- Konu Sahibi Bendiss1708
-
- #1.101
Bat 11 şubat@Esra Nur 08
@Bismilhayrun
@Renkkkkk
@Sapsirella
@ebruuu34
@Gulbaharszn
K Kivircikkhatun
@Nil Toprak
@gulasor34
@ryhnrba
@Paci34
@Sade frappe
@Minikfaremmm
@Dilekcml
@goldenarrow12
@papatyamm5757
@illy_illy
@Gerceklerleyuzleseninsan
Evet hanımlar durumlar nedir bildirirseniz kaydediyim
Ben de adet oldum canim.erken oldum bu ay .gebelik belirtilerim vardi ama adete yakin kayboldu.muhtemelen kimyasal oldu .bir sonraki tarih 11 subat .@Esra Nur 08
@joynss
@eymentaa
@Hayatlarrr
@kurk mantolu madonna
@umudum58
@Bismilhayrun
@Renkkkkk
@mellovin
@Sapsirella
@Merve kpc
@blmrc
@Takitoki
@ebruuu34
@minikooommm
@Gulbaharszn
@Konyakk
@Sevgi0817
@Asyaa561
@ipek__23
@ugrnrr
@Sinoplu17
K Kivircikkhatun
@merimericik
@Eliff456
@Nil Toprak
@gulasor34
Evet bayanlar durumlar nedir bilgi vermeyen arkadaşlar silmek durumunda kalacam ..
Tamam canım adetten kaç gün gectiB Bendiss1708 canim benim hala reglm falan yok idrar testindede negatif hep pazartesi son olarak kan testi vericem yok olmaya yok ama emin olmak icin kan vercem eger kandada cikmazsa ki yok zaten sogan kurune baslycam regl oluncada sana yazicam insallah güncelleriz yeni bat'ı.
Canim inan bende o durumdayım sıkıldım artık istedikçe olmadıkça sinirim bozuluyo .. bnde diyorum bu ay da olmasa artık benden iflas çok yoruldum her defasında o umutla beklerken sonuç negatif olması insanı sarsiyo .. Ama Allah ol dediğinde olur unutma canım umudunu da yitirme bende bilmiyorum artık ama etrafında baskısı daha bı stres yapıyo insanı .. bide kaynanama soruyorlardı bişey yokmu diye eltim hamile oldu bu sefer kaynanam bu değil diğeri hamile diyordu şimdi tabi doğurmuş eltim 6 aylık oldu bebekleri o 7 aylıkken bnde gebe kaldım ama 2. 5 aylıkken boş gebelik olduğunu öğrendim zaten kendisi düştü .. ve eltim aynı hastanedeydik o 3 temmuz da doğurdu ben 4 temmuz da düşürdüm .. ve işte üstünden 6 ay geçti bişey yok daha artık biraz dinlensem mi diyorum bilmiyorum artık hakkımızda hayırlısı olsun canım ama umudunu yitirme herhangi bi problem in varmı gebeliğe engel ..Bugün 17 ocak şuna bak günü gününe adet oldum ben gebemiyim diye düşünürkenyeni bat 10 şubat ama artık cok umutsuzum yavas yavas aklımdan atmaya başlıcam bu durumu rabbim hepinize nasip etsin bebek duygusunu insallah.. Benim umudum kalmadı beni kaldırabilirsniz listeden
Çok fazla stres yapmışsın biraz akışına bırakmanı tavsiye ederim başka şeylerle uğraşsan kafanı dagıtsan sürpriz gibi gelirCanim inan bende o durumdayım sıkıldım artık istedikçe olmadıkça sinirim bozuluyo .. bnde diyorum bu ay da olmasa artık benden iflas çok yoruldum her defasında o umutla beklerken sonuç negatif olması insanı sarsiyo .. Ama Allah ol dediğinde olur unutma canım umudunu da yitirme bende bilmiyorum artık ama etrafında baskısı daha bı stres yapıyo insanı .. bide kaynanama soruyorlardı bişey yokmu diye eltim hamile oldu bu sefer kaynanam bu değil diğeri hamile diyordu şimdi tabi doğurmuş eltim 6 aylık oldu bebekleri o 7 aylıkken bnde gebe kaldım ama 2. 5 aylıkken boş gebelik olduğunu öğrendim zaten kendisi düştü .. ve eltim aynı hastanedeydik o 3 temmuz da doğurdu ben 4 temmuz da düşürdüm .. ve işte üstünden 6 ay geçti bişey yok daha artık biraz dinlensem mi diyorum bilmiyorum artık hakkımızda hayırlısı olsun canım ama umudunu yitirme herhangi bi problem in varmı gebeliğe engel ..
Bu ay doktor takibinde yaptım hiç ovulasyon kullanmadım letu bide çatlatma iğnesi kullandim sonucu bekliyorum artık 22 Ocak batimÇok fazla stres yapmışsın biraz akışına bırakmanı tavsiye ederim başka şeylerle uğraşsan kafanı dagıtsan sürpriz gibi gelirkimseyle kıyaslama kendini herkesin farklı vücudu.. ovulasyon takibi yaptınmı hiç belki yumurtlamayı tutturamıyorsun
Az kalmış inş güzel sonuçlar alırsınBu ay doktor takibinde yaptım hiç ovulasyon kullanmadım letu bide çatlatma iğnesi kullandim sonucu bekliyorum artık 22 Ocak batim
50 gun gecti canm ama bu 50gunde adet olmadan 2 kere ayri zamanlarda yumurtlamam olduTamam canım adetten kaç gün gecti
Yumurta catladikdan sonra olur bende arada pco var bendede belki oyledr ama sen yinede tedbirli ol canmMerhabalar hanımlar benim açık kahverengi akıntım var ve döngümün 23. günü Polikistik over olduğum için iki ayda bir regli olurum bu regli değilse yerleşme kanaması olabilir mi yasayaniniz oldu mu
Dr a gittinmi peki50 gun gecti canm ama bu 50gunde adet olmadan 2 kere ayri zamanlarda yumurtlamam oldu
Hayatımda hiç bu kadar erken regl olmadığım icin aklıma yerleşme kanaması geldi. Bir kaç gün sonra eğer regl tam baslamazsa test yaparım tek çizgi görmek istemiyorum çok yoruldumYumurta catladikdan sonra olur bende arada pco var bendede belki oyledr ama sen yinede tedbirli ol canm
Olabilir canım inşallah öyledir canım yarını bekle senMerhabalar hanımlar benim açık kahverengi akıntım var ve döngümün 23. günü Polikistik over olduğum için iki ayda bir regli olurum bu regli değilse yerleşme kanaması olabilir mi yasayaniniz oldu mu
İnşallah yerleşme kanaması dir ya rabbim hepimize nasip eder inşallahHayatımda hiç bu kadar erken regl olmadığım icin aklıma yerleşme kanaması geldi. Bir kaç gün sonra eğer regl tam baslamazsa test yaparım tek çizgi görmek istemiyorum çok yoruldum
Pco var zaten gecikmelerm olur doktora randevum var bu ay icinde ama hormon testi icin adetin 2. Yada 3. gunu gtmem lazmms bende sogan kuru baslycam adet olmak icin yoksa kendlgmden olmam cnku hamile olup olmadgmdan emin olmak icinde yarin kan testi vercem sonra sogan kuru sonra doktor insallah korkuyormda ama mecburum gtmem gerekDr a gittinmi peki
Hepimz cok yorulduk RAbbim insallah cift cizgi gormeyi saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah yerlesme kanamasidr haberdar et bizleri de canm dualarm seninleHayatımda hiç bu kadar erken regl olmadığım icin aklıma yerleşme kanaması geldi. Bir kaç gün sonra eğer regl tam baslamazsa test yaparım tek çizgi görmek istemiyorum çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?