- 22 Ekim 2011
- 1.824
- 1.060
- 333
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #7.481
Cok teşekkür ederim insallah saglikli bir sekilde devam eder.Hepimize nasip olsunAh, işte hep diyoruz burda 3. gün embriyosu geç yerleşir, sabredin diye ama sabretmek ne mümkün
Arta arta devam etsin inşallah, çok sevindim sizin adınıza
Sabretmek, endişelenmemek kolay değil, çok iyi anlıyorum. Bundan sonra hep güzel haberler alın inşallah da gerisi önemli değilCok teşekkür ederim insallah saglikli bir sekilde devam eder.Hepimize nasip olsuncok soyledni bana acele etme diye ama iste sabirsizlar dernegi baskani olarak aci cektirdim kendime..hala beklemedeyim bitmis degil endisem ama artik umidim var
Bilmiyorum ki çok düşük bir ihtimal.Geç tutun ma olamazmı ?
İçini gerah tut diyeceğimde kendimde bi okadr karamsarım . Ama yinede sakin olmaya çalışBilmiyorum ki çok düşük bir ihtimal.
Teşekkür ederim pek inanmasam da umarım yanıltmaz beni
Muhtemelwn vardi kaldikca koyulaşır ya oyle biseydirYaklaşık 1 saat sonra çıktı ondan korkuyorum zaten kuzum acaba kuruma çizgisi mi diye.durdukça belirginleşti
Benim tarnsfer dahil bugün 8 gün oldu.vala tek belirti bel ağrısı baş dönmesi miğde bulanmasi ve çok fazla acikiyorum o da büyük ihtimal çok ilaç kullandığımdan ara ara karnimda ağrı oluyor ?Siz de belirti var mı ben de bugün de hicbisey yok , çok merak ediyorum daha transfer günü dahil 5. Gun
Gaz sancısı ilk başta cekiyordum şişkinlik oluyordu yediklerin çok önemli dikkat et canım ateş ölçümü hiç yapmadım su ana kadar öyle birşeyler çıkmaya başlamadı vücutta erken sanırım umarım tutmuştur herkeste farklı da olabiliyorKızlar ara ara gaz sancısı çeken varmı ? Hava ile şiştim sanki (3 ve 4 günü başaldı) yoksa yoktu . Ah birde uçuk çıktı dudağımdankortizondan galiba bağışıklığımı baskıladığı için . ( bu arada ATEŞ ÖLÇÜMÜ YAPAN oldumu ? Ben geçen transfer yaptım ama bu kez yapmadım zaten ateşimde gayet normal .
Aynen bende öyle düşünüyorum bazen belirti bile olmadan olabiliyor galibaCanm benimde transferin 2. Ve 5. gunune kadar bel agrisi yasadim çok kötü bendede fıtık vardı ondanda çok fazla ağrı yaşıyor olabiliriz
Testinizi iki gün sonra tekrarlamış mıydınız?Kızlar 19 Ağustos da iki transfer oldum 1.2 çıktı sonucum doktorum ilaçlarımi bırakmamı tutmadığını söyledi
Sabah kan alındı, evet.Kızlar bir sorum var lütfen gören herkes cevap verebilir mi
Trasfere girmeden önce hormon kan tahlili istedi mi doktorunuz kan tahlili yaptırdınız mı?
Sabah kan alındı, evet.
Benimki taze transferdi canim bende kan falan istemediKızlar bir sorum var lütfen gören herkes cevap verebilir mi
Trasfere girmeden önce hormon kan tahlili istedi mi doktorunuz kan tahlili yaptırdınız mı?
Benden istemedi transferden önce bütün tahlilleri mi yaptırmıştım zaten sonradan kan testi veremedimKızlar bir sorum var lütfen gören herkes cevap verebilir mi
Aynen benimde öyle taze olduBenimki taze transferdi canim bende kan falan istemedi
Yok ilk test bu doktor 5 in altını olumsuz sayıyoruz bırak ilaçları dedi çok çok kötüyüm çok umutluydumTestinizi iki gün sonra tekrarlamış mıydınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?