- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Bende 8 aralik var mi bi belirtinmerhabalar herkese BAT: 8 Aralık
Erken gebelik testi yapmayı düşündünüz mü acaba?Kaldi 3 gun
Merhaba tebrik ederimMerhabalar kızlar dün regl gunumdu olmadı bugün test yaptım sonuç bu şekilde çıktı çok heyecanlıyım
11 Aralık ama daha yapmadım çarşamba ya kadar kendimi tutumaya çalışıyorumKızlar bat 10 aralık olan var mi? Ne zaman test yapmaya başlayacaksınız?
Yok yapmicam gecen aydan dilim yandi yogurdumu ufleyerek yicemErken gebelik testi yapmayı düşündünüz mü acaba?
Regl olacak gibiydim hep bel karın bacak ağrısı göğüs sizlamasi oluyodu Ara araMerhaba tebrik ederimbu ay ovülasyonla takip ettim ilk belirtilerinin nelerdi. Bat Kasım 11 ama hiç bişey hissetmiyorum test yapmaktan korkuyorum
Haklısınız yaYok yapmicam gecen aydan dilim yandi yogurdumu ufleyerek yicem
Merhabalar, vallahi bende regl belirtisi olarak kaşlarım birden kalınlaşır, o var sadece.Bende 8 aralik var mi bi belirtin
Bende istemiyorum belirti aramak ki zaten bi belirtimde yok suan zaten kendileride sessiz sedasiz gelirMerhabalar, vallahi bende regl belirtisi olarak kaşlarım birden kalınlaşır, o var sadece.
Açıkçası çok belirti aramak istemiyorum. Anlayamıyorum da hamilelik belirtilerini.
Sizin ilk hamileliğinizin üstünden baya geçmiş sanırım. Daha iyi bilirsiniz bu süreci nasıl başlar nasıl ilerler...Bende istemiyorum belirti aramak ki zaten bi belirtimde yok suan zaten kendileride sessiz sedasiz gelir
Aslinda 2 cocugum var hic belirti olmadi mide bulantilarim istirfalarim bu gibi belirtiler bile 6. 7 haftalikta basladiSizin ilk hamileliğinizin üstünden baya geçmiş sanırım. Daha iyi bilirsiniz bu süreci nasıl başlar nasıl ilerler...
Silik bir çizgi görüyorum benKizlarrr 2 gun kaldi yine ben bekleyemdim
Aynen silik denk gele azcik idrarla yaptim yarin sabah tekrarlicam gece bile yapabilirimSilik bir çizgi görüyorum ben
İnşallah vardırAynen silik denk gele azcik idrarla yaptim yarin sabah tekrarlicam gece bile yapabilirim
Ayyyy. Bence hayırlı olsun diyelim. VarKizlarrr 2 gun kaldi yine ben bekleyemdim
İnşallah diğer aylara gerek kalmadan tutar bu ay. Az kalmış sizin deHerkese merhabaBat 10-11. Yumurtlama günümü iyi tespit ettim degerlendirdik de ama ümidim yok. Eşimle de tayin olaylari yüzünden uzakta yaşıyoruz bizim olay çok zor zaten
Belirtilerim vardı aslında ama bugün kan testi yaptırmam gerekiyordu. Hazır yapmisken Beta HCG ye de baktırdım. Doktor şu an bakılmaz ama seni kirmayalim dedi. 0.1 çıkmış. Negatif görünüyor ama erken yaptık yukselebilir dedi doktor ama ben ihtimal vermiyorum. Sizlerin olur inşallah bu ayisteyen herkese nasip olsun
Ay hadi insallah yaaAyyyy. Bence hayırlı olsun diyelim. Var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?