Gebeliğe Hazırlık 2021’in son düzlüğünde bat bekleyenler 😍😍 Aralık bat’larını beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kızlar adetime 1 hafta var ovaluasyon testi biraz koyulaşmaya başlamış. Var mı sizce bi anlamı ? Yoktur ama yine de bi umut sorayım istedim

aile hekimi gerek duymadı beta ya baktırdım sadece o da zorla :/ henüz sonuç çıkmadı. Adet olursam 2. gün özele gitmeyi planlıyorum. Aile hekimiyle olacak iş değil malesef :/
Ay şaka gibiler ya. Niye üstlerinde koca bi yükmüş gibi davranıyor ki bu doktorlar ? Altı üstü test yazacak. Kesinlikle özele git canım bir an önce. Hatta adetliyken gitmek gerekiyor zaten bu tedaviler için. Sen normal gidip değerlerine baktır. Adetliyken de çağırır seni. Ama bence yarına hemmmmmen bi randevu al ve git. Benim de prolaktin değerim yüksekmiş. O yüzden yumurtlama görmüyordum. Bi de adetim düzensizdi. 2 aydır ilaç kullanıyorum ve 2 aydır adetim tam gününde oluyor ve yumurtlama da görüyorum

Aynen canım çok haklısın. Bu sorumsuz doktorlar yüzünden daha fazla vakit kaybedemem. Allah hepimizin gönlüne göre versin

Kızlar bende Aralık gebelik bekleyenlerdenim yumurtlamadan sonra 11. Gün kan 63 ertesi gün aynı yerde yaptırdığım kan 45 kimyasal olabilirmiş ama doktor haftasonu baktır bu ara değer kafa karıştırabilir dedi. Testlerimi atıyorum 65i öğrendiğim gün ilk sıradaki erken gebeliği yapmıştım. 10 aralık olanları ise 45 çıkan gün öğlen ve akşam yaptım ama öğlenki sonuçtan sonra koyulaşmış gibiydi akşamki. En alttakileride 11 aralıklarıda bu sabah ilk idrarla yaptım baya kırmızı. Zaten ortadaki üç test aynı marka en sondaki farklı. Kimyasal olsa gittikçe her testte silikleşir miydi? Yani acaba yanlış mı ölçüldü bi kanamam da yok lütfen yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…