- 23 Şubat 2021
- 243
- 158
- 23
- Konu Sahibi 26eylul2017
-
İlk gün sayilmiyormus canım. Yarin 11. Gün oluyor. Morelini bozmaa. Herşey kismetEvet birakmicam progestani, 12 gün demişlerdi banada, yarın 12.gün zaten, üzüle üzüle şimdi havası alınmış balona döndüm. Bu arada banada stajyer yaptı ve bu durumdan hiç memnun değilim.
Bende de pek bir belirti yok. Lekelenme falan yok. Akinti var ama fitilin etkisinden mi bilmiyorum. Uyku bacak ağrısı arada saplanan kramplar, gaz sancısı ve uyku. Bide ben bu aydan once ateş takibi yapıyordum. Adetliyken ve yumurtlama olana kadar atesim 36.1 veya 36.3oluyordu. yumurtlamadan sonra 36.8 oluyordu adet olacagim gune kadar sonra yine 36.1 oluyordu. Simdi yine olcuyorum her sabah 36.8 çıkıyor.Geçtiğimiz hafta aşılama olanlar nasılsınızz??? Var mı değişiklik benim kasığımda ve belimde değişik bi ağrı var sol dizim ağrıyodu sürekli yıllardan beri ama sağ bacağımada vurmaya başladı. Lekelenme falan yok akıntım vardı 2 gün önce oda yok şimdi
Hayır hiç takip etmedim ve bilmiyodum açıkçası bilseydim yapardım bende de yok lekenlenme akıntı vsBende de pek bir belirti yok. Lekelenme falan yok. Akinti var ama fitilin etkisinden mi bilmiyorum. Uyku bacak ağrısı arada saplanan kramplar, gaz sancısı ve uyku. Bide ben bu aydan once ateş takibi yapıyordum. Adetliyken ve yumurtlama olana kadar atesim 36.1 veya 36.3oluyordu. yumurtlamadan sonra 36.8 oluyordu adet olacagim gune kadar sonra yine 36.1 oluyordu. Simdi yine olcuyorum her sabah 36.8 çıkıyor.Siz takip ediyor muydunuz
Gaz sancısı ve bel ağrısı ve akinti bende de var. Ve acaiiip bir bacak agrisi, adet olmadan önceki gibi ayaklarım buz gibi ısınmıyor. Ateş takibi yapmamıştım, ise girerken her gün ölçüyorlar bugün 34 lü biseyler cıktıBende de pek bir belirti yok. Lekelenme falan yok. Akinti var ama fitilin etkisinden mi bilmiyorum. Uyku bacak ağrısı arada saplanan kramplar, gaz sancısı ve uyku. Bide ben bu aydan once ateş takibi yapıyordum. Adetliyken ve yumurtlama olana kadar atesim 36.1 veya 36.3oluyordu. yumurtlamadan sonra 36.8 oluyordu adet olacagim gune kadar sonra yine 36.1 oluyordu. Simdi yine olcuyorum her sabah 36.8 çıkıyor.Siz takip ediyor muydunuz
Öyle tabi, zaten bozsam kime ne faydası var anca zarar işteİlk gün sayilmiyormus canım. Yarin 11. Gün oluyor. Morelini bozmaa. Herşey kismet
Bence normal. Sen yinede dikkat et ağır işler yapma canımHayır hiç takip etmedim ve bilmiyodum açıkçası bilseydim yapardım bende de yok lekenlenme akıntı vsdiğer belirtilerimi aynı sabahtan beri o değişik ağrı bi kasığımda bi belimin sağ tarafında geçmedi korkmalımıyım yoksa normal mi bilmiyorum ama biraz endişeleniyorum
Yok ateş takibi öyle olmuyor sabah saat 8 gibi yataktan çıkmadan mümkün oldgnca az hareket ederek dil altindan ölçülen ateş sayılıyor. Ben bir ay boyunca olcmustum. Hastaligima 2 gun kala 36.4 hastalandgm gunun sabahida 36.1 olmuştu.Gaz sancısı ve bel ağrısı ve akinti bende de var. Ve acaiiip bir bacak agrisi, adet olmadan önceki gibi ayaklarım buz gibi ısınmıyor. Ateş takibi yapmamıştım, ise girerken her gün ölçüyorlar bugün 34 lü biseyler cıktı
Aşılama olduğum günden itibaren hiç iş yapmıyorum. Doktorlar normal hayata dönebilirsin diyo ama bu sefer onu riske atmadım bi öncesinde dikkat etsem de ayakta kalmıştım yormuştum kendimi umarım iyi haberler alırızBence normal. Sen yinede dikkat et ağır işler yapma canım
Aminn inşallahAşılama olduğum günden itibaren hiç iş yapmıyorum. Doktorlar normal hayata dönebilirsin diyo ama bu sefer onu riske atmadım bi öncesinde dikkat etsem de ayakta kalmıştım yormuştum kendimi umarım iyi haberler alırız
Hayırlısı olsun kuzum hiç kendini üzme herşey kafada bitiyo geçen ay çok taktım kafama ve 2 gün erken gelmişti herşeyin hayırlısı rabbim kucağımızı boş bırakmaz inşallahKızlar ben regli oldum(progestan kullanırken olunmaz demişlerdi gerçi ama oldum), bu içine hapseden umut bitti şükürsizlerden güzel haberler bekliyorum insallahhh
Doğru diyorsun canım haklısın bakalım ramazandan sonra cektircem bı kaç ay dinlenmek istiyorum.Ömürlük bi film değil malesef öyle oldupu için çok para dökmeye gerek yok bence çünkü 2 3 yıl sonra tekrar istenebiliyo rahim filmi bunuda göz önünde bulundur bence az uz paralar değil
11. Gündeyim dün ağrım vardı sağ kasığımda ve belimin sağ tarafında uyutması gece sabah uyandığımda yoktu şuanda kasıklarımda ağırlık var. Göğüslerde hassasiyet yok o aklıma takılıyoAşılamanın 4.günümdeyim.Dün yumurtanın olduğu tarafta acayip 10 dk bir ağrı oldu geçti.Bugün hiç ağrım belirtim yok.Beklemek çok zor.Sizlerin durumu nasıl.
Benim göğüs uclarinda çok acıma var ama çatlatma iğnesinden olduğunu düşünüyorum. İlk aşılama da okadar ağrı çektim tutmadı.Simdi okadar değil.Belirtiler için erken sanırım hiç aklına takilmasin.11. Gündeyim dün ağrım vardı sağ kasığımda ve belimin sağ tarafında uyutması gece sabah uyandığımda yoktu şuanda kasıklarımda ağırlık var. Göğüslerde hassasiyet yok o aklıma takılıyo
Kızlar ben regli oldum(progestan kullanırken olunmaz demişlerdi gerçi ama oldum), bu içine hapseden umut bitti şükürsizlerden güzel haberler bekliyorum insallahhh
Öyle tabi, ne diyim nasipten öte köy yok, âmin inşallah, inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum.Hayırlısı olsun kuzum hiç kendini üzme herşey kafada bitiyo geçen ay çok taktım kafama ve 2 gün erken gelmişti herşeyin hayırlısı rabbim kucağımızı boş bırakmaz inşallah
Üzülme kuzum. En azından net ne olduğunu biliyorsun. Yine devam çalışmalara pes etmek yokKızlar ben regli oldum(progestan kullanırken olunmaz demişlerdi gerçi ama oldum), bu içine hapseden umut bitti şükürsizlerden güzel haberler bekliyorum insallahhh
Bende kasıklarda ağırlık bel ağrısı başka bişi yok göğüslerde hele hiç bişi yokKızlar bugun hafif göğüs hassasiyeti başladı. Sizde nasıl durumlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?