- 10 Şubat 2020
- 5.338
- 7.111
- 198
PuuuuAdı yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
PuuuuAdı yok![]()
Yeni bebişleri de kıskanıyorlar bi de. Bomba oldularAyyyyy ne igrenc pisberbat biseymis bu iki yas sendromu. Kafayi yemek üzereyim![]()
Biz de birakali uzun zaman oldu. Ama aynen dedigin gibi oldugu icin birakmis olmamiza ragmen bu sefer de aksam alti gibi uykusu geliyor uyutsam gece on onbir gibi kalkip bir daha uyumuyor uyutmasam uyku saati kaçıyor ve yine uyumadigi gibi sacmaliyor. Bir duzen tutturamadik biz kizimla. O da çok sıkıntı yaşıyor haliyke bize de yasatiyor o atres yine kizima donuyor hwm cok sinirleniyorum hem cok vicdan azabi duyuyorum onun suçu yok diye. Cikmazdayim yaniKızlar öğle uykusunu bırakıyoruz. Faydasından çok zararı olmaya başladı bize. Öğleyin uyursa, gece uykuya çok geç geçiyor oğluş. Başka bırakan var mı?
Kuzenimin oğlu gece 12de uyuyup, öğlen 12de uyanıyor. Bazen en iyisi oymuş gibi geliyorBiz de birakali uzun zaman oldu. Ama aynen dedigin gibi oldugu icin birakmis olmamiza ragmen bu sefer de aksam alti gibi uykusu geliyor uyutsam gece on onbir gibi kalkip bir daha uyumuyor uyutmasam uyku saati kaçıyor ve yine uyumadigi gibi sacmaliyor. Bir duzen tutturamadik biz kizimla. O da çok sıkıntı yaşıyor haliyke bize de yasatiyor o atres yine kizima donuyor hwm cok sinirleniyorum hem cok vicdan azabi duyuyorum onun suçu yok diye. Cikmazdayim yani
Hayaller hayatlatYok cnm yaaaa. Onda kalkip aksam yedi sekuZ gjbi kendisi uyusa ne güzel olur,![]()
Tuvalete yapmak istersen bana söyle diyorum sadece, o da söylemiyor.Selam kızlartuvalet eğitimi verdiniz mi bebişlere?
Biz bir süredir tuvalet eğitimindeyiz ilk birkaç gün söyledi ama sonra söylememeye başladıTuvalete yapmak istersen bana söyle diyorum sadece, o da söylemiyor.Yazın bıraktırmayı düşünüyorum bezi
Şubattan beri bizde değişen bişey yok uyku sıkıntısı devamOvvvv şubattan beri kimse uğramamış buralara![]()
Ay bizde de ya. Hala uyku sorunumuz var. Çözemedik birŞubattan beri bizde değişen bişey yok uyku sıkıntısı devam![]()
Gündüz uykusunu bıraktınız mı? Bizim oğlan gündüz uyursa, gece geç uyuyor.Ay bizde de ya. Hala uyku sorunumuz var. Çözemedik bir![]()
Aynı durumdayız. Çok fazla karıştı uyku saatleri. Bazen gündüz uyuyor ama o da taaaa öğlen 3-4 te bu seferde gece geç yatıyor. Sabah geç kalkıyor bu sefer öğlen uykusu yapmıyor. Bu seferde erken yatıp erken kalkıyor. Kısır bir döngüye girdikGündüz uykusunu bıraktınız mı? Bizim oğlan gündüz uyursa, gece geç uyuyor.
Öğleyin uyumazsa ikindin 5 gibi uyuyakalıyor, daha kötü oluyor.
İkindiyi bir şekilde atlatırsam akşam 8-9 gibi uyuyor. Bu sefer de 10-11 gibi geri uyanıyor, gece uyumuyor.
Sabahları erken uyanıyor. Ne yapacağım şaşırdım