- 23 Ekim 2018
- 234
- 143
- 103
- 30
- Konu Sahibi 26eylul2017
Devlet ama alırlar mı hiç bi bilgim yokMerhaba üni hastanesi mi özel mi ? Ben yarın üni Hastanesinde asilamamı olacağım acaba ücret verecek miyiz merak ettim bari teşekküllü gidelim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devlet ama alırlar mı hiç bi bilgim yokMerhaba üni hastanesi mi özel mi ? Ben yarın üni Hastanesinde asilamamı olacağım acaba ücret verecek miyiz merak ettim bari teşekküllü gidelim
Teşekkür ederim ilkkez devlette yaptırıyorum doktoruma sordum o da bilmediği için sordum . Teşekkür ederim yine de cevap verdiğiniz icinDevlet ama alırlar mı hiç bi bilgim yok
Rahim kasık kisminda şişlik bende de var. Taş gibi hatta. Ben sabah 7bucuk gbi uyaniyorum işe gidiyorum. O yuzden akşamları da erken uyuyorum herzamn uyku bastırırdi ama bu kadar erkn olmuyordu.Benimde bacak ağrım devam kasıklarım ve rahim kısmında şişlik var gibi gaz şikayetimde varama uyku konusunda zorlanıyorum gün içinde uyuduğum için gece sıkıntı yaşıyorum baş ağrım var
![]()
Merhaba , dilerim hepimizin ki tutar benim de yarın olacak asilamam . Siz yine de belirti aramamaya çalışın zorlu süreçler Allah bizimle olsunRahim kasık kisminda şişlik bende de var. Taş gibi hatta. Ben sabah 7bucuk gbi uyaniyorum işe gidiyorum. O yuzden akşamları da erken uyuyorum herzamn uyku bastırırdi ama bu kadar erkn olmuyordu.![]()
Bende araştırma hastanesinde oldum. Çatlatma iğnesi için 140₺ ödedik.(emin değilim eşim aldı). Araştırmada sperm yıkama yoktu özel bi klinikte 400₺ ye yaptirdik. Aşılama için hastane ücret almıyor..Teşekkür ederim ilkkez devlette yaptırıyorum doktoruma sordum o da bilmediği için sordum . Teşekkür ederim yine de cevap verdiğiniz icin
Çok teşekkür ederim . İğneler için bende ücret ödedim onda sıkıntı yok ama devlette aşılama yaparken para alıyorlar mı işte onu bilmiyordum , çok sağolunBende araştırma hastanesinde oldum. Çatlatma iğnesi için 140₺ ödedik.(emin değilim eşim aldı). Araştırmada sperm yıkama yoktu özel bi klinikte 400₺ ye yaptirdik. Aşılama için hastane ücret almıyor..
AmiiiinnnMerhaba , dilerim hepimizin ki tutar benim de yarın olacak asilamam . Siz yine de belirti aramamaya çalışın zorlu süreçler Allah bizimle olsun
Bende aynı , bu ikinci asilamam olacak birde tüp bebek tedavisi gördüm o yüzden olabildigince az düşünmeye çalışıyorum ama insan işte umut heran varAmiiiinnnAllah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
ben çok umut baglamiyorum zaten kesin olur gbi bi dusuncem yok. Kısmet
![]()
Benim ilk aşılamam. İki yıldır deniyoruz ama olmuyor. Vardır bi hayır diyorum hep ama insan işte umut ediyor sonra hayal kırıklığı. Bunu her ay yaşamak yoruyor. Ama denemeye devaaaaaammm umudumuzu yitirmicez güçlü olucaz. Allah'ın bir bildiği vardır. En hayırlısıni nasip etsin hepimizeBende aynı , bu ikinci asilamam olacak birde tüp bebek tedavisi gördüm o yüzden olabildigince az düşünmeye çalışıyorum ama insan işte umut heran var![]()
Haziran'da 2 senelik evliyim. İlk 3 ay korunmayip deneyince başvuru yaptım hastaneye ,ben zaten pcosum çocukluğumdan beri ama ilk dememiz klomen + dupaston oldu ve gebelik doktorum beklerken eşimin sperm testi vermesini istedi ve verdi onun değerleri de düşük çıkınca ,özel bir tüp bebek merkezine başvuru yaptık orda da doktor aşılama dedi ilk asilamamda çok umutlu idi doktorum fazlaca yumurtam gelişmişti ikiz olursa bana kızma filan demişti . Ama nasip olmadı daha evliligimizin 5.ayi idi , sonrası olmayınca tüp bebek deneyelim dedik yine aynı özel tüp bebek merkezi idi ordanda bir sürü kaliteli yumurtam çıktığı halde eşimin spermleri ile düzgün döllenme olmadı ,olanlarida transfer ettiler kimyasall gebelik oldu . Şimdi de devlete başvuru yaptık ki ,hem şansımızı deneyelim hemde rapor için şartlar olur ki aşılama ile olmazsa raporla merkezlere başvuru yaparız . Buarada eşimin sperm değerleri de düzelmiş şükürler olsun belki bir ihtimalle aşılama ile nasıp olurBenim ilk aşılamam. İki yıldır deniyoruz ama olmuyor. Vardır bi hayır diyorum hep ama insan işte umut ediyor sonra hayal kırıklığı. Bunu her ay yaşamak yoruyor. Ama denemeye devaaaaaammm umudumuzu yitirmicez güçlü olucaz. Allah'ın bir bildiği vardır. En hayırlısıni nasip etsin hepimize![]()
2 kutu 450 lik gonal f, ovitrel ve progestan aldık.Ya ben niye bu kadar fazla ödüyorummmgonal f 450lik 2 kutu , ovitrelle ,kanül değil mi sizinde aldıklarınız
Meraba bende aşılama yaptircam da ama rahim filmi çekildikten sonra,size bı kaç bişey sormak istiyorum.Ben özel hastanede tedavi oluyorum.Asilama için sizden ek ücret istendi mi? özel hastane de mi aşılama yaptırdınızMerhaba bende 2.asılamamı oldum bugün. Ocak ayında amh 2.52 çıkmıştı gonal f 450 kullandım 50likdozda. Bu sefer işlem daha kolay ve kısa sürdü progestan almaya başladım fitil olarak inşallah bu sefer alırız hayırlı haberler
Aşılamanın mi 9.günü ?Kızlar hastaneyi arayıp lekelenmeleri söyledim beta vermemi söylediler, beta sonucum negatif, dün 9 günlükken verdim tahlili. Sizce hala bir umut var mı, yoksa buna kesin sonuç gözüyle mi bakayım
Evet asilamanin 9.GünüAşılamanın mi 9.günü ?
Bende özel hastanede tedavi oluyorum ilk asilamam yapıldı 1200 TL aşılama için ücret ödedim o günMeraba bende aşılama yaptircam da ama rahim filmi çekildikten sonra,size bı kaç bişey sormak istiyorum.Ben özel hastanede tedavi oluyorum.Asilama için sizden ek ücret istendi mi? özel hastane de mi aşılama yaptırdınız
Hmm anladım canim.Bana da doktor aşılama yapmak istiyorda ama öncesinde rahim filmi cekicek.Rahim.filmi için de 1450 TL istiyor.Bende özel hastanede tedavi oluyorum ilk asilamam yapıldı 1200 TL aşılama için ücret ödedim o gün
Çok erken canim. benim ilk aşılama da 9.gunu bile pozitif çıkıyordu test. 15. Günü net belli olur. döllenmesi yerleşmesi derken kanda bile zor belli olur.Evet asilamanin 9.Günü