Gebeliğe Hazırlık 2021’in son düzlüğünde bat bekleyenler 😍😍 Aralık bat’larını beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar kızlar dün regl gunumdu olmadı bugün test yaptım sonuç bu şekilde çıktı çok heyecanlıyım
Merhaba tebrik ederim bu ay ovülasyonla takip ettim ilk belirtilerinin nelerdi. Bat Kasım 11 ama hiç bişey hissetmiyorum test yapmaktan korkuyorum

Merhabalar, vallahi bende regl belirtisi olarak kaşlarım birden kalınlaşır, o var sadece.
Açıkçası çok belirti aramak istemiyorum. Anlayamıyorum da hamilelik belirtilerini.
Bende istemiyorum belirti aramak ki zaten bi belirtimde yok suan zaten kendileride sessiz sedasiz gelir

Sizin ilk hamileliğinizin üstünden baya geçmiş sanırım. Daha iyi bilirsiniz bu süreci nasıl başlar nasıl ilerler...
Aslinda 2 cocugum var hic belirti olmadi mide bulantilarim istirfalarim bu gibi belirtiler bile 6. 7 haftalikta basladi

Herkese merhaba Bat 10-11. Yumurtlama günümü iyi tespit ettim degerlendirdik de ama ümidim yok. Eşimle de tayin olaylari yüzünden uzakta yaşıyoruz bizim olay çok zor zaten
Belirtilerim vardı aslında ama bugün kan testi yaptırmam gerekiyordu. Hazır yapmisken Beta HCG ye de baktırdım. Doktor şu an bakılmaz ama seni kirmayalim dedi. 0.1 çıkmış. Negatif görünüyor ama erken yaptık yukselebilir dedi doktor ama ben ihtimal vermiyorum. Sizlerin olur inşallah bu ay isteyen herkese nasip olsun

Kizlarrr 2 gun kaldi yine ben bekleyemdim

Eklentiler

• IMG_20211206_165547_mfnr.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20211206_162431_mfnr.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 57
İnşallah diğer aylara gerek kalmadan tutar bu ay. Az kalmış sizin de

Merhaba ben 36 yaşındayım evleneli 1 yıl oluyor eşimle denememize rağmen bebeğimiz olmadı. Doktora gittim yumurta rezervi az dedi %10 ihtimal dedi tüp bebek denememizi önerdi fakat maddi durumumuz buna müsaade etmiyor. Son iki aydır da batim gecikiyor bu ay da suan gecikti 4 gün hala ses soluk yok. Gebelik testi yapmaktan ve negatif gormekten sıkıldım. 2 aydır da folikasit kullanmaya başladım. Sizce hamile kalma şansım nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…