Gebeliğe Hazırlık 2021e HAmile girmek isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay rahim filmi çektirdim ancak sanırım olmayacak bu ayda gebelik.normalde 42 günde bir adet olurum ama bu sefer 29. Günüm ve adet belirtileri yaşıyorum. Pkosluyum o yüzden erken adet asla olmam ama rahim filmi sonrası döngüm değişmiş olabilir

Be bu ay 3. Evlilik yıldönümümüz eşime böyle bir hediye vermeyi o kadar çok isterdim ki moral olarak çökmüş durumdayım. İnşallah biran önce hepimiz güzel haberleri veririz burdan

20 aralık bat yaş 28 yaklasık 3 senedir deniyoruz bu ay ümitliyim çatlama iğnesi oldum bakalım

Benim de
30 yasindayim 4-5 aydir deniyoruz, bat 2 ocak 2021’e hamile girme sansimi bat im sebebiyle kacirdim mi bile? :)
Bu konu ugur getirsin artik bu ay bekleyen herkesin olsun

5 aralıkta adet oldum geçen ay başladık ilk ay olmadı yani, yaş 23 beni de eklerseniz sevinirim

24 aralık bat, bir aydır , yaşım 34 ve Evliyim. Foruma da yeni üye oldum. Bu konular hakkında gerçekten bir fikrim yok aslında ilgim yoktu. Eşimin ısrarı ve yaşımın ilerlemesiyle birlikte artık zamanı gelip geçiyor üstelik kilom var aslında korkum o 73 kilo 1.67 kilom var böyle hamile kalmak istemiyorum ama yaş geçiyor bu yüzden strese giriyorum. Aranıza benide alırsanız sevinirim

Aşırı göğüs hassasiyetim var be kasık ağrım var ama bunlar gebelik değil adet belirtisi. Çünkü 20 kasımda rahim filmi çektirdim bu kadar erken gebelik belirtisi olacağını düşünmüyorum
Rahim filmi çekildikten sonra hamile olanları duydum ben .. o yüzden bi ihtimal dedim .. ama inşallah hamilesindir de belirtiler bu yüzdendir

Rahim filmi çekildikten sonra hamile olanları duydum ben .. o yüzden bi ihtimal dedim .. ama inşallah hamilesindir de belirtiler bu yüzdendir
İnşallah çok teşekkür ederim güzel düşünceniz için. Bende çok fazla böyle rahim filminden sonra gebe kalanı duyduğum için bu sefer de olmayınca büyük hayal kırıklığı yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…