Bence de çıkar. Bi yapın şimdi. Fazladan aldıysanız yarın sabah da yaparsınızNegatif görmekten korkuyorum ama dayanamıcam yapcam sanki
Peki tamam o zaman size haber ederimBence de çıkar. Bi yapın şimdi. Fazladan aldıysanız yarın sabah da yaparsınız
Bekliyoruz. Hadi hayırlı güzel haberlere inşallahPeki tamam o zaman size haber ederim
Çok zor gibi. Erken olmuş bencekızlar adet tarihinden 1 hafta önce kan da çıkar mı gebelik? erken mi olmuş ?
İnşallahhhh yaBekliyoruz. Hadi hayırlı güzel haberlere inşallah
Zannediyorum evetolmuş olsa çıkardı demi şimdiye kadar ? -_-
Zannediyorum evet
Önceki günler nasıldı? Adetten 2-3 gün öncesine kadar yumurtlama gören var. Devam edin ne olur ne olmazEki Görüntüle 2967186
Kızlar adetime 1 hafta var ovaluasyon testi biraz koyulaşmaya başlamış. Var mı sizce bi anlamı ? Yoktur ama yine de bi umut sorayım istedim
14. Gün bunun gibi oldu sonra tam pik olmadan silinmişti. Tam yumurtlamayı hiç bi zaman göremedim maalesefÖnceki günler nasıldı? Adetten 2-3 gün öncesine kadar yumurtlama gören var. Devam edin ne olur ne olmaz
Değerlerinize baktırdınız mı14. Gün bunun gibi oldu sonra tam pik olmadan silinmişti. Tam yumurtlamayı hiç bi zaman göremedim maalesef
aile hekimi gerek duymadı beta ya baktırdım sadece o da zorla :/ henüz sonuç çıkmadı. Adet olursam 2. gün özele gitmeyi planlıyorum. Aile hekimiyle olacak iş değil malesef :/Değerlerinize baktırdınız mı
Ay şaka gibiler ya. Niye üstlerinde koca bi yükmüş gibi davranıyor ki bu doktorlar ? Altı üstü test yazacak. Kesinlikle özele git canım bir an önce. Hatta adetliyken gitmek gerekiyor zaten bu tedaviler için. Sen normal gidip değerlerine baktır. Adetliyken de çağırır seni. Ama bence yarına hemmmmmen bi randevu al ve git. Benim de prolaktin değerim yüksekmiş. O yüzden yumurtlama görmüyordum. Bi de adetim düzensizdi. 2 aydır ilaç kullanıyorum ve 2 aydır adetim tam gününde oluyor ve yumurtlama da görüyorumaile hekimi gerek duymadı beta ya baktırdım sadece o da zorla :/ henüz sonuç çıkmadı. Adet olursam 2. gün özele gitmeyi planlıyorum. Aile hekimiyle olacak iş değil malesef :/
Aynen canım çok haklısın. Bu sorumsuz doktorlar yüzünden daha fazla vakit kaybedemem. Allah hepimizin gönlüne göre versinAy şaka gibiler ya. Niye üstlerinde koca bi yükmüş gibi davranıyor ki bu doktorlar ? Altı üstü test yazacak. Kesinlikle özele git canım bir an önce. Hatta adetliyken gitmek gerekiyor zaten bu tedaviler için. Sen normal gidip değerlerine baktır. Adetliyken de çağırır seni. Ama bence yarına hemmmmmen bi randevu al ve git. Benim de prolaktin değerim yüksekmiş. O yüzden yumurtlama görmüyordum. Bi de adetim düzensizdi. 2 aydır ilaç kullanıyorum ve 2 aydır adetim tam gününde oluyor ve yumurtlama da görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?