Baya da geçmiş, test yapmadınız mi hiç?Bat 2 Aralık 5 gün geçti bakalım beklemedeyim
Ay test yapmadınız mı? Neden ?Bat 2 Aralık 5 gün geçti bakalım beklemedeyim
Normalde düzensiz ama yapmadım henüz belirti olarak aslında kasık batma hafif ağrı sık idrara çıkma var ama hamile olma ihtimalim var mı bilmiyorum 3 ay önce düşük yaptım ilk gebeliğimdi bakalım bu ay tekrar başladık nasip -_-Baya da geçmiş, test yapmadınız mi hiç?
Negatif görmekten korkuyorum -_- bide gecikme süresinden 1 hafta sonra yapayım demiştim şuan varsa çıkar mı acabaAy test yapmadınız mı? Neden ?
Ayy hemen çıkar ben olsam dayanamazdimNegatif görmekten korkuyorum -_- bide gecikme süresinden 1 hafta sonra yapayım demiştim şuan varsa çıkar mı acaba
Ben 3 aydır deniyorum dıger 2 ayda 10 test harcadım adetim geçmeden yapmicam dayancamYarın hemen yapacak mısınız?
Ewt var hayırlısı olsunKizlar sonuc bu var diyebilir miyiz ?
Test bozuk olabilir bidaha yapın test alipArkadaşlar adete 2 gün var simdi test yaptım önce ikinci çizgi çıktı resimdeki gibi sonra kayıp oldu neden acaba sizde öyle olan var mi
Benim testim bu şekilde işyerinde de vardı hemen yaptımöğlen arası. Bekleyemedim.
İlk gebelik düşük olunca bideAyy hemen çıkar ben olsam dayanamazdimkizimda hamileyken hiç birsey hissetmedim sadece ağzıma metal bir tad vardı ve ateşi olcuyordum ve ateşim düşmemişti adete 2 gün kala pozitifdi
Zaten idrari damlatir damlatmaz oyle oluyor cizgi gibi gorunen sey aslinda degil bi kac saniye sonra o kirmizilikta kayboluyorArkadaşlar adete 2 gün var simdi test yaptım önce ikinci çizgi çıktı resimdeki gibi sonra kayıp oldu neden acaba sizde öyle olan var mi
Kesin cikar baya gecikmisNegatif görmekten korkuyorum -_- bide gecikme süresinden 1 hafta sonra yapayım demiştim şuan varsa çıkar mı acaba
İlk iki testte fazla idrar var ve kurumamış o nedenle pembemsi duruyor canım.Arkadaşlar adete 2 gün var simdi test yaptım önce ikinci çizgi çıktı resimdeki gibi sonra kayıp oldu neden acaba sizde öyle olan var mi
Öyle mi diyorsun bilemedim yaKesin cikar baya gecikmis
Zaten sonucun 70 çıkmış ya :) neden test yapıyorsun?Bugun regl gunum ve son testim dahada olmam heralde dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?