Bahçelievler'de oturuyorum Beylikdüzüne gidilebilir sanırım. Çoğu kişi nisa hastanesini öneriyor ama kötü yorumları da çok bilemedim bir türlü nereye gideceğimi
Canim gebe degilim ama ilk gebeligim de gittiğim.doktoru önerebilirim Avrupa yakasında beylikduzu medilife hastanesi burcu betul kazdal memnun kaldım hastaneden de doktordan da
Ya aslında olumsuz konuşmadı ihtimalleri söyledi canım dış gebelik olayını saymıyorum o bir fiyaskoydu.
1299 olan değeri 1480 olmuş 1.5 günde
Hayırlısı tabiki içerde ne oluyor bilemeyiz güzel kalbine teşekkür ederm
Canım 1 buçuk günde benimde değerim az yükselmişti. Aynı gün akşam tekrar kan vermistim tam 2 katı olmuştu. Beta hcg nin belirli olmayan bi saati var tam yükselişe geçtiği. Hemen sıkıntıya sokma kendini. Eğer şimdi tekrar kan verme imkanın varsa içinin rahatlayacagina emin olabilirsin. Bence sorunsuz bi hamilelik geçiriyorsun. Sadece 24 saat kuralı doğru. Ona uymalisin
Canım 1 buçuk günde benimde değerim az yükselmişti. Aynı gün akşam tekrar kan vermistim tam 2 katı olmuştu. Beta hcg nin belirli olmayan bi saati var tam yükselişe geçtiği. Hemen sıkıntıya sokma kendini. Eğer şimdi tekrar kan verme imkanın varsa içinin rahatlayacagina emin olabilirsin. Bence sorunsuz bi hamilelik geçiriyorsun. Sadece 24 saat kuralı doğru. Ona uymalisin
Hesapladım 39 saat sonra vermiş oldum. Kanamam var canım o yüzden bu yorumlarım. Tabiki Allah bilir hayırlısı olsun teşekkür ederim çarşamba gününe kadar sabretmek kaldı
Hesapladım 39 saat sonra vermiş oldum. Kanamam var canım o yüzden bu yorumlarım. Tabiki Allah bilir hayırlısı olsun teşekkür ederim çarşamba gününe kadar sabretmek kaldı