- 23 Ağustos 2021
- 289
- 80
- 28
- 30
Teşekkür ederim canım bugün 290 çıktı umarım kimyasala ya da dış gebeliğe dönüşmez doktor 45 çıkan güne hemen ertesi günü bakışmazdı zaten kafa karıştırır jaftaya cuma netleşir dediÜzülme kuzum rabbimin bi bildiği vardır elbetBende eylülde kimyasal geçirmiştim maalesef
Ay öyle bseydir inşallah. Cuma günü doktora gidince bana da haber ver. Merak ettimBugün telefonda konuştum dedi ki haftaya cuma keseyi görebiliriz o zaman gel dedi o gün netleşir dedi. Bu 45 çıkan değer içinde normalde her gün bakılmaz 2 güne bir bakılır ama sen ertesi günü baktırmışsın kafa karıştırır dedi
İnşallah en çok dış gebelikten korkuyorum inşallah dış olmaz sağlıkla gelir canımAy öyle bseydir inşallah. Cuma günü doktora gidince bana da haber ver. Merak ettim
İnşallah öyle bsey olmazİnşallah en çok dış gebelikten korkuyorum inşallah dış olmaz sağlıkla gelir canım
Onu ben de çok umut etmiştim ama olmamıştı. İnşallah sizde olur. Hayırlı güzel haberlere inşallahBende bekliyorum bu ay hsg çektirmiş tim hsg den sonra çok gebe kalan oluyormuş bat 19 Aralık dualarımdasınız bana da dua edin
Bende çok umutlu değilim hepimiz için hayırlısı olsunOnu ben de çok umut etmiştim ama olmamıştı. İnşallah sizde olur. Hayırlı güzel haberlere inşallah
Progesteron düşük olmaması lazım diye biliyorum canım bebeğin tutunmayı için önemli bence sen yattığın yerden kalma wc hariç doktora gidene kadar doktor progesteron ilaç yazması lazım sanırım öyle okumuştumkızlar merhaba, 24 kasımda 1 tane 5. Gün embrıyosu transfer edildi. 9. Gün hcg 19, 12. Gün hcg 48, 16. Günde hcg 389 çıktı. Progesteron da 6 çıktı. 3-4 gündür de pıhtısız bir kanamam var. Yurt dışında yaşıyorum. Dr aradım haber bekliyorum . Yorumlarınız nedir?
Olsun canım en hayırlı zamanda gelsin inşallah üzülmeAdete 2 gün kala. Bu ay da negatif maalesef …
Merhaba bugün eğitim araştırma hastanesine gittim oradaki doktor da gayet iyi durumda gözüküyor rahmin dedi yumurtalarda öyle dedi. Evet sizin dediğiniz gibi AMH ve HSG yaptırıyor doktor eşimden de spermoloji istedi. Gelecek ay reglemin 2. gününde gidip AMH yaptıracağım sonrasında HSG olacak. Ama hastanede doktoru beklerken bir bayan ile görüştüm kendisi HSG den hemen sonra hamile kaldığını belirtti. Böyle birşey var mı?Öncelikle hcg filmi çektirip tüpleriniz açık mı baktırın. Tüp bebek için kredi çekip ödeme de yapabilirsiniz. Bence zaman kaybetmeyin derim, her ay batı beklemek de yorucu.
Var, benim kuzenim de bu şekilde hamile kalmıştı. HSG filminden sonraki ayları iyi değerlendirin derim.Merhaba bugün eğitim araştırma hastanesine gittim oradaki doktor da gayet iyi durumda gözüküyor rahmin dedi yumurtalarda öyle dedi. Evet sizin dediğiniz gibi AMH ve HSG yaptırıyor doktor eşimden de spermoloji istedi. Gelecek ay reglemin 2. gününde gidip AMH yaptıracağım sonrasında HSG olacak. Ama hastanede doktoru beklerken bir bayan ile görüştüm kendisi HSG den hemen sonra hamile kaldığını belirtti. Böyle birşey var mı?
Evet var bende duydum bu ayın 1inde çektirdim bende regle 5 gün var bakalım olursa haber veririmMerhaba bugün eğitim araştırma hastanesine gittim oradaki doktor da gayet iyi durumda gözüküyor rahmin dedi yumurtalarda öyle dedi. Evet sizin dediğiniz gibi AMH ve HSG yaptırıyor doktor eşimden de spermoloji istedi. Gelecek ay reglemin 2. gününde gidip AMH yaptıracağım sonrasında HSG olacak. Ama hastanede doktoru beklerken bir bayan ile görüştüm kendisi HSG den hemen sonra hamile kaldığını belirtti. Böyle birşey var mı?
Cok tesekkur ederim takipte kalacagimEvet var bende duydum bu ayın 1inde çektirdim bende regle 5 gün var bakalım olursa haber veririm
22 Aralık 2.ay beklemedeyim asla zaman geçmiyo2021 in son umudu olan aya girmek üzereyiz.
Ben 14 Aralığı bekleyeceğim. Pazar ve pazartesi yumurtlama günümdü. Salı yani bugün de çatlama. Sadece pazartesi gününü değerlendirebildik şimdilikYine de allahtan Ümit kesilmez
Sizler aralığın kaçını bekliyorsunuz?
Yumurtlama dönemde misin canım?Kızlar iyi akşamlar bu gün hiç geçmeyen Bi kasık ağrısı içindeyim yani öyle dayanılmaz bişey değil ama böyle tam alt karnımın olduğu kısmı dolu dolu hissediyorum ya neden acepbide bacaklarımı karnıma çekip oturuncada fazlalaşıyor Bi tık ağrı yorum yapabilecek olan varmı
Yok canım ya regle 5 gün varYumurtlama dönemde misin canım?
Inşallah bebek tutumaya çalışıyordu canımYok canım ya regle 5 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?