Gebeliğe Hazırlık 2021’in son düzlüğünde bat bekleyenler 😍😍 Aralık bat’larını beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba ilişki için doktorunuz bir şey söyledi mi benim de 21*19 ve 23*21 mm boyutlarında 2 yumurtam oluşmuş. Bugün ve pazar ilişki olsun dedi normalde 36 saat sonra öneriyor doktorlar ama.

Merhaba ilişki için doktorunuz bir şey söyledi mi benim de 21*19 ve 23*21 mm boyutlarında 2 yumurtam oluşmuş. Bugün ve pazar ilişki olsun dedi normalde 36 saat sonra öneriyor doktorlar ama.
Merhaba iğneyi bugün mü vuruldunuz, bana da iğneyi vurulduğum andan sonraki 36. Saati ve sonrası günaşırı değerlendirin demişti. 27 sinde iğne oldum.
26-28-29-1 i değerlendirdik..

Merhaba iğneyi bugün mü vuruldunuz, bana da iğneyi vurulduğum andan sonraki 36. Saati ve sonrası günaşırı değerlendirin demişti. 27 sinde iğne oldum.
26-28-29-1 i değerlendirdik..
Evet bugün saat 17:00’de vurulurum. Doktorum bana bugün ve pazar günü olsun dedi saat vermedi, ben de genelde hep 36 saat sonra diye okuduğum İçin iğne ile aynı gün olunca sormak istedim.

Normalde 18 mm den sonra vuruluyor acaba benimki zatem çatlayacak kıvama geldiği için mi bugün olsun diye düşündüm, ama spermler 72 saate kadar canlı kalabiliyor yanlış bilmiyorsam ve eğer çatlarsa denk gelme ihtimali yüksek.

İğne kesin çatlatacak çatlarsa da kesin dölleyecek bir şey de yok gerçi; doktorumla çıktım yola söylediği şekilde devam edeyim inşallah tutar her birimizin

Kesinlikle doktor ne diyorsa onu uygula canım, yumurta oluşuyor çatlama iğnesiyle çatlıyor geriye döllenip tutunması kalıyor, en önemli en stresli kısmı.. Bulaşıkları yerleştirirken bile dikkat ediyorum gereksiz tutuncak olsa herşekilde olcak biliyorum ama.. Engel olamıyorum aklımdan çıkaramıyorm

Merhabalar kızlar dün regl gunumdu olmadı bugün test yaptım sonuç bu şekilde çıktı çok heyecanlıyım

Eklentiler

• IMG_20211203_184025.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 67
Doktorum bana çatlamama ihtimali de var tabi ama vücuda bir zararı yok önlem amaçlı yapalım dedi.

Benim 2 kaybım var canım o yüzden biraz hassasım ve çok deşiyorum bazen doktorumun söylediklerini ama ona güveniyorum dediğin gibi onun söyledikleri ile hareket etmek daha doğru olacak

İnan tutunacak olan her şekilde kalıyor bırakmıyor seni, günlük hareketlerini kısıtlayacak kadar farklılaştırma hayatını naçizane tavsiyem. Bir de iğne etkileri ne zaman oldu sende ?

Kayıpların için çok üzüldüm inşallah şimdiki sağlıkla tutunur sağlıkla ilerler iğneyi vurulduğum günden beri 6 gün ağrılarım batmalar kramplar oldu, ama şu iki gündür belirti fln kalmadı.. Bu iyi bir şey mi kötü mü bilmiyorm

İnşallah canım, artık Allah’a emanet ediyorum hayırlısı olsun. Gebelik oluşması kadar sağlıkla ilerlemesi de çok önemli ben kayıtlarımla bunu öğrendim. Geç olsun güç olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…