- 23 Şubat 2021
- 243
- 158
- 23
- Konu Sahibi 26eylul2017
-
1 nisana randevu aldım. Hastalanmazsam o gun gidicem. Hastalanirsam 3. Gunu gidicem. Asilamanin 17. Günü oluyor. Bari kesin varmi yokmu belli olur dedim. Aklimda şüphe kalmaz geç döllenme mi oldu falan diye. O gune kadar da hic test yapmicam. Tabi bunlarin hepsi hastalanmazsam olacakBende kasıklarda ağırlık bel ağrısı başka bişi yok göğüslerde hele hiç bişi yok
Karın ağrısı kesinlikle strestenBayaa bayaa karnım ağrımaya başladı ya.
Ben pazartesi gidicem zaten progestandan kaynaklı gecikme oluyo reglde umarım iyi sonuçlar alırız1 nisana randevu aldım. Hastalanmazsam o gun gidicem. Hastalanirsam 3. Gunu gidicem. Asilamanin 17. Günü oluyor. Bari kesin varmi yokmu belli olur dedim. Aklimda şüphe kalmaz geç döllenme mi oldu falan diye. O gune kadar da hic test yapmicam. Tabi bunlarin hepsi hastalanmazsam olacak
Hadi bakalım inşallah iyi haberler verirsinnn bizeeBen pazartesi gidicem zaten progestandan kaynaklı gecikme oluyo reglde umarım iyi sonuçlar alırız
Aşılama işleminden sonra progestan kullanmaya başlıyorsun aşılanız yapıldı mı?Ben de dün gittim doktora kizlar, progesteron vermedi ama bana. Neye göre veriyolar acaba ya.benim randevu da 5inde. Hakkimizda hayirlisi olsun
Evet yapildi asilamam, yarin 10 gün olacak. Ama progesteron normal dedi hap vermedi. Herkes kullaniyo okuduğum kadariyla.Aşılama işleminden sonra progestan kullanmaya başlıyorsun aşılanız yapıldı mı?
Bana da vermiyor doktor canım. Herkesin tedavisi durumu farklı olduğu için. Hiç takılma bu konuyaEvet yapildi asilamam, yarin 10 gün olacak. Ama progesteron normal dedi hap vermedi. Herkes kullaniyo okuduğum kadariyla.
Evet çoğu doktor veriyo düşük olmaması için ama bünyeye göre veriyo olabilir tam bi bilgiye sahip değilimEvet yapildi asilamam, yarin 10 gün olacak. Ama progesteron normal dedi hap vermedi. Herkes kullaniyo okuduğum kadariyla.
Çok forumda çok yazı okudum, hormona göre veriliyor, sana ihtiyaç olmadığı için vermemişlerdir. Hayırlı olsun, çabaların boşa gitmez inşallahBen de dün gittim doktora kizlar, progesteron vermedi ama bana. Neye göre veriyolar acaba ya.benim randevu da 5inde. Hakkimizda hayirlisi olsun
Hadi inşallah dualarimiz kabul olsunBen de 3 yıldır sabırla bekliyorum hiç korunmadığımız halde gebelik hiç oluşmadı. Nisan ayında aşılama olacağım hayırlısıyla. Heyecanlıyım inşallah olurgeçen ay puregon iğne kullandım yumurta büyütmek için, sonrasında çatlatma iğnesi yaptım ama gebelik oluşmadı ve bugün adetim başladı. Hayırlısı İnşAllah herkesin sabırla beklediği mucizesi en yakın zaman da gelsin İnşAllah ❤
Geçmiş olsun, gerçekten yipratici bir süreç. Allah psikolojimize sağlamlik versin, bize sabir versin hiç kolay değil. Tüp bebeğe gerek bile kalamadan alalim bebişlerimizi kucağimiza inşallahKızlar kan verdim. Ama umut 0 çünkü dün akıntı içinde pembe kan geldi ilk önce bi oh dedim yerleşme kanaması sonra sadece peçeteye çıkmaya başladı fakat kırmızı değildi sabaha gelir dedim sabah pedimde leke bile yoktu hastaneye gittim kan verdim geldim yine peçeye bu sefer kırmızımsı geldi ve bence adet oluyorum benden de bi negatif olsun şurada.. biraz ara vermeyi düşünüyorum psikolojik olarak yıprandım hemde tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum ilerleyen zamanlarda
Sıkma canını yavrum benimde aklıma geldin bakayim dedim yazmis mısın diye. Haklısın çok yıpratıcı bi süreç gerçekten. Allah hayırlı zamanda hayirlisni nasip etsin inşallahKızlar kan verdim. Ama umut 0 çünkü dün akıntı içinde pembe kan geldi ilk önce bi oh dedim yerleşme kanaması sonra sadece peçeteye çıkmaya başladı fakat kırmızı değildi sabaha gelir dedim sabah pedimde leke bile yoktu hastaneye gittim kan verdim geldim yine peçeye bu sefer kırmızımsı geldi ve bence adet oluyorum benden de bi negatif olsun şurada.. biraz ara vermeyi düşünüyorum psikolojik olarak yıprandım hemde tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum ilerleyen zamanlarda
Test sonucu çıktı mı hani belki bi ihtimalKızlar kan verdim. Ama umut 0 çünkü dün akıntı içinde pembe kan geldi ilk önce bi oh dedim yerleşme kanaması sonra sadece peçeteye çıkmaya başladı fakat kırmızı değildi sabaha gelir dedim sabah pedimde leke bile yoktu hastaneye gittim kan verdim geldim yine peçeye bu sefer kırmızımsı geldi ve bence adet oluyorum benden de bi negatif olsun şurada.. biraz ara vermeyi düşünüyorum psikolojik olarak yıprandım hemde tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum ilerleyen zamanlarda
Canın sağolsun, canlarımız sağolsunKızlar kan verdim. Ama umut 0 çünkü dün akıntı içinde pembe kan geldi ilk önce bi oh dedim yerleşme kanaması sonra sadece peçeteye çıkmaya başladı fakat kırmızı değildi sabaha gelir dedim sabah pedimde leke bile yoktu hastaneye gittim kan verdim geldim yine peçeye bu sefer kırmızımsı geldi ve bence adet oluyorum benden de bi negatif olsun şurada.. biraz ara vermeyi düşünüyorum psikolojik olarak yıprandım hemde tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum ilerleyen zamanlarda
Yine de kan da bi baktır, değilse de canın sağolsun. Bana ikinci aşılama gonal f ine başladılar. Umut bitmiyor, devam... Allah hayırlısını versin hepimizeBende bu sabah yaptim erken gebelik testi kocaman tertemiz tek çizgiumudum kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?