Aşılama 2021Mart Ayinda Asilama Yaptiranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Anlıyorum, teşekkürler, biraz erken bir hayal kırıklığı oldu, şoku atlattım bakalım hayırlısı, 14.güne kadar hayırlısı o zaman, hepimiz için hayırlısı 🤲
Herşeyin hayırlısı canım erkenden yıpratma kendini olmayınca da yıpratma olana kadar uğraşmak lazım biraz sabır biraz Umut 🤗

Aynen dediğin gibi, hem de ne stres, aglamalarim yeni durdu, hastaneye söyledim, progestani kes, adetinin 2.günü gel ikinci aşılamana başlarız diyiverdiler 🤷‍♀️ Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin, teşekkürler 💐
15.gune kadar progestani kesme bence. Bana öyle dediler 15 gun kullan snra gel diye. Çünkü daha çok erken.😕😕

Bayağı kosturdum sabah 8 de gittik öğlen 12 de oldum oda Alel acele devlet olunca özelde böyle hiç ugrasmamistim aşılama günü ,normalde ben öğretim üyesi doktorun özel hastasıyım unide ama o kadın doğum polikliniğinden kateter için yönlendirdi orda ayrı 1 saatten fazla bekledik giriş yaptılar sonra gittik aldık sonra üroloji de ayrı test sonra doktor amelîyat ta idi onun amelîyat tan çıkmasını bekledim ,doktorum geldi amelîyat kıyafeti ile yaptı çıktı valla hiç ne bişey söyledi catlamis mıdır diye ben sordum oda catlamistir dedi , ilk gönderdiğinde geri gelmesin lütfen dedi sonda hih tamam gitti dedi . Ben yarım saat o catalda kaldım doktor 15 dk dediği halde orada yattım yarım saat bildiğin. Sonra isim için istirahat raporu için bekledim 1 saat filan orda öyle eve geldim ama aşılama öncesinde de yani eminim 11 de çatlamış olması lazımdı 36.saatti o saat sonra kasiklarimda yumurtaliklarimda baskı hissettim sonra da batmalar hafif kramplar oldu ama spermler gittikten sonra daha da arttı gaz ve batmalar ama yumurta catlamistir diye muhtemelen. Baktım eşimin spermi 15 milyona düşmüştü yıkama sonrası. Şimdi de gazim var bayağı canım ama iğneden ötürü eminim birde ilişki önerdiler ve progestan hapı verdi o kadar . 15 gün gel,kan ver vs ... Dilerim rabbim gönlümüzün duasını nasıp eder 🤲🏻
BanA doktor kendi yapmadi. Stajyer kizlar yaptı.😒😒 İşlem sırasında ağrım oldu çok. Zor ilerliyor gibi seyler söylediler sonra bir miktar sperm geri fışkırdı. Ama çoğu içeri rahat bi sekilde girmiş öyle dedi. Hic güven vermediler bana o yuzden cok umut baglamiyorum bu aşılamaya eger olmazsa doktora patlicam ben size keyif icin degil siz ilgilenesinnz diye geliyrum dicemm😔😔 islemden snra inanilmaz agri oldu bnde yarim saat yattim. O yarim saatte anca sancılarım. Ondan sonra ilk 5 6 gun kramplarim hep oldu simdi okadar yok sadece iş yapincaoluyor kramp. 😕😕 Hakkimizda hayırlısı. Benim çok umudum yok. İnşallah senden güzel haberler alırız 🤲🏼🥰

15.gune kadar progestani kesme bence. Bana öyle dediler 15 gun kullan snra gel diye. Çünkü daha çok erken.😕😕
Evet birakmicam progestani, 12 gün demişlerdi banada, yarın 12.gün zaten, üzüle üzüle şimdi havası alınmış balona döndüm. Bu arada banada stajyer yaptı ve bu durumdan hiç memnun değilim.

Meraba bende aşılama yaptircam da ama rahim filmi çekildikten sonra,size bı kaç bişey sormak istiyorum.Ben özel hastanede tedavi oluyorum.Asilama için sizden ek ücret istendi mi? özel hastane de mi aşılama yaptırdınız
Rahim filminide doktorum çekti ağrısız rahim filmi dedi bi ilacı var onu aldım sadece işleme ücret vermedim ilaçta 980 liraydı özel bi ilaç şirketinin film ilacıymış.. bence devlet hastanelerinde tüp bebek doktorlarını araştır rahim filmi özelde biraz pahalı 2000 fiyat veren yer vardı eskişehirde

Geçtiğimiz hafta aşılama olanlar nasılsınızz??? Var mı değişiklik benim kasığımda ve belimde değişik bi ağrı var sol dizim ağrıyodu sürekli yıllardan beri ama sağ bacağımada vurmaya başladı. Lekelenme falan yok akıntım vardı 2 gün önce oda yok şimdi

Hmm anladım canim.Bana da doktor aşılama yapmak istiyorda ama öncesinde rahim filmi cekicek.Rahim.filmi için de 1450 TL istiyor.
Geçen yaz 1000 lira verdim rahim filmine, özelde yaptirmiştim. Anestezi de verdiler. Adet sancisi çok olan biriyseniz anestezisiz yaptirmayin, ben sonrasinda bile iki gün çok ağri çekmiştim. Ama bazilari anestezi almasalar da hiç bir şey hissetmiyorlar..

Günaydın kızlar ..dün aşılamam yapıldı..bugün de özür dileyerek kan pıhtısı serçe parmagin tırnağı kadar bişey geldi.Yumurtlama kaynaklı olabilir mi ki😟
Oncelikle geçmiş olsun, bende de oldu pihti iriydi üstelik, ama onu işleme bağliyorum ben. Aşilama esnasinda yapilan işlemler sebebiyle önceki adetten kalanlar atildi bence..

Geçtiğimiz hafta aşılama olanlar nasılsınızz??? Var mı değişiklik benim kasığımda ve belimde değişik bi ağrı var sol dizim ağrıyodu sürekli yıllardan beri ama sağ bacağımada vurmaya başladı. Lekelenme falan yok akıntım vardı 2 gün önce oda yok şimdi
Hiç bir şey yok :/ sol kasikta hafif ağri var, o da aâilama esnasinda 10mm olan yumurtalar büyümüştür ondandir. Yarin kontrol var bakalim, doktor progesteron tahlili isteyecek sanirim. Sizde durum nedir?

Hiç bir şey yok :/ sol kasikta hafif ağri var, o da aâilama esnasinda 10mm olan yumurtalar büyümüştür ondandir. Yarin kontrol var bakalim, doktor progesteron tahlili isteyecek sanirim. Sizde durum nedir?
Bugün aşılamada 10. Günüm ve bugün dediğim belirtilerden başka bişi yok değişik bi ağrı çözemedim

Rahim filminide doktorum çekti ağrısız rahim filmi dedi bi ilacı var onu aldım sadece işleme ücret vermedim ilaçta 980 liraydı özel bi ilaç şirketinin film ilacıymış.. bence devlet hastanelerinde tüp bebek doktorlarını araştır rahim filmi özelde biraz pahalı 2000 fiyat veren yer vardı eskişehirde
Hmm aynen çok pahalı bizim bu çevrede de ne yapacağımı bilmiyorum kararsızım

Geçen yaz 1000 lira verdim rahim filmine, özelde yaptirmiştim. Anestezi de verdiler. Adet sancisi çok olan biriyseniz anestezisiz yaptirmayin, ben sonrasinda bile iki gün çok ağri çekmiştim. Ama bazilari anestezi almasalar da hiç bir şey hissetmiyorlar..
Ben korkuyorum yaptirsamm bile anestezili yapmayı düşünüyorum.Adet dönemlerin çok sancılı gecmiyo pek ama.Dedigim gibi korktugum için anestezili yaptırmak istiyorum.

Ben korkuyorum yaptirsamm bile anestezili yapmayı düşünüyorum.Adet dönemlerin çok sancılı gecmiyo pek ama.Dedigim gibi korktugum için anestezili yaptırmak istiyorum.
İnanın bende çok korkuyodum hatta kendimi o kadar sıkmışımki işlemden çıktığımda bacaklarım titremişti ama aynı muayene gibi hiç acı hissetmedim korkmanıza hiç gerek yok ağrılı olanlar bile reglden daha az ağrılı diyolar

Hmm aynen çok pahalı bizim bu çevrede de ne yapacağımı bilmiyorum kararsızım
Ömürlük bi film değil malesef öyle oldupu için çok para dökmeye gerek yok bence çünkü 2 3 yıl sonra tekrar istenebiliyo rahim filmi bunuda göz önünde bulundur bence az uz paralar değil

Back
X