Aşılama 2021Mart Ayinda Asilama Yaptiranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde bugün 8. Günüm. İş falan yaparken kramp giriyor gaz sancısı oluyor. Bacak ağrısı müthiş şekilde devam. Ates basmalari devam. Uyku ayni sekilde saat10.bucuk devriliyorum sonra gece 3 gbi uyaniyorum hep. Huzursuzum yani. Ama hic biri normal bir gebelik belirtisi değil. Bilmiyorum yani. 😕😕😕

Merhabalr herhangi bur ücret odedinizmi hastaneye acaba bende arastirma hastanesinde yaptirmayi dusunuyorumda
Herkese merhaba, bugün ilk aşılamami araştırma hastanesinde yaptırdım. Amv değerim 2.00, yaşım da 38, progestan hormon verdiler. Benim gibi mart ayında aşılama yaptiranlar bir araya gelip bilgilenip destek olalım dedim. Hepimize bol şans 🍀🍀🍀

Benimde bugün 8. Günüm. İş falan yaparken kramp giriyor gaz sancısı oluyor. Bacak ağrısı müthiş şekilde devam. Ates basmalari devam. Uyku ayni sekilde saat10.bucuk devriliyorum sonra gece 3 gbi uyaniyorum hep. Huzursuzum yani. Ama hic biri normal bir gebelik belirtisi değil. Bilmiyorum yani. 😕😕😕
Benimde bacak ağrım devam kasıklarım ve rahim kısmında şişlik var gibi gaz şikayetimde var🙈 ama uyku konusunda zorlanıyorum gün içinde uyuduğum için gece sıkıntı yaşıyorum baş ağrım var 😐

Merhabalr herhangi bur ücret odedinizmi hastaneye acaba bende arastirma hastanesinde yaptirmayi dusunuyorumda
Hastaneye 36 tl sembolik bir ücret ödedik, sonra eczaneye ilaçlar için raporlu 300 tl kadar bi ödememiz oldu. Öyle. Size de hayırlı olur inşallah 🤲

İğneli tedaviydi benimki. Bu ay elimde iğneler vardı almadım .sadece çatlatma iğnesi , aşılama katateri , ve sperm yıkamaya 750 800 lira civarı ücret ödedik
Merhaba üni hastanesi mi özel mi ? Ben yarın üni Hastanesinde asilamamı olacağım acaba ücret verecek miyiz merak ettim bari teşekküllü gidelim

Bende araştırma hastanesinde oldum. Çatlatma iğnesi için 140₺ ödedik.(emin değilim eşim aldı). Araştırmada sperm yıkama yoktu özel bi klinikte 400₺ ye yaptirdik. Aşılama için hastane ücret almıyor.

Back
X