- 25 Temmuz 2018
- 6.431
- 8.266
- 198
Allah başka dert vermesinKeske bende veremesem 2 3 ay sonra eski kiloma donerim yine hic hos bisey degil boy uzun olunca kalsin istiyorum kiloyuda verince cubuk gibi hic halim kalmaz kesin![]()

Seninki nefes darlığı gibi degil de göğüs sikismasi panik ayak gibi. Psikilojik olarak olabilir cnm evde yatip, bsey yapamayıp kendini dinlemekten.Ben riskli gebe olduğumdan zaten yatıyorum yattigin yerde sanki biri cigerlerimi sıkıyor. Yakın zamanda gidecem doktoruma soyleyecem.benim tansiyonlarim normal düzenli ölcuyorum. Ama bu sanki göğsüme biri oturmuş hissi beni mahvetti.psikolojik olarak da kafama taktım taktikca daha da nefesim daraldı. Sanırım evde yatmak beni çok yıprattı.
hamileliğin başında 85-90 larda çıkıyordu açlık şekerim şimdi 105in altında değil. 1 ay öncesindeki ölçümde bile farkediyor. hafta kilo ilerledikçe değişiyor değer
100 un altında olması beklenmiyor açlık sekerinin. Benim.insulij direncim var ki ona rağmen açlık sekerim hala 85 bandında. Doktorun nornal mi baz aliyor 100 un üstüne cnm?