- 27 Ekim 2021
- 2.031
- 461
- 73
- 28
Kac gün geçti adetinizBenimde bugun regl olmam gerekti olmadim kasik agrim oldu korktum olcak diye bu saate kadar olmadi sukur bendede akinti var beyaz oluyor seffaf gelmedi hic sakin ol bekle bakalim hakkinda insallah hayirlisi olur
1 gun bile diyemem bugun olmam gerekiyordu 8 aralik yani olmadi gununu saatini sasmazdi hic zaten 2 gun once pozitifi gordum ben kanimdada cikti senin belkide gec dollenmedir bilemezsin ki stres yapma sakince bekle sadeceKac gün geçti adetiniz
Aa hayrli olan obzamn sizinki rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin ins1 gun bile diyemem bugun olmam gerekiyordu 8 aralik yani olmadi gununu saatini sasmazdi hic zaten 2 gun once pozitifi gordum ben kanimdada cikti senin belkide gec dollenmedir bilemezsin ki stres yapma sakince bekle sadece
Aminn canim darisi sana olsun insallahAa hayrli olan obzamn sizinki rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin ins
İns kismwtAminn canim darisi sana olsun insallah
Bu aralar benim çok dengesiz reglim, 23,30, 28 günde bir oldum kaç aydır.Himm oyle mi belli olmaz ama bu isler ne zman adet olcaksin ki
Ben normal test sandim ama genelde bu ovulasyonla ogrenenlerde oluyo bekle bakalim bi kac gun dahaBu aralar benim çok dengesiz reglim, 23,30, 28 günde bir oldum kaç aydır.
Ama yumurtlamam 15 gün önceydi. Bu hesaba göre bugün battı geçti. Yarına da olur muyum bilmiyorum. 30. Gün yarın.
Ben bsey göremedim canımGünaydın kızlar bat 5 aralıktı ancak gecikti bu sabah test yaptım bir bakar mısın ?
Düzensizlik için doktora gittin mi? Bi de yumurtlamayı ovulasyon ile mi takip ediyorsun ?Bu aralar benim çok dengesiz reglim, 23,30, 28 günde bir oldum kaç aydır.
Ama yumurtlamam 15 gün önceydi. Bu hesaba göre bugün battı geçti. Yarına da olur muyum bilmiyorum. 30. Gün yarın.
Valla ben de canımBen bsey göremedim canım
Gorunmuyor yada ben goremedimGünaydın kızlar bat 5 aralıktı ancak gecikti bu sabah test yaptım bir bakar mısın ?
Kaç gün geçmişti?Kızlar duramadım test aldım sabah mı yapsam sizce ?
Ağustos Ayında bir tüp bebek tedavim oldu, o zaman şaştı düzenim. Vücut çok yoruldu sonrası da düzensizlik işte.Düzensizlik için doktora gittin mi? Bi de yumurtlamayı ovulasyon ile mi takip ediyorsun ?
Ayy anladım canım. Ben de prolaktin değerine bi baktır diyecektim ama sen zaten baya bi uğraşmışsınAğustos Ayında bir tüp bebek tedavim oldu, o zaman şaştı düzenim. Vücut çok yoruldu sonrası da düzensizlik işte.
Bugün regl oldum cumartesi günü yeni bir tedaviye başlıyorum.
8 gün gecikti ama düzensiz adetimKaç gün geçmişti?
Ama kasık da batma hafif hafif ağrılar bel ağrısı sık idrara çıkma var bir önceki hamileliğimde de aynıları olmuştu ama bilmiyorumKaç gün geçmişti?
Bence şimdi de varsa çıkarAma kasık da batma hafif hafif ağrılar bel ağrısı sık idrara çıkma var bir önceki hamileliğimde de aynıları olmuştu ama bilmiyorum
Negatif görmekten korkuyorum ama dayanamıcam yapcam sankiBence şimdi de varsa çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?