- 5 Aralık 2020
- 372
- 1.101
- 33
- Konu Sahibi Bendiss1708
-
En büyük belirti kasık ağrısı ve göğüs sızlaması akıntıP peygambercicegikokusu ,aleynaaleyna00 ,@Minmin2626 , Gul7 ,@denizimduygum01 , G Gonuldagiiii , zehroskrmn , F Fatmazell74 ,@Muallimehanimcik
Hanımlar soruları cevaplarsanız sevinirim
28 günde bir adet oluyorumP peygambercicegikokusu ,aleynaaleyna00 ,@Minmin2626 , Gul7 ,@denizimduygum01 , G Gonuldagiiii , zehroskrmn , F Fatmazell74 ,@Muallimehanimcik
Hanımlar soruları cevaplarsanız sevinirim
MerhabalarP peygambercicegikokusu ,aleynaaleyna00 ,@Minmin2626 , Gul7 ,@denizimduygum01 , G Gonuldagiiii , zehroskrmn , F Fatmazell74 ,@Muallimehanimcik
Hanımlar soruları cevaplarsanız sevinirimRabbim isteyen herkese nasip etsin benim daha çok yeni ve zor geçiyor bana da dua edin lütfen .
28 günde 1 düzenli regli oluyordum takvim kullandım yumurtlama dönemi ordan takip ettim tabi yumurtlama günü öncesi ve sonrasında olan günleri de değerlendirdim herhangi bi rahatsızlığım yok gebeliği belirtiler olduğu için Regliden 4 gün önce öğrendim belirtiler kasık bel ağrısı göğüs hassasiyeti ağızda metalik tat gibi ..şuan 5. Haftam bitti biraz zor geçiyor ama şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı gebelik olur inşallah
Tesekkur ederimHayır gayet normal hayırlı olsun
Olması gerektiği gibi artmış kuzum 2 günde bir iki kat artması gerek hayırlı olsunKizlar adetten 2 ya da 3 gun once beta 16.40 cikti. Bu degerden 4 gun sonra yani bugun 98.63 cikti sizce artis nasil dusuk mu
Tesekkur ederim canim Rabbim evlatlarimizi bize bagislasinOlması gerektiği gibi artmış kuzum 2 günde bir iki kat artması gerek hayırlı olsun
Amiin canımTesekkur ederim canim Rabbim evlatlarimizi bize bagislasinisteyen herkese de bu duyguyu tattirsin insallah
Adetin duzenli ise isin daha kolay, adet takip app kulanmiyorsan onu telefonuna yukle, yumurtlama gununu takibi daha kolay oluyor. Yum gunu belirtilerin varmi? Mesela sefaf sivi akinti? Bunlari takip edip yum gunu ve iki gun oncesini degerlendirinTesekkur ederim ben 4 aylik evliyim hic korunmadik 4 aydir da sasmadan saati bile gecmeden bir guzel adet oluyorumtecrubeli arkadaslarin onerilerini de bekliyorum ayni zamanda 2 aydir da ovulasyon testiyle takip ediyorum
Adetim cok duzenli 25 26 gunu asla gecmez dunya yansa sasmaz stresli falan da olsam masallah diyeyim gecikmez. Ovulasyon testinde 2 gun falan pik oluyor. Sonra siliklesiyor siliklestikten 1 2 gun sonra yapiskan akinti geliyor. Esim cok saglikli beslenir ama keci boynuzu hic denemedim. Cevabiniz icin tesekkur ederimAdetin duzenli ise isin daha kolay, adet takip app kulanmiyorsan onu telefonuna yukle, yumurtlama gununu takibi daha kolay oluyor. Yum gunu belirtilerin varmi? Mesela sefaf sivi akinti? Bunlari takip edip yum gunu ve iki gun oncesini degerlendirinesinede keci boynuzu özü yedir hergun, saglikli beslensin vs vs
Sanırım yapışkan akıntı geldiğinde çatlamış oluyor o günüde güzel değerlendirirsen ihtimal artar canım, Allahım isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah. Benimde 10 ay sonunda süpriz olduAdetim cok duzenli 25 26 gunu asla gecmez dunya yansa sasmaz stresli falan da olsam masallah diyeyim gecikmez. Ovulasyon testinde 2 gun falan pik oluyor. Sonra siliklesiyor siliklestikten 1 2 gun sonra yapiskan akinti geliyor. Esim cok saglikli beslenir ama keci boynuzu hic denemedim. Cevabiniz icin tesekkur ederim
Ne guzel masallahSanırım yapışkan akıntı geldiğinde çatlamış oluyor o günüde güzel değerlendirirsen ihtimal artar canım, Allahım isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah. Benimde 10 ay sonunda süpriz oldu
Bence ovulasyon testiyle kontrol etmelisinizMerhaba kızlar. Bata 3 gun var ve bugün muthis gaz sancisi makat agrisi yasiyorum. Bıçak saplanıyor gibi oluyor ah vah ediyorum. Ancak bende pco var acaba yumurtlama mı yoksa gebelik mi hatta yoksa adet habercisi mi ne bu? 2 ay once de yumurtlama catlamasinda boyle olmustum. Acaba gebelik baslangicinda bu durumu yasayan var mi
Merhaba hayirli olsun.sol gögus buyumesi kiz bebege isaret derler.aklinizda olsun.bakalim sizde de tutacak mi.1- Ne sıklıkta adet oluyorsun? 28günde
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün? 14gun sonra
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun? Kulanmadim
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun? -
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı? Ilk gebeligimde (4sene once) cikolata kisti baslangici denmisti pesine hemen hamile kaldigim icin kendi kendimi tedavi etmisim
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin? 9 gun sonra cok silik cizgi gordum
7- İlk belirtilerin neydi? Yumurtlamadan 3 gun sonra kabizlik, 6 gun sonra sol gogsumun buyumesi (kizim gelenlikle sol gogsumden emzirirdim), adet sancisi
Öyle canım valla bende hep değerlendirdim neden olmuyo diyordum hep bu ay artık dedim amaan yine olmıcak nede olsa regl gecikirse umutlanmayayım en azından şimdiden göreyim negatifi dedim 2 gün öncesinden test yaptım bi baktım pozitif tabi ben şokNe guzel masallahaslinda gun asiri degerlendiriyoruz ama kismet iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?