hemsireyim ama bir ay izinliyim :)) yarini beklicem daha belirgin bir testim olur insAllah
Iki gunde 2 kat olmus cnm cok guzelrabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin insAllah
Çok sağolun moral oldunuz inş rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkesinde güzel haberleri bir bir gelsin inşallah
Evet bende çıldırıyorum daha çıkmadı beklemek çok zorLeyd_1907 kac saat oldu senin kan testin? Cok heycanli sonucu beklemek
Yumurtlama döneminde lekelenme olabilir diye duymuştum amma adete de dönüşmuyor dimiSonucum 0.2 çıktı negatif Yani ama bu lekelenmeleri anlamıyorum neden oluyo bugün 7 gün oldu
Yumurtlama dönemi bittikten sonra başladı şöyle söyliyim adet bitiminden 13 gün sonra leke gelmeye başladı bende yerleşme kanaması sandım adete 4 gün var daha dayanamayıp test yaptırdım lekeler hala devam ediyo adet gibi değil Peçeteye geliyo düşük tehlikesi varsa ilaç yazdırırım diye düşündüm ama malesef gebelik yokYumurtlama döneminde lekelenme olabilir diye duymuştum amma adete de dönüşmuyor dimi
Enteresan ya neden öyle oldunuz acabaa yada adetse neden devamı gelmiyooYumurtlama dönemi bittikten sonra başladı şöyle söyliyim adet bitiminden 13 gün sonra leke gelmeye başladı bende yerleşme kanaması sandım adete 4 gün var daha dayanamayıp test yaptırdım lekeler hala devam ediyo adet gibi değil Peçeteye geliyo düşük tehlikesi varsa ilaç yazdırırım diye düşündüm ama malesef gebelik yok
Hmm.. Lekelenmenin rengi nasil cnm acik kirmizimi kahve rengimi? Baska bir sebebi olmasin?Sonucum 0.2 çıktı negatif Yani ama bu lekelenmeleri anlamıyorum neden oluyo bugün 7 gün oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?