Gebeliğe Hazırlık 2021e HAmile girmek isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar positivi gordum bugunn ama resimde gozukmuyor gozle gorulur silik ikinci cizgi var baska test alip denesemmi diye dusunuyorum

Hayalet bir çizgi var sanki inşallah vardır ama ben görüyor gibiyim kaset test var mı bu testlerden fazla anlaşılmıyor sanki

Hayalet bir çizgi var sanki inşallah vardır ama ben görüyor gibiyim kaset test var mı bu testlerden fazla anlaşılmıyor sanki
InsAllah cnm Kasetim yok bu testleri 50x bir paket almistim (daha uygun), yarin sabah tekrar denicem daha koyu olur insAllah olmadi yarin baska bi test alirim
Hadi inşallah.. Bende bu gün kan verdim bakalım ne çıkıcak
Siz hemşireydiniz kan vermek daha kolay bide kanda baktırsanız
Hadi insAllah cnm, seninle batimiz aynimiydi? InsAllah guzel sonucu paylasirsin bizimle evet cnm hemsireyim ama bir ay izinliyim :)) yarini beklicem daha belirgin bir testim olur insAllah
Kızlar benimde 2 gün önce 18 çıkmıştı bugün 47 cıkmış adetime 1 gün var iyi mi bu sonuc
Iki gunde 2 kat olmus cnm cok guzel rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin insAllah

Çok sağolun moral oldunuz inş rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkesinde güzel haberleri bir bir gelsin inşallah

Yumurtlama döneminde lekelenme olabilir diye duymuştum amma adete de dönüşmuyor dimi
Yumurtlama dönemi bittikten sonra başladı şöyle söyliyim adet bitiminden 13 gün sonra leke gelmeye başladı bende yerleşme kanaması sandım adete 4 gün var daha dayanamayıp test yaptırdım lekeler hala devam ediyo adet gibi değil Peçeteye geliyo düşük tehlikesi varsa ilaç yazdırırım diye düşündüm ama malesef gebelik yok

Yumurtlama ile ilgiliyse leke değerlendiremedim zaten bide yumurtlamada bu kadar uzun sürer mi ki bugün 7 gün oldu

Enteresan ya neden öyle oldunuz acabaa yada adetse neden devamı gelmiyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…