- 22 Kasım 2016
- 954
- 1.444
- 113
- Konu Sahibi Bendiss1708
-
- #1.121
İnşallah yerleşme kanamasıdır Allah gönlüne göre versinİnşallah hepimize nasip eder iyi dilekleriniz için de çok çok teşekkür ederim
Valla benim durumum biraz karışık. normalde benim reglim normal regli tarihimden 2 gün önce 2 gün lekelenme seklinde baslayip, bu günleri takip eden günlerde de 4 gün normal seklinde devam eder. Bu ay lekelenmem 5 gün önce başladı ve hala az şekilde devam ediyor. Bu durum acaba yerleşme kanaması mıdır; yoksa bu ay uyguladigim maydonoz ve süt buharı kürünün bir etkisi midir? Bilemiyorum acikcası. Başına bu tarz bir şey gelen varsa ve beni aydınlatırsa sevinirim.@Esra Nur 08
@Bismilhayrun
@Renkkkkk
@Sapsirella
@ebruuu34
@Gulbaharszn
@Kivircikkhatun
@Nil Toprak
@gulasor34
@ryhnrba
@Paci34
Sade frappe
@Minikfaremmm
@Dilekcml
@goldenarrow12
@papatyamm5757
White-Angel
Gerceklerleyuzleseninsan
Evet hanımlar durumlar nedir bildirirseniz kaydediyim
Benide ekleyin bat 22 OcakLİSTEYE EKLENMEK İSTEYENLERİN TEK BİR MESAJ İÇİNDE BAT tarihini belirtmeleri GEREKMEKTEDİR.
(Her ay durumunu bildirmeyenler tablodan kaldırılacaktır)
Pozitif gören arkadaşlardan aşağıdaki soruları diğer gebelik adaylarınında bilgilenmesi için cevaplamalarını bekliyoruz :)
1- Ne sıklıkta adet oluyorsun?
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün?
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun?
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun?
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı?
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin?
7- İlk belirtilerin neydi?
�
Anne adayı (
) Bat
Sonuç
@peygambercicegikokusu 14 Aralık@aleynaaleyna00 14 Aralık@Minmin2626 29 Aralık@Gul7 3 Ocak@denizimduygum01 27 Aralık@mrvee04 30 kasim@zehroskrmn 19 Aralık@Fatmazell74 20 Aralık@Muallimehanimcik 29 Aralık �
@Nefertitibgm 10 ocak@joynss 2 Ocak@Takitoki 7 Ocak@merimericik 11 Ocak@blmrc 7 Ocak@Eliff456 12 Ocak@ymncls1 @goldenarrow12 16 Ocak
Anne adayı
Bat tarihi
Sonuç
�
@Esra Nur 08 1 Ocak
�
@Bismilhayrun 5 Ocak @Renkkkkk 5 Ocak @ebruuu34 8 Ocak
@Gulbaharszn 9 ocak
@Nil Toprak 13 Ocak @gulasor34 13 Ocak Gerceklerleyuzleseninsan 14 Ocak @Paci34 14 Ocak
Sade frappe 15 Ocak ��
@Minikfaremmm 15 Ocak
@Dilekcml 15 Ocak Sade frappe 16 Ocak @papatyamm5757 16 Ocak White-Angel 16 Ocak
�
@seher051219 17 ocak @pandaaa
@syseylans18 Ocak @Saniyecan123
@Melekk52
I LoVe You 19 Ocak @Dilosunuz
@beyazgul2420 Ocak @HemsireHanim263
@Sevgi0817
@nurayksks
@ninio21 Ocak B Bendiss1708
rayiha87
@Ahali
@anneolmayolu22 Ocak @miyuuu
S sekes
@Seven003
@denizzz5900
@sevmali23 Ocak @Feyzaanrr
@Pussuk25 Ocak @yagmur597
A Arelarven
@Kelebekarsub
@Candyy15
@Hayatlarrr26 Ocak
�
�
?
@ggggg
@Smrolcy
@ygmdnz27 Ocak @karavil 28 Ocak @minok
@Salm_hh29 Ocak @Merve kpc 30 Ocak @Sapsirella 1 Şubat @caglaaaaaa
@mellovin
@Hayallerimmm3
@sedanur4004
@umudum582 Şubat @Leyd_1907
@eymentaa
@kurk mantolu madonna3 Şubat @yncmst
@kullaniciadimne4 Şubat @berguzar34
@ugrnrr5 Şubat
@gguncesi
@Konyakk7 Şubat @Sinoplu17 8 Şubat @Asyaa561 9 Şubat @minikooommm
Muges33 10 Şubat @samyeli112233
@Kivircikkhatun11 Şubat @ELIF7007 13 Şubat @Seven003 14 Şubat
Ben bugün iğneleri mi kullanmaya başladım ne zaman opu olacak ne zaman transfer olacak belirsiz@Esra Nur 08
@Bismilhayrun
@Renkkkkk
@Sapsirella
@ebruuu34
@Gulbaharszn
@Kivircikkhatun
@Nil Toprak
@gulasor34
@ryhnrba
@Paci34
Sade frappe
@Minikfaremmm
@Dilekcml
@goldenarrow12
@papatyamm5757
White-Angel
Gerceklerleyuzleseninsan
Tüp bebek tedavisi ne mi başladınBen bugün iğneleri mi kullanmaya başladım ne zaman opu olacak ne zaman transfer olacak belirsiz
Tamam canımB Bendiss1708 canim kan testi verdim ben bugün malsf negatif soğankürü kulancam 15 gun artk nezamn regl olursam tarih soylerm sana
Tabi canım hoşgeldinmerhaba arkadaşlar benim bat 27 ocak.37 yaşımdayım.2 yıldır korunmuyoruz geçen sene hamile kaldım fakat kalp atışlarını alamadığımız için 9 haftalıkken bebeği aldılar.2 aydır ovulasyon takibi yapıyorum yani bu 2. ayım.testimin markası loboquick.12 ocakta pik gördüm.şuan beklemedeyim.beni de eklerseniz çok sevinirim
Maalesef bu ay da olmadi...@Esra Nur 08
@Bismilhayrun
@Renkkkkk
@Sapsirella
@ebruuu34
@Gulbaharszn
@Kivircikkhatun
@Nil Toprak
@gulasor34
@ryhnrba
@Paci34
Sade frappe
@Minikfaremmm
@Dilekcml
@goldenarrow12
@papatyamm5757
White-Angel
Gerceklerleyuzleseninsan
çok sağol :)Tabi canım hoşgeldin
Bı sonraki batın ne kaydediyim inşallah sonraki ay ..Maalesef bu ay da olmadi...
Sana da cok gecmis olsun hayırlısyla birdaha olr saglıkla kucagına alırsın insallah. Hayır neyseki gebeliğe engel sıkıntım cıkmadı eşimde de bende de ama neyazikki sebepsiz olmuypr umudum tukenmek uzere test bile aldım ovulasyon testi 1 kere bile daha acıp merak edip kullanamadım nedense :/Canim inan bende o durumdayım sıkıldım artık istedikçe olmadıkça sinirim bozuluyo .. bnde diyorum bu ay da olmasa artık benden iflas çok yoruldum her defasında o umutla beklerken sonuç negatif olması insanı sarsiyo .. Ama Allah ol dediğinde olur unutma canım umudunu da yitirme bende bilmiyorum artık ama etrafında baskısı daha bı stres yapıyo insanı .. bide kaynanama soruyorlardı bişey yokmu diye eltim hamile oldu bu sefer kaynanam bu değil diğeri hamile diyordu şimdi tabi doğurmuş eltim 6 aylık oldu bebekleri o 7 aylıkken bnde gebe kaldım ama 2. 5 aylıkken boş gebelik olduğunu öğrendim zaten kendisi düştü .. ve eltim aynı hastanedeydik o 3 temmuz da doğurdu ben 4 temmuz da düşürdüm .. ve işte üstünden 6 ay geçti bişey yok daha artık biraz dinlensem mi diyorum bilmiyorum artık hakkımızda hayırlısı olsun canım ama umudunu yitirme herhangi bi problem in varmı gebeliğe engel ..
14 subat canim InsallahBı sonraki batın ne kaydediyim inşallah sonraki ay ..
Sabah bi test yap silikte olsa çıkar diye düşünüyorum cumaya 2 gün kalmış oluyor ben kimyasal yaşadığım ay 3 gün önce yapmıştım çift çizgi belirgindi bence dene biYa kızlar bat tarihim 22 Ocak bugün kasıklarımda belirgin bı ağrı var pcosluyum acaba pcos tan dolayimi agriyo yoksa bebişim mi geliyo.. pcoslu olupta böyle bı durum yaşayan varmı
Korkuyorum vala negatif çıkacak diye.. batı beklicem cuma günü kaset test yapacam .. inşallah kopkoyu çift çizgiyi görürümSabah bi test yap silikte olsa çıkar diye düşünüyorum cumaya 2 gün kalmış oluyor ben kimyasal yaşadığım ay 3 gün önce yapmıştım çift çizgi belirgindi bence dene bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?