Amin inşallah16 aralarık bat tarihi hayırlısını dileyerekten bekliyoruzz hepimiz için Hayırlısı Allah kucağımızı boş bırakmasın inşallah
Ayyy. Hadi inşallahBir kaç gün bekleyeceğim yoksa üzülüyorum ama bugün regl olmam lazım 27.gunum çünkü çok düzenlidir yarın da beklerim cumartesi yaparım testi
Ah bu pcos. Ne büyük dert cidden. Olmuştur inşallahInsallah olmustur canim pco var bende adetlerim cok duzensiz
Insallah canim ❤Ah bu pcos. Ne büyük dert cidden. Olmuştur inşallah
Sanmam.Bebiş sancısıdır belki de
Ohh ne güzel sizin iki tarafta da varmış ikiz. Bizde yok ama ben yine de ümitli bir şekilde istiyorum.Ayyy. İkiz ben de isterim. Zorluğunu falan düşünmeden. Teyzemin kızları var ikiz. Dayımın oğlunun ikiz çocukları var. Bi de babam ikiz. Eşimin de teyzesi ve dayısı ikizmiş. Ailede de var yani
İnşaallah inşaallahAyyy. Hadi inşallahkonunun ilk gebe haberini seninle duyalım inşallah
Ay evet evet. Sağlıklı olsun da inşallahSanmam.Öyle bir sanci değildi. Geçti zaten. Yerini gelip giden adet sancılarına bıraktı.
Ohh ne güzel sizin iki tarafta da varmış ikiz. Bizde yok ama ben yine de ümitli bir şekilde istiyorum.
Sağlıklı bebelerimiz olsun inşallah.
Adet olacağım belli oldu benim. Şimdilik elendim.Ay evet evet. Sağlıklı olsun da inşallah
Merhaba, hayırlı haberler getiren bir tarih olsun inşallah.merhabalar herkese BAT: 8 Aralık
Emin misin ?Adet olacağım belli oldu benim. Şimdilik elendim.
Güzel haberlere inşallahmerhabalar herkese BAT: 8 Aralık
Evet. Adetten birkaç gün önce kahverengi akintim başlar. İki güne olurum. Önümüzdeki batlara bakacağız artık.Emin misin ?
Merhaba, hayırlı haberler getiren bir tarih olsun inşallah.
Aminnn arkadaşlar sizlere de hayırlı ve güzel haberler diliyorum.Güzel haberlere inşallah
Evet ovulasyon testinde silik bir çizgi hep oluyor sadece ovulasyon zamanı koyulasiyor. Yani hiç yok olmuyor.Eki Görüntüle 2963669 kızlar bugün denemek amacıyla ovulasyon test yaptım böyle cıktı adetime 10 gün var sanırım artık bu yumurta çatladığı için olan silik çizgidir dimi
Yani yumurta olduğunda koyulasıyomus duyduğum kadarıyla ama adetime on günü kala yumurta yeni oluşuyo olabilir miEvet ovulasyon testinde silik bir çizgi hep oluyor sadece ovulasyon zamanı koyulasiyor. Yani hiç yok olmuyor.
Şu an koyulasmiyor ki. Silik bir çizgi o. Siz hiç koyulaşma görmediniz mi bu ay? Yani yumurtlama daha olmadı mı? O sebeple mi yapıyorsunuz?Yani yumurta olduğunda koyulasıyomus duyduğum kadarıyla ama adetime on günü kala yumurta yeni oluşuyo olabilir mi
Yok hayır ben zaten ağrı ve belirtilerimle yumustlama zamanımı tahmın edebılıyorum bel ve kasık agrım oluyo bugun testi sadece denemek amacıyla yaptım bu ay sonuç alamazsam önümüzdeki ay düzenli olarak deniycemŞu an koyulasmiyor ki. Silik bir çizgi o. Siz hiç koyulaşma görmediniz mi bu ay? Yani yumurtlama daha olmadı mı? O sebeple mi yapıyorsunuz?
Anladım. Dediğim gibi şu an yumurtlama yok. Bu testler yumurtlama zamanı dışında hep böyle silik çıkıyor. Yani yumurtlamadan sonra çizgi kayboluyor diye bir şey yok. Her gün böyle silik çıkar, yumurtlama zamanı koyu çıkar sadece.Yok hayır ben zaten ağrı ve belirtilerimle yumustlama zamanımı tahmın edebılıyorum bel ve kasık agrım oluyo bugun testi sadece denemek amacıyla yaptım bu ay sonuç alamazsam önümüzdeki ay düzenli olarak deniycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?