- Konu Sahibi Bendiss1708
-
Evet sanirim bu surece dahil olunca insan ister istemez strese giriyor ve bizi cok etkiliyor. Kismetin onune de hic bisey gecemiyor artik nasipte ne zaman varsa. Saglicakla kucagina alirsin umarim bebegini Allah anali babali buyutsunÖyle canım valla bende hep değerlendirdim neden olmuyo diyordum hep bu ay artık dedim amaan yine olmıcak nede olsa regl gecikirse umutlanmayayım en azından şimdiden göreyim negatifi dedim 2 gün öncesinden test yaptım bi baktım pozitif tabi ben şokAllah biliyor ne zaman vereceğini rabbim bekletmesin inşallahh olmaz dediğin an geliyor miniklerimiz burda bir sürü kişiden hep öyle duydum bende yaşadım
Merhaba benide ekler mısınız bat tarihi 23 ocakLİSTEYE EKLENMEK İSTEYENLERİN TEK BİR MESAJ İÇİNDE BAT tarihini belirtmeleri GEREKMEKTEDİR.
(Her ay durumunu bildirmeyenler tablodan kaldırılacaktır)
Pozitif gören arkadaşlardan aşağıdaki soruları diğer gebelik adaylarınında bilgilenmesi için cevaplamalarını bekliyoruz :)
1- Ne sıklıkta adet oluyorsun?
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün?
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun?
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun?
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı?
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin?
7- İlk belirtilerin neydi?
�
Anne adayı (
) Bat
Sonuç
@peygambercicegikokusu 14 Aralıkaleynaaleyna00 14 Aralık@Minmin2626 29 Aralık@Gul7 3 Ocak@denizimduygum01 27 Aralık@mrvee04 30 kasim@zehroskrmn 19 Aralık@Fatmazell74 20 Aralık@Muallimehanimcik 29 Aralık
�
Anne adayı
Bat tarihi
Sonuç
�
@Kubra1120 12 Aralık @Bsraaa1234 14 Aralık @Aylinaydemir35 15 Aralık @Damlafzt 18 Aralık @Ecrinsevde54 20 Aralık @Minikfaremmm 21 Aralık @Pandoranin kutusu 21 Aralık @pinkpisces 22 Aralık @avtugba 22 Aralık
�
@Bsrozkn 23 Aralık @SimgeBA 23 Aralık @tubaagl 24 Aralık @mus4117 24 Aralık A Arelarven 24 Aralık A Arelarven 25 Aralık gecikme
�
@Aylin0816 26 Aralık @Kestanesekeriiim 27 Aralık @Mandalinaa22 29 Aralık @Berrinim 29 Aralık
Candyy15 29 Aralık
@Asenaasena96 30 Aralık @Cimcime111 30 Aralık B berguzar34 31 Aralık gecikme @Serinay 31 Aralık @Eylulceee_ 31 Aralık @Esra Nur 08 1 Ocak @joynss 2 Ocak @eymentaa 2 Ocak
@Hayatlarrr 2 Ocak
@kurk mantolu madonna 2 Ocak ?
caglaaaaaa 3 Ocak
Leyd_1907 3 Ocak
@umudum58 3 Ocak @Bismilhayrun 5 Ocak @Renkkkkk 5 Ocak @mellovin 5 Ocak @Sapsirella 5 Ocak @Merve kpc 6 Ocak @blmrc 7 Ocak T Takitoki 7 Ocak @ebruuu34 8 Ocak @kullaniciadimne 8 ocak
@yncmst 8 Ocak ?
M minikooommm 9 Ocak
@Konyakk 9 Ocak
@Sevgi0817 9 Ocak
@Asyaa561 9 Ocak
@Gulbaharszn 9 Ocak
@ipek__23 10 Ocak
@ugrnrr 10 Ocak
@Sinoplu17 10 Ocak @Kivircikkhatun 11 Ocak @merimericik 11 Ocak @Nefertitibgm 12 Ocak @Eliff456 12 Ocak @gguncesi 13 Ocak @Nil Toprak 13 Ocak @gulasor34 13 Ocak @ryhnrba 14 Ocak @Paci34 14 Ocak
@Gerceklerleyuzleseninsan 15 Ocak
@Minikfaremmm 15 Ocak �
@Sade frappe 16 Ocak
@papatyamm5757 16 Ocak @illy_illy 16 Ocak
@Muges33 17 Ocak
@samyeli112233 17 Ocak
@ELIF7007 17 Ocak @pandaaa 18 Ocak @Saniyecan123 19 Ocak @I LoVe You 19 Ocak @Dilosunuz 20 Ocak @HemsireHanim263 21 Ocak @nurayksks 21 Ocak B Bendiss1708 22 Ocak @Ahali 22 Ocak @miyuuu 23 Ocak ?
@sekes 23 Ocak
�
@denizzz5900 23 Ocak
@sevmali 23 Ocak @Feyzaanrr 25 Ocak @Pussuk 25 Ocak @yagmur597 26 Ocak @Kelebekarsub 26 Ocak @Smrolcy 27 Ocak @ggggg 27 Ocak K karavil 28 Ocak @Salm_hh 29 Ocak @minok 29 Ocak
@sedanur4004 2 Şubat
Amin canım inşallahEvet sanirim bu surece dahil olunca insan ister istemez strese giriyor ve bizi cok etkiliyor. Kismetin onune de hic bisey gecemiyor artik nasipte ne zaman varsa. Saglicakla kucagina alirsin umarim bebegini Allah anali babali buyutsun
Evet kizlar durumlar nedir
Anne adayı
Bat tarihi
Sonuç
@Arelarven 25 Aralık gecikme
@Esra Nur 08 1 Ocak @joynss 2 Ocak @eymentaa 2 Ocak
@Hayatlarrr 2 Ocak
@kurk mantolu madonna 2 Ocak ?
@caglaaaaaa 3 Ocak
@Leyd_1907 3 Ocak
Benim lekeler devam ediyo adet gelmedi daha beni gecikme olarak yazsanız durumum netleşince bat ı söylerimEvet kizlar durumlar nedir
Ben adet oldum maleseff bakamadim pek yeni bat 26 ocakk@Kubra1120
@Bsraaa1234
@Aylinaydemir35
@Damlafzt
@Ecrinsevde54
@Minikfaremmm
@Pandoranin kutusu
@pinkpisces
@avtugba
@SimgeBA
@bsrozkn
@tokerrr
@mus4117
@tubaagl
A Arelarven
@denizzz5900
@Aylin0816
@denizimduygum01
@Kestanesekeriiim
@emir91
@dilara5223
@Mandalinaa22
@Berrinim
@ggggg
Candyy15
@sedanur4004
@Asenaasena96
@Cimcime111
B berguzar34
@Serinay
@minok
@Eylulceee_
Kızlar pazar gününe kadar Bilgi vermeyen arkadaşları silmek durumunda kalacam pazartesi listeyi guncellicem
Koyu oldugu gunler ve siliklestikten sonraki 1 2 gunKızlar bu ay ovulasyon testiyle yumurtlama gunumu ogrenmek istiyorum
Bugunki silik cikti ilk defa kullaniyorum
Bilgisi olan yazabilirmi yapilacak tek sey iki cizgininde koyu oldugu gunu degerlendirmek mi
Baska dikkat etmem gereken birsey yok sanirim
Koyuyken başla, silik tamamen yok olana kadar değerlendir canım :)Kızlar bu ay ovulasyon testiyle yumurtlama gunumu ogrenmek istiyorum
Bugunki silik cikti ilk defa kullaniyorum
Bilgisi olan yazabilirmi yapilacak tek sey iki cizgininde koyu oldugu gunu degerlendirmek mi
Baska dikkat etmem gereken birsey yok
Koyu oldugu zaman yumurtayi catlatacak olan hormon en ust duzeye ulasiyo yumurta 12 36 saat arasinda catlayacak anlamina geliyo o yuzden koyuluktan sonraki silik gecen 2 3 gunu de degerlendirmelisinizKoyu oldugu gunler ve siliklestikten sonraki 1 2 gun
Bulantı için daha çok erken ben 7 haftalığım şuan yeni yeni başladı benim. Ben bel ağrımdan anlamıştım aşırı ağrıyordu , adet olucak gibi karın hissim vardı erkendi daha birde akıntı artması bembeyaz geliyordu :)Arkadaşlar 1,2 gündür çok hafif mide bulantım var bu bulantı akşamda oluyo sabahta ama dediğim gibi çok hafif bulantı olarak kalıyo sersemletiyo beni o his .bide arada sancım oluyo regli sancısı gibi bat 9 Ocak daha var regle .hamile olan arkadaşlar belirti olarak sizde varmıydı bunlar yada benzer belirtiler .ilkkez bulantı falan oldu bende
Bugün öğrendim hamileymişim bat 1 Aralık 11. Gün hamile kaldım yani yumurtlamadan önce 3 4 gün kadar merakla bekliyorum aynen benim de çok belim ağrıdı öleceğim covit mi oldum derken hamileymişim oglumda adet sonra 19 gün tek ilişkiyle yumurtlama günün de kalmıştım umarım annelere faydam olurrrBulantı için daha çok erken ben 7 haftalığım şuan yeni yeni başladı benim. Ben bel ağrımdan anlamıştım aşırı ağrıyordu , adet olucak gibi karın hissim vardı erkendi daha birde akıntı artması bembeyaz geliyordu :)
Koyuyken başla, silik tamamen yok olana kadar değerlendir canım :)
Tamamdir kizlar tesekkur ediyorumm:)Koyu oldugu zaman yumurtayi catlatacak olan hormon en ust duzeye ulasiyo yumurta 12 36 saat arasinda catlayacak anlamina geliyo o yuzden koyuluktan sonraki silik gecen 2 3 gunu de degerlendirmelisiniz
Erken gebelkk testi yapmadinmi bendede makatta batma oldu ama asiri rahatsiz edici degildi bende bati bekliyorum.ppsitif cikti testlm.insallah tutunur bebegimMerhaba kızlar. Bata 3 gun var ve bugün muthis gaz sancisi makat agrisi yasiyorum. Bıçak saplanıyor gibi oluyor ah vah ediyorum. Ancak bende pco var acaba yumurtlama mı yoksa gebelik mi hatta yoksa adet habercisi mi ne bu? 2 ay once de yumurtlama catlamasinda boyle olmustum. Acaba gebelik baslangicinda bu durumu yasayan var mi
Evet kizlar durumlar nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?