- 12 Mart 2020
- 489
- 369
- 23
- 30
- Konu Sahibi Bendiss1708
-
Hadi hayirlisi insallahHayir cnm baktirmadim kanima, elimde olan testlerimi kulandim hergun daha berlirgin oldu ikinci cizgi. Pazartesi ilk kontrol icin randevu alacagim
Benim 15 Ocak ovulasyon testi yaptın mı ben yapmadım akıntı da olmadı yumurtlamadim sankiBenide eklermsiniz 14.01 bat
2gunde bir değerin iki katına çıkıyor yani iyidirKizlar adetten 2 ya da 3 gun once beta 16.40 cikti. Bu degerden 4 gun sonra yani bugun 98.63 cikti sizce artis nasil dusuk mu
Tesekkur ederim cok anladigim seyler degil korkutuyor insani2gunde bir değerin iki katına çıkıyor yani iyidir
Gayet güzel bı artış2gunde bir değerin iki katına çıkıyor yani iyidir
Tabi ki canım hoşgeldinBat 28 ocak beni de ekler misiniz
Anlıyorum seni .. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinTesekkur ederim cok anladigim seyler degil korkutuyor insani
Canim sen gebe misin öyle mi kaydediyim çünkü şu an listede 2 Ocak gözüküyorsunGayet güzel bı artış
Canım adetim geçti çift çizgi cikti sadece kan verecem onda da kesinleşince yazarım. Totem yapmak için takvim ekledimCanim sen gebe misin öyle mi kaydediyim çünkü şu an listede 2 Ocak gözüküyorsun
O zaman şimdiden hayırlı olsun canım sağlıklı bı şekilde kucağına alırsın inşallahCanım adetim geçti çift çizgi cikti sadece kan verecem onda da kesinleşince yazarım. Totem yapmak için takvim ekledim
Amin inşallahO zaman şimdiden hayırlı olsun canım sağlıklı bı şekilde kucağına alırsın inşallah
Hayır gayet normal hayırlı olsunKizlar adetten 2 ya da 3 gun once beta 16.40 cikti. Bu degerden 4 gun sonra yani bugun 98.63 cikti sizce artis nasil dusuk mu
Merhaba benimde bat geçti 2021e hamile girdim. Şat 30 kasımEkledim canim
Merhaba 5haftalik gebesin dimi hamislere kaydediyim miMerhaba benimde bat geçti 2021e hamile girdim. Şat 30 kasım
Evet canım 4+6 bugunMerhaba 5haftalik gebesin dimi hamislere kaydediyim mi
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahEvet canım 4+6 bugun
P peygambercicegikokusu ,Pozitif gören arkadaşlardan aşağıdaki soruları diğer gebelik adaylarınında bilgilenmesi için cevaplamalarını bekliyoruz :)
1- Ne sıklıkta adet oluyorsun?
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün?
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun?
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun?
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı?
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin?
7- İlk belirtilerin neydi?
Evet tecrubelerini paylassinlar bizimleP peygambercicegikokusu ,aleynaaleyna00 , M Minmin2626 , Gul7 , denizimduygum01 , G Gonuldagiiii , zehroskrmn , F Fatmazell74 , Muallimehanimcik
Hanımlar soruları cevaplarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?