Gebeliğe Hazırlık 2021e HAmile girmek isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla benim durumum biraz karışık. normalde benim reglim normal regli tarihimden 2 gün önce 2 gün lekelenme seklinde baslayip, bu günleri takip eden günlerde de 4 gün normal seklinde devam eder. Bu ay lekelenmem 5 gün önce başladı ve hala az şekilde devam ediyor. Bu durum acaba yerleşme kanaması mıdır; yoksa bu ay uyguladigim maydonoz ve süt buharı kürünün bir etkisi midir? Bilemiyorum acikcası. Başına bu tarz bir şey gelen varsa ve beni aydınlatırsa sevinirim.

Benide ekleyin bat 22 Ocak

Ya kızlar bat tarihim 22 Ocak bugün kasıklarımda belirgin bı ağrı var pcosluyum acaba pcos tan dolayimi agriyo yoksa bebişim mi geliyo .. pcoslu olupta böyle bı durum yaşayan varmı

merhaba arkadaşlar benim bat 27 ocak.37 yaşımdayım.2 yıldır korunmuyoruz geçen sene hamile kaldım fakat kalp atışlarını alamadığımız için 9 haftalıkken bebeği aldılar.2 aydır ovulasyon takibi yapıyorum yani bu 2. ayım.testimin markası loboquick.12 ocakta pik gördüm.şuan beklemedeyim.beni de eklerseniz çok sevinirim

Tabi canım hoşgeldin

Sana da cok gecmis olsun hayırlısyla birdaha olr saglıkla kucagına alırsın insallah. Hayır neyseki gebeliğe engel sıkıntım cıkmadı eşimde de bende de ama neyazikki sebepsiz olmuypr umudum tukenmek uzere test bile aldım ovulasyon testi 1 kere bile daha acıp merak edip kullanamadım nedense :/

Bu gün adet gerekti ama rahîm filmi gecikme yapar mı

Ya kızlar bat tarihim 22 Ocak bugün kasıklarımda belirgin bı ağrı var pcosluyum acaba pcos tan dolayimi agriyo yoksa bebişim mi geliyo .. pcoslu olupta böyle bı durum yaşayan varmı
Sabah bi test yap silikte olsa çıkar diye düşünüyorum cumaya 2 gün kalmış oluyor ben kimyasal yaşadığım ay 3 gün önce yapmıştım çift çizgi belirgindi bence dene bi

Sabah bi test yap silikte olsa çıkar diye düşünüyorum cumaya 2 gün kalmış oluyor ben kimyasal yaşadığım ay 3 gün önce yapmıştım çift çizgi belirgindi bence dene bi
Korkuyorum vala negatif çıkacak diye.. batı beklicem cuma günü kaset test yapacam .. inşallah kopkoyu çift çizgiyi görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…