- 21 Kasım 2020
- 37
- 30
- 18
- 35
10 aralığı bekliyorum inşallah2021 in son umudu olan aya girmek üzereyiz.
Ben 14 Aralığı bekleyeceğim. Pazar ve pazartesi yumurtlama günümdü. Salı yani bugün de çatlama. Sadece pazartesi gününü değerlendirebildik şimdilikYine de allahtan Ümit kesilmez
Sizler aralığın kaçını bekliyorsunuz?
O zman bende heveslenmeyim bostan yereBana da öyle diyen çok oldu. Ben de o yüzden çok umut ettim hemen olur diye ama işte …
Evet yumurtlama değerlendirin canımKizlar sizce bu yumurtlama mi
Bebiş sancısıdır belki deYa o değil de şimdi adetime dört gün var ama sağ yumurtalıkta çatlama sancısı oluyor.Yumurtlama akıntısı olsa tekrar yumurtluyorum diyeceğim ama öyle bir şey de yok.
Yarın olmazsa hemen test yapacak mısınız?Merhabalar benimde bat yarın 8 aydır isriyoruz ikinciyi 27 günde bir oluyorum ayy başı olmazsa ay sonu umutluyum
Ayyy. İkiz ben de isterim. Zorluğunu falan düşünmeden. Teyzemin kızları var ikiz. Dayımın oğlunun ikiz çocukları var. Bi de babam ikiz. Eşimin de teyzesi ve dayısı ikizmiş. Ailede de var yaniRabbim hayırlı olanı versin hepimize.
Ben de ikiz istiyorum.
Hayırlı haberlere hadi inşallah10 aralığı bekliyorum inşallah
Millet dediğine göre vardır bi bildikleri. Bende olmadı ama sende öyle olur inşallahO zman bende heveslenmeyim bostan yere
Bence de yumurtlama. Değilse bile yarın yumurtlamadır ama bugünü de değerlendirmeniz iyi olurKizlar sizce bu yumurtlama mi
Canim bu pazar gunun testiydi pazar ve pazartesiyi degerlendirdik sonraki gunler de bu sekil en net o fotoda belli o yuzden onu attimBence de yumurtlama. Değilse bile yarın yumurtlamadır ama bugünü de değerlendirmeniz iyi olur
Burada 28 i yumurtlama gibi görünüyorCanim bu pazar gunun testiydi pazar ve pazartesiyi degerlendirdik sonraki gunler de bu sekil en net o fotoda belli o yuzden onu attim
Evet iste pazar gunuydu degerlendirdik ama yumurta beyazina benzer akinti gelmedi o yuzden supheliyim yumurtlama degil mi acaba diyeBurada 28 i yumurtlama gibi görünüyor
Valla bir kaç aydır benim de akıntım farklı şekilde oluyor. Yumurtladığım aylar tabii. Değişebilir o bence ama olmuş yani yumurtlamaEvet iste pazar gunuydu degerlendirdik ama yumurta beyazina benzer akinti gelmedi o yuzden supheliyim yumurtlama degil mi acaba diye
İnşallah hep birlikte güzel haberlereHayırlı haberlere hadi inşallah
Inşallah Allah isteyen dileyen herkese nasip etsinBu ay nasip olur inşallah
16 aralarık bat tarihi hayırlısını dileyerekten bekliyoruzz hepimiz için Hayırlısı Allah kucağımızı boş bırakmasın inşallah2021 in son umudu olan aya girmek üzereyiz.
Ben 14 Aralığı bekleyeceğim. Pazar ve pazartesi yumurtlama günümdü. Salı yani bugün de çatlama. Sadece pazartesi gününü değerlendirebildik şimdilikYine de allahtan Ümit kesilmez
Sizler aralığın kaçını bekliyorsunuz?
Insallah olmustur canim pco var bende adetlerim cok duzensizValla bir kaç aydır benim de akıntım farklı şekilde oluyor. Yumurtladığım aylar tabii. Değişebilir o bence ama olmuş yani yumurtlama
Öyleyse iyi canım eşlerin destek çok önemli bende dedim tam hazırsan yapalım yoksa sonra bana demeBenim esimde kesinlikle istemiyordu esim kendi korunuyordu onuda birakti olsun 1 tane daha diyor benide alistirdi o psikolejiye
Bir kaç gün bekleyeceğim yoksa üzülüyorum ama bugün regl olmam lazım 27.gunum çünkü çok düzenlidir yarın da beklerim cumartesi yaparım testiYarın olmazsa hemen test yapacak mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?