- 3 Aralık 2021
- 49
- 30
- 3
Adet belirtileri var mı?Merhaba ben 36 yaşındayım evleneli 1 yıl oluyor eşimle denememize rağmen bebeğimiz olmadı. Doktora gittim yumurta rezervi az dedi %10 ihtimal dedi tüp bebek denememizi önerdi fakat maddi durumumuz buna müsaade etmiyor. Son iki aydır da batim gecikiyor bu ay da suan gecikti 4 gün hala ses soluk yok. Gebelik testi yapmaktan ve negatif gormekten sıkıldım. 2 aydır da folikasit kullanmaya başladım. Sizce hamile kalma şansım nedir?
Ayyyy bugüüün. Test yaptınız mı?Benimde 7 Aralık
Yapmadım. Bugün kırmızlar gelmezse çarşamba yapacağım inşaallahAyyyy bugüüün. Test yaptınız mı?
Çok silik de olsa sanki 2. Çizgiyi gördüm.Kizlarrr 2 gun kaldi yine ben bekleyemdim
Öncelikle hcg filmi çektirip tüpleriniz açık mı baktırın. Tüp bebek için kredi çekip ödeme de yapabilirsiniz. Bence zaman kaybetmeyin derim, her ay batı beklemek de yorucu.Merhaba ben 36 yaşındayım evleneli 1 yıl oluyor eşimle denememize rağmen bebeğimiz olmadı. Doktora gittim yumurta rezervi az dedi %10 ihtimal dedi tüp bebek denememizi önerdi fakat maddi durumumuz buna müsaade etmiyor. Son iki aydır da batim gecikiyor bu ay da suan gecikti 4 gün hala ses soluk yok. Gebelik testi yapmaktan ve negatif gormekten sıkıldım. 2 aydır da folikasit kullanmaya başladım. Sizce hamile kalma şansım nedir?
Evet siliti o 5 6 saat sonra tekrarladim testi ve boyle ciktiÇok silik de olsa sanki 2. Çizgiyi gördüm.
Artık kesinleşti gibi sankiEvet siliti o 5 6 saat sonra tekrarladim testi ve boyle cikti
Aa hayırlı olsun çok net bir pozitifEvet siliti o 5 6 saat sonra tekrarladim testi ve boyle cikti
Ovulasyon testi değil mi bu?Evet siliti o 5 6 saat sonra tekrarladim testi ve boyle cikti
Yok kaset test yaptim ovulasyonu kullanmadim hic yumurtlamada bileOvulasyon testi değil mi bu?
Anladım canım. Ben de her gün ovulasyon testi takibi yapıyorum. Laboquick markası ile. Yumurtlamadan sonra biten 2. çizgi bugün aniden gene belirdi ve senin attığın gibi aynı rengi.Yok kaset test yaptim ovulasyonu kullanmadim hic yumurtlamada bile
Acaba kaç gün geçti ovulasyon bitince eğer ovulasyon test pozitifsa gebelik testi da pozitif çıkar.Anladım canım. Ben de her gün ovulasyon testi takibi yapıyorum. Laboquick markası ile. Yumurtlamadan sonra biten 2. çizgi bugün aniden gene belirdi ve senin attığın gibi aynı rengi.
Acaba bu 2. yumurtlama işareti mi yoksa pozitif bir durum mu? Bilemedim.
Kafam karıştı, akşam gene yapacağım.
Yarın Bat normalde. Ovulasyon üstünden 13 gün geçti. Her gün ovulasyon testi yapıyorum 2. kere yumurtlama olur mu diye düşünmüştüm, fakat burada yorumları okuyunca konularda acaba dedim.Acaba kaç gün geçti ovulasyon bitince eğer ovulasyon test pozitifsa gebelik testi da pozitif çıkar.
Valla bilmiyorum canim bilgim yok o testlerden yana bilen vardir ama yardimci olurlarAnladım canım. Ben de her gün ovulasyon testi takibi yapıyorum. Laboquick markası ile. Yumurtlamadan sonra biten 2. çizgi bugün aniden gene belirdi ve senin attığın gibi aynı rengi.
İkinci bi yumurtlama görmüşsündür canım. Ovulasyon testi ile gebelik kesin değildir. Bugünü ve çatlama gününü yeniden değerlendirin. Tutarsa ikisi de iliz şansı olurAnladım canım. Ben de her gün ovulasyon testi takibi yapıyorum. Laboquick markası ile. Yumurtlamadan sonra biten 2. çizgi bugün aniden gene belirdi ve senin attığın gibi aynı rengi.
Ne zaman kan vereceksiniz acaba?Evet siliti o 5 6 saat sonra tekrarladim testi ve boyle cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?