Kanama hemen olması gerekmiyor canım. Benim kanın düzensiz olduğunu öğrendikten bir kaç gün sonra oldu. Bu arada sanırım tarihler 8-9-10 Aralık şeklinde olacak. Yarın sabah tekrar bi test yaptır. Yine düşükse ya da çok az artmışsa kimyasal maalesefKızlar bende Aralık gebelik bekleyenlerdenim yumurtlamadan sonra 11. Gün kan 63 ertesi gün aynı yerde yaptırdığım kan 45 kimyasal olabilirmiş ama doktor haftasonu baktır bu ara değer kafa karıştırabilir dedi. Testlerimi atıyorum 65i öğrendiğim gün ilk sıradaki erken gebeliği yapmıştım. 10 aralık olanları ise 45 çıkan gün öğlen ve akşam yaptım ama öğlenki sonuçtan sonra koyulaşmış gibiydi akşamki. En alttakileride 11 aralıklarıda bu sabah ilk idrarla yaptım baya kırmızı. Zaten ortadaki üç test aynı marka en sondaki farklı. Kimyasal olsa gittikçe her testte silikleşir miydi? Yani acaba yanlış mı ölçüldü bi kanamam da yok lütfen yardımcı olur musunuzEki Görüntüle 2967620
Karıştırımışım demekki tarihleri kusura bakmayın acele acele yazarken. Yarın tekrar yaptırıcam ama çok umutsuzum sonradan yükselen gebeliği düzelen yok gibi hiç duymadımx ilk gebeliğimdi çok moralim bozulduKanama hemen olması gerekmiyor canım. Benim kanın düzensiz olduğunu öğrendikten bir kaç gün sonra oldu. Bu arada sanırım tarihler 8-9-10 Aralık şeklinde olacak. Yarın sabah tekrar bi test yaptır. Yine düşükse ya da çok az artmışsa kimyasal maalesef
Sizin adınıza çok üzüldüm. Tam 2 sene önce aynı hayal kırıklığını ben de yaşadım. Ne hissettiğinizi çok iyi anlayabiliyorum. İnşallah bi hata olmuştur. Yarın ve sonraki günler güzel artışlar görürüz inşallahKarıştırımışım demekki tarihleri kusura bakmayın acele acele yazarken. Yarın tekrar yaptırıcam ama çok umutsuzum sonradan yükselen gebeliği düzelen yok gibi hiç duymadımx ilk gebeliğimdi çok moralim bozuldu
Çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur çok sağolunSizin adınıza çok üzüldüm. Tam 2 sene önce aynı hayal kırıklığını ben de yaşadım. Ne hissettiğinizi çok iyi anlayabiliyorum. İnşallah bi hata olmuştur. Yarın ve sonraki günler güzel artışlar görürüz inşallah
Tekrar test yaptırınca haber verin bize de. BakalımÇok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur çok sağolun
Tabi yarın sabah yaptırınca haber veririmTekrar test yaptırınca haber verin bize de. Bakalım
Kuruma çizgisine benziyor ama en garantisi kan verip baktırmakKızlar bende pazartesi yapacağım testi dun yaptım ama sonradan ikinci çizgi çıktı o yüzden ihmal vermiyorum
Aynen canım doğru diyorsun bir tane test yapıp denecegim sonra giderim boşuna da gitmiş olmayımKuruma çizgisine benziyor ama en garantisi kan verip baktırmak
Üzülme kuzum rabbimin bi bildiği vardır elbetKarıştırımışım demekki tarihleri kusura bakmayın acele acele yazarken. Yarın tekrar yaptırıcam ama çok umutsuzum sonradan yükselen gebeliği düzelen yok gibi hiç duymadımx ilk gebeliğimdi çok moralim bozuldu
Benim 3 gün kaldı bata. Ayın 14 ünde. Bugün akşam bi erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı o ama hem erken hem de ilk idrar değildi. Bilmiyorum. Öyle avutuyorum ya da kendimiAynen canım doğru diyorsun bir tane test yapıp denecegim sonra giderim boşuna da gitmiş olmayım
Senin nasıl durum?
Inşallah vardır güzel haber alırızBenim 3 gün kaldı bata. Ayın 14 ünde. Bugün akşam bi erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı o ama hem erken hem de ilk idrar değildi. Bilmiyorum. Öyle avutuyorum ya da kendimi
Bşy sorcam yumurtlama gününün üstüne 15 gün sonra mı belli olur hamilelik?2021 in son umudu olan aya girmek üzereyiz.
Ben 14 Aralığı bekleyeceğim. Pazar ve pazartesi yumurtlama günümdü. Salı yani bugün de çatlama. Sadece pazartesi gününü değerlendirebildik şimdilikYine de allahtan Ümit kesilmez
Sizler aralığın kaçını bekliyorsunuz?
İnşallah bakalımInşallah vardır güzel haber alırız
15-17 gün sonra falan aşağı yukarıBşy sorcam yumurtlama gününün üstüne 15 gün sonra mı belli olur hamilelik?
Çok erken baktırmışsın benceBat a 8 gün varken benim beta 1.4 çıkmış :/ çok arada bi değer boşuna da umutlanmak istemiyorum. En iyisi sabredip 1 hafta daha beklemekzaten hiç bi belirti de yok :/
Şu an yapacak tek şey var. 2 güne 1 test tekrarlamak. Benim de kafam karıştı senin durumda. Doktor ultrasonda bsey görmüş müydü?Arkadaşlar merhaba ben yaşadığım durumu anlatmıştım dün bugün beta baktırdım tekrar şimdide 290,9 çıktı başta kimyasal sandık şimdi böyle çıktı ağrım falan da yok sevinsem mi üzülsem mi bilemedim? İkinci baktırdığım yer yanlış mıydı acaba
Bugün telefonda konuştum dedi ki haftaya cuma keseyi görebiliriz o zaman gel dedi o gün netleşir dedi. Bu 45 çıkan değer içinde normalde her gün bakılmaz 2 güne bir bakılır ama sen ertesi günü baktırmışsın kafa karıştırır dediŞu an yapacak tek şey var. 2 güne 1 test tekrarlamak. Benim de kafam karıştı senin durumda. Doktor ultrasonda bsey görmüş müydü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?