- 27 Ekim 2021
- 2.031
- 461
- 73
- 28
var gibi. Hayırlısı olsun inşallahAdete bir gün kala yaptım hafif sılikti sonra bu şekilde oldu kaldi
Ne olur ne olmaz ben esegimi saglam kaziga bagliyim demiZaten sonucun 70 çıkmış ya :) neden test yapıyorsun?
Bana kuruma cizgisi gibi geldi sen yarin yine tekrarla istersenAdete bir gün kala yaptım hafif sılikti sonra bu şekilde oldu kaldi
Kizzz cok sevindim hayirli olsun sen benim gibi habire yapip durma emiBenim testim bu şekilde işyerinde de vardı hemen yaptımöğlen arası. Bekleyemedim.
Canim ilk başta hafifti sonra bu şekil oldu bnede kuruma çizgisi mi acaba diye suya tuttum ondan idrar dagildiBana kuruma cizgisi gibi geldi sen yarin yine tekrarla istersen
Testin ilk hali bu yaptığın dkBana kuruma cizgisi gibi geldi sen yarin yine tekrarla istersen
Valla anlamadim ki canim sen en iyisi yarin yine yap varsa elinde reglye ne kadar kaldiCanim ilk başta hafifti sonra bu şekil oldu bnede kuruma çizgisi mi acaba diye suya tuttum ondan idrar dagildi
Yarın adet günümValla anlamadim ki canim sen en iyisi yarin yine yap varsa elinde reglye ne kadar kaldi
Bir an önce yapın benceNormalde düzensiz ama yapmadım henüz belirti olarak aslında kasık batma hafif ağrı sık idrara çıkma var ama hamile olma ihtimalim var mı bilmiyorum 3 ay önce düşük yaptım ilk gebeliğimdi bakalım bu ay tekrar başladık nasip -_-
Çıkar bence. Bi yapınNegatif görmekten korkuyorum -_- bide gecikme süresinden 1 hafta sonra yapayım demiştim şuan varsa çıkar mı acaba
Ya yol sevinecek bişey, bu yaptıklarım hep ovulasyon testi. Gebelik testi negatif çıktı. Kan vermeye de gidesim yok bekleyeceğim.Kizzz cok sevindim hayirli olsun sen benim gibi habire yapip durma emi❤
Yarın alsammı diye düşünüyorum bakalım nasip :)Bir an önce yapın bence
Bakalım yarın alırsam yaparımÇıkar bence. Bi yapın
Belirtilerin neler belkide gec dollenme olabilirYarın adet günüm
Himm oyle mi belli olmaz ama bu isler ne zman adet olcaksin kiYa yol sevinecek bişey, bu yaptıklarım hep ovulasyon testi. Gebelik testi negatif çıktı. Kan vermeye de gidesim yok bekleyeceğim.
Belirti aslında yok sadece bir haftadir kasık ağrım var şuan hafifledi ama birde bir hafta önce şeffaf su gibi akıntı oldu adet oldum sandım baktım sanki idrar kaçırmış gibi su 3 kerede o oldu başkada belirti yokBelirtilerin neler belkide gec dollenme olabilir
Benimde bugun regl olmam gerekti olmadim kasik agrim oldu korktum olcak diye bu saate kadar olmadi sukur bendede akinti var beyaz oluyor seffaf gelmedi hic sakin ol bekle bakalim hakkinda insallah hayirlisi olurBelirti aslında yok sadece bir haftadir kasık ağrım var şuan hafifledi ama birde bir hafta önce şeffaf su gibi akıntı oldu adet oldum sandım baktım sanki idrar kaçırmış gibi su 3 kerede o oldu başkada belirti yok
Benim de bat 14 Aralık bende 4 aralıkta yumurtlama gördüm ama erken gibi batın geçmesini bekleyelim benceBenim 11 aralik bat,fakat yumurtlama cok gec oldu benim 4 aralikta. Degerlendirdik. Yarin kan versem cikar mi acaba bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?