Gebeliğe Hazırlık 2021e HAmile girmek isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet sanirim bu surece dahil olunca insan ister istemez strese giriyor ve bizi cok etkiliyor. Kismetin onune de hic bisey gecemiyor artik nasipte ne zaman varsa. Saglicakla kucagina alirsin umarim bebegini Allah anali babali buyutsun

Merhaba benide ekler mısınız bat tarihi 23 ocak

Evet sanirim bu surece dahil olunca insan ister istemez strese giriyor ve bizi cok etkiliyor. Kismetin onune de hic bisey gecemiyor artik nasipte ne zaman varsa. Saglicakla kucagina alirsin umarim bebegini Allah anali babali buyutsun
Amin canım inşallah

Arkadaşlar 1,2 gündür çok hafif mide bulantım var bu bulantı akşamda oluyo sabahta ama dediğim gibi çok hafif bulantı olarak kalıyo sersemletiyo beni o his .bide arada sancım oluyo regli sancısı gibi bat 9 Ocak daha var regle .hamile olan arkadaşlar belirti olarak sizde varmıydı bunlar yada benzer belirtiler .ilkkez bulantı falan oldu bende

Kızlar bu ay ovulasyon testiyle yumurtlama gunumu ogrenmek istiyorum
Bugunki silik cikti ilk defa kullaniyorum
Bilgisi olan yazabilirmi yapilacak tek sey iki cizgininde koyu oldugu gunu degerlendirmek mi
Baska dikkat etmem gereken birsey yok sanirim

Koyu oldugu gunler ve siliklestikten sonraki 1 2 gun

Kızlar bu ay ovulasyon testiyle yumurtlama gunumu ogrenmek istiyorum
Bugunki silik cikti ilk defa kullaniyorum
Bilgisi olan yazabilirmi yapilacak tek sey iki cizgininde koyu oldugu gunu degerlendirmek mi
Baska dikkat etmem gereken birsey yok
Koyuyken başla, silik tamamen yok olana kadar değerlendir canım :)

Bulantı için daha çok erken ben 7 haftalığım şuan yeni yeni başladı benim. Ben bel ağrımdan anlamıştım aşırı ağrıyordu , adet olucak gibi karın hissim vardı erkendi daha birde akıntı artması bembeyaz geliyordu :)

Bugün öğrendim hamileymişim bat 1 Aralık 11. Gün hamile kaldım yani yumurtlamadan önce 3 4 gün kadar merakla bekliyorum aynen benim de çok belim ağrıdı öleceğim covit mi oldum derken hamileymişim oglumda adet sonra 19 gün tek ilişkiyle yumurtlama günün de kalmıştım umarım annelere faydam olurrr

Erken gebelkk testi yapmadinmi bendede makatta batma oldu ama asiri rahatsiz edici degildi bende bati bekliyorum.ppsitif cikti testlm.insallah tutunur bebegim

Arkadaslar normalde kasik agrim bel agrim olur ama bu defa farkli seyler oluyor ümitli olup dusunmeme me ragmen kasik agrim bel ağrım var ama onlar genlde olur dye dusunmedm pek ama 4 5 gundur gugus ucum cok fazla kasiniyor ve kasimaktan yara oldu artk birde şiş baya buyudu gbi anlamadm ilk defa basima geliyor. Birdr bi kac saat once bel agrimdan farkli olarak belimin sol tarafina biri yumruk atiyor gibi ritmik bir sekilde kalp atisi gbi dusunn birsey oldu 2 dk falan surdu varmi boyle seyler yasayan adetm geckti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…