Gebeliğe Hazırlık 2021e HAmile girmek isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

1- Ne sıklıkta adet oluyorsun? - (27 günde bir)
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün? - ( 13-14 gün sonra)
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun? -
(hayır ben yumurtlama gününde kasık ağrımdan anlıyorum)
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun?
(-)
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı? -
(hayır)
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin? -
(6+5im çok şükür adetime 2 gün kala yumurtlamadan 12 gün sonunda öğrendim)
7- İlk belirtilerin neydi? -
(aşırı bel ağrısı ve adet olacakmış hissimin erken olmasından anladım.)

B Bendiss1708

Bata az kaldi bende hic bir belirti yok gecen ay kadar belirtim vardi ki dedim kesin hamileyim Ama adet oldum

1- Ne sıklıkta adet oluyorsun? 30 günde
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün? Uygulamaya göre 3-4 gün geç gördüm
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun? Hiç kullanmadım
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun? -
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı? -
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin? Var çok şükür Adetim 4 gün geçtikten sonra test yaparak öğrendim
7- İlk belirtilerin neydi? Kasık ağrım olmuştu böyle bıçak saplanır gbi göğüs hassasiyetim ve duygu değişikliğim vardı ama ben hemen heveslenmemek için adet olacağım o yüzden ağrıyodur dye düşündüm hep sonrası çok güzel süpriz oldu. Şu an 7+1 küçük mercimeğim Rabbim isteyen herkeze en hayırlı zamnda nasip etsin hepiniz dualarımdasınz

1- Ne sıklıkta adet oluyorsun? 28günde
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün? 14gun sonra
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun? Kulanmadim
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun? -
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı? Ilk gebeligimde (4sene once) cikolata kisti baslangici denmisti pesine hemen hamile kaldigim icin kendi kendimi tedavi etmisim
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin? 9 gun sonra cok silik cizgi gordum
7- İlk belirtilerin neydi? Yumurtlamadan 3 gun sonra kabizlik, 6 gun sonra sol gogsumun buyumesi (kizim gelenlikle sol gogsumden emzirirdim), adet sancisi

Tesekkur ederim ben 4 aylik evliyim hic korunmadik 4 aydir da sasmadan saati bile gecmeden bir guzel adet oluyorum tecrubeli arkadaslarin onerilerini de bekliyorum ayni zamanda 2 aydir da ovulasyon testiyle takip ediyorum
Adetin duzenli ise isin daha kolay, adet takip app kulanmiyorsan onu telefonuna yukle, yumurtlama gununu takibi daha kolay oluyor. Yum gunu belirtilerin varmi? Mesela sefaf sivi akinti? Bunlari takip edip yum gunu ve iki gun oncesini degerlendirin esinede keci boynuzu özü yedir hergun, saglikli beslensin vs vs

Adetim cok duzenli 25 26 gunu asla gecmez dunya yansa sasmaz stresli falan da olsam masallah diyeyim gecikmez. Ovulasyon testinde 2 gun falan pik oluyor. Sonra siliklesiyor siliklestikten 1 2 gun sonra yapiskan akinti geliyor. Esim cok saglikli beslenir ama keci boynuzu hic denemedim. Cevabiniz icin tesekkur ederim

Sanırım yapışkan akıntı geldiğinde çatlamış oluyor o günüde güzel değerlendirirsen ihtimal artar canım, Allahım isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah. Benimde 10 ay sonunda süpriz oldu

Merhaba kızlar. Bata 3 gun var ve bugün muthis gaz sancisi makat agrisi yasiyorum. Bıçak saplanıyor gibi oluyor ah vah ediyorum. Ancak bende pco var acaba yumurtlama mı yoksa gebelik mi hatta yoksa adet habercisi mi ne bu? 2 ay once de yumurtlama catlamasinda boyle olmustum. Acaba gebelik baslangicinda bu durumu yasayan var mi

Ne guzel masallah aslinda gun asiri degerlendiriyoruz ama kismet iste

Bence ovulasyon testiyle kontrol etmelisiniz

Merhaba hayirli olsun.sol gögus buyumesi kiz bebege isaret derler.aklinizda olsun.bakalim sizde de tutacak mi.

Ne guzel masallah aslinda gun asiri degerlendiriyoruz ama kismet iste
Öyle canım valla bende hep değerlendirdim neden olmuyo diyordum hep bu ay artık dedim amaan yine olmıcak nede olsa regl gecikirse umutlanmayayım en azından şimdiden göreyim negatifi dedim 2 gün öncesinden test yaptım bi baktım pozitif tabi ben şok Allah biliyor ne zaman vereceğini rabbim bekletmesin inşallahh olmaz dediğin an geliyor miniklerimiz burda bir sürü kişiden hep öyle duydum bende yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…