Gebeliğe Hazırlık 2021’in son düzlüğünde bat bekleyenler 😍😍 Aralık bat’larını beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet belirtileri var mı?

Öncelikle hcg filmi çektirip tüpleriniz açık mı baktırın. Tüp bebek için kredi çekip ödeme de yapabilirsiniz. Bence zaman kaybetmeyin derim, her ay batı beklemek de yorucu.

Yok kaset test yaptim ovulasyonu kullanmadim hic yumurtlamada bile
Anladım canım. Ben de her gün ovulasyon testi takibi yapıyorum. Laboquick markası ile. Yumurtlamadan sonra biten 2. çizgi bugün aniden gene belirdi ve senin attığın gibi aynı rengi.
Acaba bu 2. yumurtlama işareti mi yoksa pozitif bir durum mu? Bilemedim.
Kafam karıştı, akşam gene yapacağım.

Acaba kaç gün geçti ovulasyon bitince eğer ovulasyon test pozitifsa gebelik testi da pozitif çıkar.

Acaba kaç gün geçti ovulasyon bitince eğer ovulasyon test pozitifsa gebelik testi da pozitif çıkar.
Yarın Bat normalde. Ovulasyon üstünden 13 gün geçti. Her gün ovulasyon testi yapıyorum 2. kere yumurtlama olur mu diye düşünmüştüm, fakat burada yorumları okuyunca konularda acaba dedim.
Gebelik testi yapmadım çıkmaz diye.

Valla bilmiyorum canim bilgim yok o testlerden yana bilen vardir ama yardimci olurlar

İkinci bi yumurtlama görmüşsündür canım. Ovulasyon testi ile gebelik kesin değildir. Bugünü ve çatlama gününü yeniden değerlendirin. Tutarsa ikisi de iliz şansı olur

Benim testim bu şekilde işyerinde de vardı hemen yaptım öğlen arası. Bekleyemedim.

Eklentiler

• BCAD71F1-A0FB-4569-915D-CA811F866817.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…