Gebeliğe Hazırlık 2021e HAmile girmek isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biliyorum erken olduğunu canım ama insan yine hamileliğe odaklanıyor .adet olacakmış gibi ağrı akıntı bende de oluyo .bide yumurtlamadan 2,3 gün sonra kahverengi akıntı oldu 1 kere oldu sadece .bakalım artık tarihi bekliycez meraktan herşeyi araştırıp sorar olduk

Erken gebelkk testi yapmadinmi bendede makatta batma oldu ama asiri rahatsiz edici degildi bende bati bekliyorum.ppsitif cikti testlm.insallah tutunur bebegim
Merhaba hayirli olsun inşallah saglikla ilerler bende kaset test var onunla yaptim ama hep negatif cikti yarin bat gunu. Erken gebelik testi mi yapsam acaba? Senin ne zaman pozitif cikti?

Merhaba hayirli olsun inşallah saglikla ilerler bende kaset test var onunla yaptim ama hep negatif cikti yarin bat gunu. Erken gebelik testi mi yapsam acaba? Senin ne zaman pozitif cikti?
Benimki 6 gün kala adetr cok silik cikti simdi belirginlesti yarin bat ama hepside erken gebelik testi

Beni de ekler misiniiiz bat 19 ocak

Benimki 6 gün kala adetr cok silik cikti simdi belirginlesti yarin bat ama hepside erken gebelik testi
Ben batimi tam bilmiyorum geçen ay 44.günde olmustum bu ayda oyle dusundum ama duzensiz benim pco var biraz demişti doktor. ama kaset testler bugün de negatif cikti daha ümidim kalmadı. Kacinci denemede hamile kaldin? Bu ay gün aşırı ilişki oldu ilk defa böyle sık denedim daha önce boyle yapmamistik. 4.deneyişim ama olmadi sanirim

Merhaba hayirli olsun gebeliginiz.akintiniz ne zaman basladi.ben de de bel agrisi var gecmeyen.acaba diyorum.ama baskada asiri belirtim olmadi.ve de gogus hassasiyeti olustu.

Bende yumurtlama adetten 20 gün sonra oldu ve testte 11 gün sonra çok silik çizgi cıktı o güne kadar hiç bir belirti yoktu. Nasıl oldu derseniz geçen ay aşılama yaptım tutma di bu ay tedavileri bıraktım ve yumurtlama gününe kadar aslan pencesi ıctim ve dua ettim şuanda da kaşık ağrısı ve göğüs sızlamadı Dışın da hiç bir sikayetim yok 20 aydır deniyorduk belirti Derseniz ne belirtiler yaşadım o 20 ay belirti sadece kasik ağrısı diyebiliriz başka hiç birşey olmuyor erken dönemde hepiniz dualarimdasiniz 2021 hepimizin yılı olsun insallah

Birde arkadaşlar ben hergun bir avuç kabak çekirdeği yemiştim yumurtanın kalitesini arttırıyor diye duymuştum bana sebepsiz infertilite demişlerdi rabbim oysaki hepimizin evlat sahibi olacağı zamanı ayarlamış ben artık yorulmuştum pes etmiştim dualar ederken ağlıyordum benim niyetlendigimden beri tüm arkadaşlarım doğurdu çocuklar 18 aylık oldular kıskanmak ta değil ama insan üzülüyor elbette dr lar 3 kez daha aşılama olmazsa tüp bebek demişlerdi ve tedaviyi bırakınca kendiliğinden oldu yani o karmaşayı kafamdan atınca. Litfen umudunuzu kaybetmeyin Rabbim ol der ve olur 2 gunde 1 suya meryem hucurat fetih suresi okudum allahim dedim ol de olsun ve oldu inş sonuda güzel olur

Merhaba hayirli olsun gebeliginiz.akintiniz ne zaman basladi.ben de de bel agrisi var gecmeyen.acaba diyorum.ama baskada asiri belirtim olmadi.ve de gogus hassasiyeti olustu.
Yumurtlamadan hemen sonra başladı akıntım bel ağrımda aynı şekil Sonrasında zaten erkenden adet sancıları gibi sancılarım oldu oradan anladım başkada hiçbir belirtim olmadı bazıları belirti olmadan öğrenebiliyor umutsuz olmamak lazım çok da umuda kapılmamakta lazım İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Kizlar benim bugün Bat testlerim positif amaaa günlerdir kontrol cizgisi kadar loyu olmuyorlar hcg yüklsemiyormu acaba ya bir füsük birde kimAsaldan sonra korkar oldm son iki test bugündem digerleri dünden

Eklentiler

• 20210106_065908.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 51
Canim beta degerin yukselirken birden dusmeye basliyor ve adet kanaman oluyor kese oluşmadan

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Öncelikle Rabbim sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Yumurtlamadan sonra devam eden akıntım var. Akıntı da çok çok özür dileyerek söylüyorum sadece iç çamaşırda ıslaklık anlamında, bazen de beyaz şekilde.
Bat 13 Ocak. Normalde adetten 2-3 gün önce kasık ağrılarım başlar ama bu sefer neredeyse her gün var. Bazen hafif, bazen de her an adet olacakmışım gibi ağrıyor. Çok az yemek yesem bile hemen şişkinlik oluyor. Bunlara ek olarak da bu ara çok sinirli ve alınganım, eşimin söylediği en küçük şeylere alınıp ağlıyorum. Bunlar sadece pms dönemi belirtileri mi, yoksa gebelik belirtileri olabilir mi? Dönüş yaparsanız çok mutlu olurum. Sevgiler.

Anne adayı

Bat tarihi

Sonuç

@Esra Nur 081 Ocak
@joynss2 Ocak
@eymentaa2 Ocak
@Hayatlarrr2 Ocak
@kurk mantolu madonna2 Ocak
@umudum583 Ocak
@Bismilhayrun5 Ocak
@Renkkkkk5 Ocak
@mellovin5 Ocak
@Sapsirella5 Ocak
@Merve kpc6 Ocak
Evetkizlar durumları paylaşabilir miyiz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…