Gebeliğe Hazırlık 2021’in son düzlüğünde bat bekleyenler 😍😍 Aralık bat’larını beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kanama hemen olması gerekmiyor canım. Benim kanın düzensiz olduğunu öğrendikten bir kaç gün sonra oldu. Bu arada sanırım tarihler 8-9-10 Aralık şeklinde olacak. Yarın sabah tekrar bi test yaptır. Yine düşükse ya da çok az artmışsa kimyasal maalesef

Karıştırımışım demekki tarihleri kusura bakmayın acele acele yazarken. Yarın tekrar yaptırıcam ama çok umutsuzum sonradan yükselen gebeliği düzelen yok gibi hiç duymadımx ilk gebeliğimdi çok moralim bozuldu

Sizin adınıza çok üzüldüm. Tam 2 sene önce aynı hayal kırıklığını ben de yaşadım. Ne hissettiğinizi çok iyi anlayabiliyorum. İnşallah bi hata olmuştur. Yarın ve sonraki günler güzel artışlar görürüz inşallah

Çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur çok sağolun

Kızlar bende pazartesi yapacağım testi dun yaptım ama sonradan ikinci çizgi çıktı o yüzden ihmal vermiyorum

Eklentiler

• IMG_20211209_165442.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 42
Üzülme kuzum rabbimin bi bildiği vardır elbet Bende eylülde kimyasal geçirmiştim maalesef

Aynen canım doğru diyorsun bir tane test yapıp denecegim sonra giderim boşuna da gitmiş olmayım
Senin nasıl durum?
Benim 3 gün kaldı bata. Ayın 14 ünde. Bugün akşam bi erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı o ama hem erken hem de ilk idrar değildi. Bilmiyorum. Öyle avutuyorum ya da kendimi

Bşy sorcam yumurtlama gününün üstüne 15 gün sonra mı belli olur hamilelik?

Bat a 8 gün varken benim beta 1.4 çıkmış :/ çok arada bi değer boşuna da umutlanmak istemiyorum. En iyisi sabredip 1 hafta daha beklemek zaten hiç bi belirti de yok :/

Arkadaşlar merhaba ben yaşadığım durumu anlatmıştım dün bugün beta baktırdım tekrar şimdide 290,9 çıktı başta kimyasal sandık şimdi böyle çıktı ağrım falan da yok sevinsem mi üzülsem mi bilemedim? İkinci baktırdığım yer yanlış mıydı acaba

Şu an yapacak tek şey var. 2 güne 1 test tekrarlamak. Benim de kafam karıştı senin durumda. Doktor ultrasonda bsey görmüş müydü?

Şu an yapacak tek şey var. 2 güne 1 test tekrarlamak. Benim de kafam karıştı senin durumda. Doktor ultrasonda bsey görmüş müydü?
Bugün telefonda konuştum dedi ki haftaya cuma keseyi görebiliriz o zaman gel dedi o gün netleşir dedi. Bu 45 çıkan değer içinde normalde her gün bakılmaz 2 güne bir bakılır ama sen ertesi günü baktırmışsın kafa karıştırır dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…