Gebeliğe Hazırlık 2021’in son düzlüğünde bat bekleyenler 😍😍 Aralık bat’larını beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebiş sancısıdır belki de
Sanmam. Öyle bir sanci değildi. Geçti zaten. Yerini gelip giden adet sancılarına bıraktı.
Ayyy. İkiz ben de isterim. Zorluğunu falan düşünmeden. Teyzemin kızları var ikiz. Dayımın oğlunun ikiz çocukları var. Bi de babam ikiz. Eşimin de teyzesi ve dayısı ikizmiş. Ailede de var yani
Ohh ne güzel sizin iki tarafta da varmış ikiz. Bizde yok ama ben yine de ümitli bir şekilde istiyorum.
Sağlıklı bebelerimiz olsun inşallah.

Yani yumurta olduğunda koyulasıyomus duyduğum kadarıyla ama adetime on günü kala yumurta yeni oluşuyo olabilir mi
Şu an koyulasmiyor ki. Silik bir çizgi o. Siz hiç koyulaşma görmediniz mi bu ay? Yani yumurtlama daha olmadı mı? O sebeple mi yapıyorsunuz?

Şu an koyulasmiyor ki. Silik bir çizgi o. Siz hiç koyulaşma görmediniz mi bu ay? Yani yumurtlama daha olmadı mı? O sebeple mi yapıyorsunuz?
Yok hayır ben zaten ağrı ve belirtilerimle yumustlama zamanımı tahmın edebılıyorum bel ve kasık agrım oluyo bugun testi sadece denemek amacıyla yaptım bu ay sonuç alamazsam önümüzdeki ay düzenli olarak deniycem

Anladım. Dediğim gibi şu an yumurtlama yok. Bu testler yumurtlama zamanı dışında hep böyle silik çıkıyor. Yani yumurtlamadan sonra çizgi kayboluyor diye bir şey yok. Her gün böyle silik çıkar, yumurtlama zamanı koyu çıkar sadece.
Yani o silik çizginin varlığı yumurta oluştuğu anlamına gelmiyor.
Lh seviyesini ölçüyor bu testler. Lh her zaman vucudumuz tarafından salındığı için de böyle silik çizgi çıkarıyor. Sadece yumurtlama zamanı vucudumuz daha fazla lh salınımı yapıyor, o yüzden de testlerdeki çizgi koyu çıkıyor yumurtlama zamanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…