Gebeliğe Hazırlık 2021’in son düzlüğünde bat bekleyenler 😍😍 Aralık bat’larını beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 gun bile diyemem bugun olmam gerekiyordu 8 aralik yani olmadi gununu saatini sasmazdi hic zaten 2 gun once pozitifi gordum ben kanimdada cikti senin belkide gec dollenmedir bilemezsin ki stres yapma sakince bekle sadece
Aa hayrli olan obzamn sizinki rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin ins

Bu aralar benim çok dengesiz reglim, 23,30, 28 günde bir oldum kaç aydır.
Ama yumurtlamam 15 gün önceydi. Bu hesaba göre bugün battı geçti. Yarına da olur muyum bilmiyorum. 30. Gün yarın.
Ben normal test sandim ama genelde bu ovulasyonla ogrenenlerde oluyo bekle bakalim bi kac gun daha

Günaydın kızlar bat 5 aralıktı ancak gecikti bu sabah test yaptım bir bakar mısın ?

Eklentiler

• IMG_20211209_101830.webp
    78,4 KB · Görüntüleme: 56
Bu aralar benim çok dengesiz reglim, 23,30, 28 günde bir oldum kaç aydır.
Ama yumurtlamam 15 gün önceydi. Bu hesaba göre bugün battı geçti. Yarına da olur muyum bilmiyorum. 30. Gün yarın.
Düzensizlik için doktora gittin mi? Bi de yumurtlamayı ovulasyon ile mi takip ediyorsun ?

Ağustos Ayında bir tüp bebek tedavim oldu, o zaman şaştı düzenim. Vücut çok yoruldu sonrası da düzensizlik işte.
Bugün regl oldum cumartesi günü yeni bir tedaviye başlıyorum.
Ayy anladım canım. Ben de prolaktin değerine bi baktır diyecektim ama sen zaten baya bi uğraşmışsın Allahım daha fazla aratmasan hayırlısıyla doldursun kucağını inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…