Gebeliğe Hazırlık 2021’in son düzlüğünde bat bekleyenler 😍😍 Aralık bat’larını beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bide bat tarihim 2 kasımdı 7 gün kadar sürdü 26 kasımda kan verdim çıkmadı gebelik acaba erken mi yaptırdım çünkü arada 17 gün var test alsam mı acaba ya napsam

Arkadaşlar adete 2 gün var simdi test yaptım önce ikinci çizgi çıktı resimdeki gibi sonra kayıp oldu neden acaba sizde öyle olan var mi

Eklentiler

• IMG20211207220310.webp
    8 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG20211207220341.webp
    103,6 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG20211207222908.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 80
Negatif görmekten korkuyorum -_- bide gecikme süresinden 1 hafta sonra yapayım demiştim şuan varsa çıkar mı acaba
Ayy hemen çıkar ben olsam dayanamazdim kizimda hamileyken hiç birsey hissetmedim sadece ağzıma metal bir tad vardı ve ateşi olcuyordum ve ateşim düşmemişti adete 2 gün kala pozitifdi

Günaydın bugün Bat günüm. Belimde ağrı var, halsiz hissediyorum. Sanırım regl olacağım, sabah laboquick'in Beta Hcg testini yaptım negatif çıktı. Tek çizgi. Sanırım boşuna ümitlendim, neyse regl olayı bekliyorum artık. Bu ay tüp bebek tedavisine başlayacaktım olursa sürpriz olacaktı. Kısmet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…