Aşılama 2021Mart Ayinda Asilama Yaptiranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hmm anladım canim.Bana da doktor aşılama yapmak istiyorda ama öncesinde rahim filmi cekicek.Rahim.filmi için de 1450 TL istiyor.
Nasıl rahim filmiymis o canım 🙄 bence başka hastaneleri soructur çok çok fazla ben 500 çektirdim anestezisiz anestezi diye bı seçenek sunmadilar zaten

Nasıl rahim filmiymis o canım 🙄 bence başka hastaneleri soructur çok çok fazla ben 500 çektirdim anestezisiz anestezi diye bı seçenek sunmadilar zaten
Bana da çok fazla geldi inan ki canım .Bi film için 1450 TL istiyolarsa aşılama için kim bilir ne kadar isterler.Bi kaç yakın özel hastaneleri aradım bugün şimdilik en uygun 1200 yani daha araştırma yapicam bakalım.İnsallah daha uygun bulurum bu çevrede

Bana da çok fazla geldi inan ki canım .Bi film için 1450 TL istiyolarsa aşılama için kim bilir ne kadar isterler.Bi kaç yakın özel hastaneleri aradım bugün şimdilik en uygun 1200 yani daha araştırma yapicam bakalım.İnsallah daha uygun bulurum bu çevrede
Hangi ilde oturuyorsun canım tabikide çok fazla 5 ay önce çektirdim ben 1 yıl falanda olmadı zam gelsin 🙄

Haziran'da 2 senelik evliyim. İlk 3 ay korunmayip deneyince başvuru yaptım hastaneye ,ben zaten pcosum çocukluğumdan beri ama ilk dememiz klomen + dupaston oldu ve gebelik doktorum beklerken eşimin sperm testi vermesini istedi ve verdi onun değerleri de düşük çıkınca ,özel bir tüp bebek merkezine başvuru yaptık orda da doktor aşılama dedi ilk asilamamda çok umutlu idi doktorum fazlaca yumurtam gelişmişti ikiz olursa bana kızma filan demişti . Ama nasip olmadı daha evliligimizin 5.ayi idi , sonrası olmayınca tüp bebek deneyelim dedik yine aynı özel tüp bebek merkezi idi ordanda bir sürü kaliteli yumurtam çıktığı halde eşimin spermleri ile düzgün döllenme olmadı ,olanlarida transfer ettiler kimyasall gebelik oldu . Şimdi de devlete başvuru yaptık ki ,hem şansımızı deneyelim hemde rapor için şartlar olur ki aşılama ile olmazsa raporla merkezlere başvuru yaparız . Buarada eşimin sperm değerleri de düzelmiş şükürler olsun belki bir ihtimalle aşılama ile nasıp olur
İnşallah hayırlı haberler alırsın canım. Değerlerin düzelmesi de güzel haber. Diyorum ya herşeyin bi zamani var. Hayırlı zamanda hayirlisi ile kucağımıza alalım evlatlarımızı🤲🏼🤲🏼🥰🥰🥰

İnşallah hayırlı haberler alırsın canım. Değerlerin düzelmesi de güzel haber. Diyorum ya herşeyin bi zamani var. Hayırlı zamanda hayirlisi ile kucağımıza alalım evlatlarımızı🤲🏼🤲🏼🥰🥰🥰
Amin amin amin .
Bende bugün asilamamı oldum dilerim hepimizin güzel haberini duymak nasip olmuş olsun ♥️

Meraba bende aşılama yaptircam da ama rahim filmi çekildikten sonra,size bı kaç bişey sormak istiyorum.Ben özel hastanede tedavi oluyorum.Asilama için sizden ek ücret istendi mi? özel hastane de mi aşılama yaptırdınız
Bence ikiside aynı kapıya çıkıyo ben devlette oldum. Sperm yıkamayı dış labaratuvarda yapılıyo aşılama için gerekli olan bi alet var onu kendim aldım ilaçlar için zaten rapor çıkartılıyo sadece işleme para vermedim elimde iğnem olmasına rağmen 600 650 lira harcadık. Özel biraz daha fazla olabilir ama en azından ilgi fazla olur

Nasıl geçti. Ağrın oldu muu🤔
Bayağı kosturdum sabah 8 de gittik öğlen 12 de oldum oda Alel acele devlet olunca özelde böyle hiç ugrasmamistim aşılama günü ,normalde ben öğretim üyesi doktorun özel hastasıyım unide ama o kadın doğum polikliniğinden kateter için yönlendirdi orda ayrı 1 saatten fazla bekledik giriş yaptılar sonra gittik aldık sonra üroloji de ayrı test sonra doktor amelîyat ta idi onun amelîyat tan çıkmasını bekledim ,doktorum geldi amelîyat kıyafeti ile yaptı çıktı valla hiç ne bişey söyledi catlamis mıdır diye ben sordum oda catlamistir dedi , ilk gönderdiğinde geri gelmesin lütfen dedi sonda hih tamam gitti dedi . Ben yarım saat o catalda kaldım doktor 15 dk dediği halde orada yattım yarım saat bildiğin. Sonra isim için istirahat raporu için bekledim 1 saat filan orda öyle eve geldim ama aşılama öncesinde de yani eminim 11 de çatlamış olması lazımdı 36.saatti o saat sonra kasiklarimda yumurtaliklarimda baskı hissettim sonra da batmalar hafif kramplar oldu ama spermler gittikten sonra daha da arttı gaz ve batmalar ama yumurta catlamistir diye muhtemelen. Baktım eşimin spermi 15 milyona düşmüştü yıkama sonrası. Şimdi de gazim var bayağı canım ama iğneden ötürü eminim birde ilişki önerdiler ve progestan hapı verdi o kadar . 15 gün gel,kan ver vs ... Dilerim rabbim gönlümüzün duasını nasıp eder 🤲🏻

Hayır çatlatma iğnesinden dolayı pozitif çıktı 11. Güne kadar.14.günde negatifti hamile kalmadım ben .sen vücuttan erken atmışsın demekki. 9.gunde mümkün değil kesin sonuç elde etmek için.
Anlıyorum, teşekkürler, biraz erken bir hayal kırıklığı oldu, şoku atlattım bakalım hayırlısı, 14.güne kadar hayırlısı o zaman, hepimiz için hayırlısı 🤲

Herkesde ayni olmaz be canım. Bana diyordun ama sen dha fazla evham yapiyorsun. Bir sey varsa onuda skntiyla strese sokacaksin. Sakin ol. Soyle yine hastaneye sonucu. Bekle canim..
Aynen dediğin gibi, hem de ne stres, aglamalarim yeni durdu, hastaneye söyledim, progestani kes, adetinin 2.günü gel ikinci aşılamana başlarız diyiverdiler 🤷‍♀️ Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin, teşekkürler 💐

Back
X