Gebeliğe Hazırlık 2021’in son düzlüğünde bat bekleyenler 😍😍 Aralık bat’larını beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üzülme kuzum rabbimin bi bildiği vardır elbet Bende eylülde kimyasal geçirmiştim maalesef
Teşekkür ederim canım bugün 290 çıktı umarım kimyasala ya da dış gebeliğe dönüşmez doktor 45 çıkan güne hemen ertesi günü bakışmazdı zaten kafa karıştırır jaftaya cuma netleşir dedi

Ay öyle bseydir inşallah. Cuma günü doktora gidince bana da haber ver. Merak ettim

Bende bekliyorum bu ay hsg çektirmiş tim hsg den sonra çok gebe kalan oluyormuş bat 19 Aralık dualarımdasınız bana da dua edin

Bende bekliyorum bu ay hsg çektirmiş tim hsg den sonra çok gebe kalan oluyormuş bat 19 Aralık dualarımdasınız bana da dua edin
Onu ben de çok umut etmiştim ama olmamıştı. İnşallah sizde olur. Hayırlı güzel haberlere inşallah

kızlar merhaba, 24 kasımda 1 tane 5. Gün embrıyosu transfer edildi. 9. Gün hcg 19, 12. Gün hcg 48, 16. Günde hcg 389 çıktı. Progesteron da 6 çıktı. 3-4 gündür de pıhtısız bir kanamam var. Yurt dışında yaşıyorum. Dr aradım haber bekliyorum . Yorumlarınız nedir?

Adete 2 gün kala. Bu ay da negatif maalesef …

Eklentiler

• image.webp
    14 KB · Görüntüleme: 35
Progesteron düşük olmaması lazım diye biliyorum canım bebeğin tutunmayı için önemli bence sen yattığın yerden kalma wc hariç doktora gidene kadar doktor progesteron ilaç yazması lazım sanırım öyle okumuştum

Öncelikle hcg filmi çektirip tüpleriniz açık mı baktırın. Tüp bebek için kredi çekip ödeme de yapabilirsiniz. Bence zaman kaybetmeyin derim, her ay batı beklemek de yorucu.
Merhaba bugün eğitim araştırma hastanesine gittim oradaki doktor da gayet iyi durumda gözüküyor rahmin dedi yumurtalarda öyle dedi. Evet sizin dediğiniz gibi AMH ve HSG yaptırıyor doktor eşimden de spermoloji istedi. Gelecek ay reglemin 2. gününde gidip AMH yaptıracağım sonrasında HSG olacak. Ama hastanede doktoru beklerken bir bayan ile görüştüm kendisi HSG den hemen sonra hamile kaldığını belirtti. Böyle birşey var mı?

Var, benim kuzenim de bu şekilde hamile kalmıştı. HSG filminden sonraki ayları iyi değerlendirin derim.

Evet var bende duydum bu ayın 1inde çektirdim bende regle 5 gün var bakalım olursa haber veririm

22 Aralık 2.ay beklemedeyim asla zaman geçmiyo
Takvimim 8i yumurtlama gösterse de vücudum 5i diyo ama riske atmadık hep denedik bakalım kısmet

Kızlar iyi akşamlar bu gün hiç geçmeyen Bi kasık ağrısı içindeyim yani öyle dayanılmaz bişey değil ama böyle tam alt karnımın olduğu kısmı dolu dolu hissediyorum ya neden acep bide bacaklarımı karnıma çekip oturuncada fazlalaşıyor Bi tık ağrı yorum yapabilecek olan varmı

Yumurtlama dönemde misin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…