- 3 Ocak 2021
- 270
- 553
- 53
- 34
- Konu Sahibi Bendiss1708
-
Ayy sizinle ayniyiz hayirlisi olsun insallah ☺☺Ayyi 5 haftalık hamişim ve benim de 18 yum 15 de hamile kaldım birdoguralim inşallah
Biliyorum erken olduğunu canım ama insan yine hamileliğe odaklanıyor .adet olacakmış gibi ağrı akıntı bende de oluyo .bide yumurtlamadan 2,3 gün sonra kahverengi akıntı oldu 1 kere oldu sadece .bakalım artık tarihi bekliycez meraktan herşeyi araştırıp sorar oldukBulantı için daha çok erken ben 7 haftalığım şuan yeni yeni başladı benim. Ben bel ağrımdan anlamıştım aşırı ağrıyordu , adet olucak gibi karın hissim vardı erkendi daha birde akıntı artması bembeyaz geliyordu :)
Merhaba hayirli olsun inşallah saglikla ilerlerErken gebelkk testi yapmadinmi bendede makatta batma oldu ama asiri rahatsiz edici degildi bende bati bekliyorum.ppsitif cikti testlm.insallah tutunur bebegim
Benimki 6 gün kala adetr cok silik cikti simdi belirginlesti yarin bat ama hepside erken gebelik testiMerhaba hayirli olsun inşallah saglikla ilerlerbende kaset test var onunla yaptim ama hep negatif cikti yarin bat gunu. Erken gebelik testi mi yapsam acaba? Senin ne zaman pozitif cikti?
Beni de ekler misiniiizLİSTEYE EKLENMEK İSTEYENLERİN TEK BİR MESAJ İÇİNDE BAT tarihini belirtmeleri GEREKMEKTEDİR.
(Her ay durumunu bildirmeyenler tablodan kaldırılacaktır)
Pozitif gören arkadaşlardan aşağıdaki soruları diğer gebelik adaylarınında bilgilenmesi için cevaplamalarını bekliyoruz :)
1- Ne sıklıkta adet oluyorsun?
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün?
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun?
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun?
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı?
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin?
7- İlk belirtilerin neydi?
�
Anne adayı (
) Bat
Sonuç
@peygambercicegikokusu 14 Aralıkaleynaaleyna00 14 AralıkM Minmin2626 29 Aralık@Gul7 3 Ocak@denizimduygum01 27 Aralık@mrvee04 30 kasim@zehroskrmn 19 Aralık@Fatmazell74 20 Aralık@Muallimehanimcik 29 Aralık
�
Anne adayı
Bat tarihi
Sonuç
@Arelarven 25 Aralık gecikme
@Esra Nur 08 1 Ocak @joynss 2 Ocak @eymentaa 2 Ocak
@Hayatlarrr 2 Ocak
@kurk mantolu madonna 2 Ocak ?
Leyd_1907 3 Ocak gecikme
@umudum58 3 Ocak @Bismilhayrun 5 Ocak @Renkkkkk 5 Ocak @mellovin 5 Ocak @Sapsirella 5 Ocak @Merve kpc 6 Ocak @blmrc 7 Ocak T Takitoki 7 Ocak @ebruuu34 8 Ocak @kullaniciadimne 8 ocak
@yncmst 8 Ocak ?
M minikooommm 9 Ocak
@Konyakk 9 Ocak
@Sevgi0817 9 Ocak
@Asyaa561 9 Ocak
@Gulbaharszn 9 Ocak
@ipek__23 10 Ocak
@ugrnrr 10 Ocak
@Sinoplu17 10 Ocak @Kivircikkhatun 11 Ocak @merimericik 11 Ocak @Nefertitibgm 12 Ocak @Eliff456 12 Ocak G gguncesi 13 Ocak @Nil Toprak 13 Ocak @gulasor34 13 Ocak @ryhnrba 14 Ocak @Paci34 14 Ocak
@Gerceklerleyuzleseninsan 15 Ocak
@Minikfaremmm 15 Ocak �
@Sade frappe 16 Ocak
@papatyamm5757 16 Ocak @illy_illy 16 Ocak
@Muges33 17 Ocak
samyeli112233 17 Ocak
@ELIF7007 17 Ocak @pandaaa 18 Ocak @Saniyecan123 19 Ocak @I LoVe You 19 Ocak @Dilosunuz 20 Ocak @HemsireHanim263 21 Ocak @nurayksks 21 Ocak B Bendiss1708 22 Ocak @Ahali 22 Ocak @miyuuu 23 Ocak ?
@sekes 23 Ocak
@Seven003 23 Ocak �
@denizzz5900 23 Ocak
@sevmali 23 Ocak @Feyzaanrr 25 Ocak @Pussuk 25 Ocak @yagmur597 26 Ocak @Kelebekarsub 26 Ocak @Candyy15 26 Ocak @ggggg 27 Ocak @Smrolcy 27 Ocak @karavil 28 Ocak @minok 29 Ocak
@Salm_hh 29 Ocak @sedanur4004 2 Şubat @caglaaaaaa 2 Şubat Hayallerimmm3 2 Şubat
Ben batimi tam bilmiyorum geçen ay 44.günde olmustum bu ayda oyle dusundum ama duzensiz benim pco var biraz demişti doktor. ama kaset testler bugün de negatif cikti daha ümidim kalmadı. Kacinci denemede hamile kaldin? Bu ay gün aşırı ilişki oldu ilk defa böyle sık denedim daha önce boyle yapmamistik. 4.deneyişim ama olmadi sanirimBenimki 6 gün kala adetr cok silik cikti simdi belirginlesti yarin bat ama hepside erken gebelik testi
Merhaba hayirli olsun gebeliginiz.akintiniz ne zaman basladi.ben de de bel agrisi var gecmeyen.acaba diyorum.ama baskada asiri belirtim olmadi.ve de gogus hassasiyeti olustu.Bulantı için daha çok erken ben 7 haftalığım şuan yeni yeni başladı benim. Ben bel ağrımdan anlamıştım aşırı ağrıyordu , adet olucak gibi karın hissim vardı erkendi daha birde akıntı artması bembeyaz geliyordu :)
Yumurtlamadan hemen sonra başladı akıntım bel ağrımda aynı şekil Sonrasında zaten erkenden adet sancıları gibi sancılarım oldu oradan anladım başkada hiçbir belirtim olmadı bazıları belirti olmadan öğrenebiliyor umutsuz olmamak lazım çok da umuda kapılmamakta lazım İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinMerhaba hayirli olsun gebeliginiz.akintiniz ne zaman basladi.ben de de bel agrisi var gecmeyen.acaba diyorum.ama baskada asiri belirtim olmadi.ve de gogus hassasiyeti olustu.
Canim beta degerin yukselirken birden dusmeye basliyor ve adet kanaman oluyor kese oluşmadanKimyasal gebelik nasıl oluyor arkadaşlar?
Canim beta degerin yukselirken birden dusmeye basliyor ve adet kanaman oluyor kese oluşmadan
Kan testi vermedin mi canımKizlar benim bugün Bat testlerim positif amaaa günlerdir kontrol cizgisi kadar loyu olmuyorlar hcg yüklsemiyormu acaba ya bir füsük birde kimAsaldan sonra korkar oldm son iki test bugündem digerleri dünden
Canm yurtdisindayim butda öyle b8sey yok ayrica doktorum tatilde haftaya dönüyorKan testi vermedin mi canım
Evet
Anne adayı
Bat tarihi
Sonuç
@Esra Nur 08 1 Ocak @joynss 2 Ocak @eymentaa 2 Ocak
@Hayatlarrr 2 Ocak
@kurk mantolu madonna 2 Ocak
@umudum58 3 Ocak @Bismilhayrun 5 Ocak @Renkkkkk 5 Ocak @mellovin 5 Ocak @Sapsirella 5 Ocak @Merve kpc 6 Ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?