Bugün ilk yaptığınız buna göre koyu muydu?Benim testim bu şekilde işyerinde de vardı hemen yaptımöğlen arası. Bekleyemedim.
Biraz daha koyuydu sabah idrarı olduğu için. 11i geçiyordu bişeyler içmiştim. Şimdi de yapayım dedim. Zaten yarından sonra ak koyun kara koyun belli olacak.Bugün ilk yaptığınız buna göre koyu muydu?
İlk idrar değildi değil mi ?Biraz daha koyuydu sabah idrarı olduğu için. 11i geçiyordu bişeyler içmiştim. Şimdi de yapayım dedim. Zaten yarından sonra ak koyun kara koyun belli olacak.
VerdimmNe zaman kan vereceksiniz acaba?
Ay hadi hayırlı olsun. 2 güne bi kan takibi yap da artış iyi mi bakKizlar sonuc bu var diyebilir miyiz ?
Randevu dusurebilirsem asagiya attim sonucu yeni cikmis bakar misinAy hadi hayırlı olsun. 2 güne bi kan takibi yap da artış iyi mi bak
Canım var gözün aydın ama henüz çok yeni. Ben 101 ile öğrenmiştim. Şimdi yapacağın şey takip etmekKizlar sonuc bu var diyebilir miyiz ?
evet yeni galiba daha reglm gecmedi yarin olcam mi bakalimCanım var gözün aydın ama henüz çok yeni. Ben 101 ile öğrenmiştim. Şimdi yapacağın şey takip etmek
Hayır değildiİlk idrar değildi değil mi ?
Baktım. Cevabı ona verdim zatenR
Randevu dusurebilirsem asagiya attim sonucu yeni cikmis bakar misin
Anladım. Bugünü ve yarını da değerlendirin bence. Ne olur ne olmazHayır değildi
Hadi insallh darisi tum isteyenlere bekleyenlereBaktım. Cevabı ona verdim zatendeğer gayet güzel görünüyor. Aile hekiminden 2 gün sonra yeniden kan ver. Sağlıkla ilerlesin inşallah
Aaa hayırlı olsun var tabii :) 2 gün sonra tekrar bakalım ne çıkacakKizlar sonuc bu var diyebilir miyiz ?
Ay inşallah. Darısı bana AllahımmmmmmHadi insallh darisi tum isteyenlere bekleyenlere
Insallh bakalim guzel ilerleriz ya ❤Aaa hayırlı olsun var tabii :) 2 gün sonra tekrar bakalım ne çıkacak
Bence çıkar ve onu da pozitif görürüzYarın Bat normalde. Ovulasyon üstünden 13 gün geçti. Her gün ovulasyon testi yapıyorum 2. kere yumurtlama olur mu diye düşünmüştüm, fakat burada yorumları okuyunca konularda acaba dedim.
Gebelik testi yapmadım çıkmaz diye.
Canım ne güzel konuştun teşekkür ederim inşallah hayırlısı olsun.Bence çıkar ve onu da pozitif görürüz
Amin ya hepimiz içinCanım ne güzel konuştun teşekkür ederim inşallah hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?