- 23 Mart 2021
- 21
- 5
- 1
- 30
- Konu Sahibi 26eylul2017
Düne kadar az az vardı ama şuan yokBir şey sorabilir miyim? Akıntınız varmı yada akıntı olacak hissi yaşıyor musunuz?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düne kadar az az vardı ama şuan yokBir şey sorabilir miyim? Akıntınız varmı yada akıntı olacak hissi yaşıyor musunuz?
8. Günüm benimde bugün olmaya başladı acaba normal mi anormal mi bilemedimDüne kadar az az vardı ama şuan yok![]()
Benimde oldu canım ama bugün yok de dediğim gibi8. Günüm benimde bugün olmaya başladı acaba normal mi anormal mi bilemedim
Hayırlı olsun canımMerhaba, benim göğüs hassasiyetim ve ağrım olmuştu bide adet olacakmışım gibi kasık ağrısı. Tabii herkesde farklı oluyor. İnşallah tutmuştur.
Herkese merhaba, bugün ilk aşılamami araştırma hastanesinde yaptırdım. Amv değerim 2.00, yaşım da 38, progestan hormon verdiler. Benim gibi mart ayında aşılama yaptiranlar bir araya gelip bilgilenip destek olalım dedim. Hepimize bol şans![]()
Benimde bacak ağrım devam kasıklarım ve rahim kısmında şişlik var gibi gaz şikayetimde varBenimde bugün 8. Günüm. İş falan yaparken kramp giriyor gaz sancısı oluyor. Bacak ağrısı müthiş şekilde devam. Ates basmalari devam. Uyku ayni sekilde saat10.bucuk devriliyorum sonra gece 3 gbi uyaniyorum hep. Huzursuzum yani. Ama hic biri normal bir gebelik belirtisi değil. Bilmiyorum yani.![]()
Hastaneden bi ücret talep etmediler ilaçlara ödüyorsunuz bide yaptırdığınız hastanede sperm yıkama yapmıyorsa bide ona ödüyorsunuzMerhabalr herhangi bur ücret odedinizmi hastaneye acaba bende arastirma hastanesinde yaptirmayi dusunuyorumda
Hastaneden bi ücret talep etmediler ilaçlara ödüyorsunuz bide yaptırdığınız hastanede sperm yıkama yapmıyorsa bide ona ödüyorsunuz
İğneli tedaviydi benimki. Bu ay elimde iğneler vardı almadım .sadece çatlatma iğnesi , aşılama katateri , ve sperm yıkamaya 750 800 lira civarı ücret ödedikO ne kadar bir ücret oluyor bir bilginiz varmi acaba tessekkür e
İğneler içinde rapor çıkartılıyo ve %20sini siz ödüyorsunuz ben ilk iğneleri aldığımda 2 kutuya 650 lira civarı verdimO ne kadar bir ücret oluyor bir bilginiz varmi acaba tessekkür ederim
Hastaneye 36 tl sembolik bir ücret ödedik, sonra eczaneye ilaçlar için raporlu 300 tl kadar bi ödememiz oldu. Öyle. Size de hayırlı olur inşallahMerhabalr herhangi bur ücret odedinizmi hastaneye acaba bende arastirma hastanesinde yaptirmayi dusunuyorumda
Çok tesekur ederim sizede insalahHastaneye 36 tl sembolik bir ücret ödedik, sonra eczaneye ilaçlar için raporlu 300 tl kadar bi ödememiz oldu. Öyle. Size de hayırlı olur inşallah![]()
Evet cikardim rapor iğnelerimize aldim bende öyle bir hata yapmıştım ilk basta merional aldim 39 kutuya 400 lira verdimİğneler içinde rapor çıkartılıyo ve %20sini siz ödüyorsunuz ben ilk iğneleri aldığımda 2 kutuya 650 lira civarı verdim
Ben gonal f 450 kullandımEvet cikardim rapor iğnelerimize aldim bende öyle bir hata yapmıştım ilk basta merional aldim 39 kutuya 400 lira verdim
Ya ben niye bu kadar fazla ödüyorummmHastaneye 36 tl sembolik bir ücret ödedik, sonra eczaneye ilaçlar için raporlu 300 tl kadar bi ödememiz oldu. Öyle. Size de hayırlı olur inşallah![]()
Merhaba üni hastanesi mi özel mi ? Ben yarın üni Hastanesinde asilamamı olacağım acaba ücret verecek miyiz merak ettim bari teşekküllü gidelimİğneli tedaviydi benimki. Bu ay elimde iğneler vardı almadım .sadece çatlatma iğnesi , aşılama katateri , ve sperm yıkamaya 750 800 lira civarı ücret ödedik
Kızlar ? Bilgi verebilecek biri var mı aranızda ?Merhaba üni hastanesi mi özel mi ? Ben yarın üni Hastanesinde asilamamı olacağım acaba ücret verecek miyiz merak ettim bari teşekküllü gidelim
Bende araştırma hastanesinde oldum. Çatlatma iğnesi için 140₺ ödedik.(emin değilim eşim aldı). Araştırmada sperm yıkama yoktu özel bi klinikte 400₺ ye yaptirdik. Aşılama için hastane ücret almıyor.Merhabalr herhangi bur ücret odedinizmi hastaneye acaba bende arastirma hastanesinde yaptirmayi dusunuyorumda