2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ah, işte hep diyoruz burda 3. gün embriyosu geç yerleşir, sabredin diye ama sabretmek ne mümkün
Arta arta devam etsin inşallah, çok sevindim sizin adınıza
Cok teşekkür ederim insallah saglikli bir sekilde devam eder.Hepimize nasip olsun cok soyledni bana acele etme diye ama iste sabirsizlar dernegi baskani olarak aci cektirdim kendime..hala beklemedeyim bitmis degil endisem ama artik umidim var

Cok teşekkür ederim insallah saglikli bir sekilde devam eder.Hepimize nasip olsun cok soyledni bana acele etme diye ama iste sabirsizlar dernegi baskani olarak aci cektirdim kendime..hala beklemedeyim bitmis degil endisem ama artik umidim var
Sabretmek, endişelenmemek kolay değil, çok iyi anlıyorum. Bundan sonra hep güzel haberler alın inşallah da gerisi önemli değil

Siz de belirti var mı ben de bugün de hicbisey yok , çok merak ediyorum daha transfer günü dahil 5. Gun
Benim tarnsfer dahil bugün 8 gün oldu.vala tek belirti bel ağrısı baş dönmesi miğde bulanmasi ve çok fazla acikiyorum o da büyük ihtimal çok ilaç kullandığımdan ara ara karnimda ağrı oluyor ?

Gaz sancısı ilk başta cekiyordum şişkinlik oluyordu yediklerin çok önemli dikkat et canım ateş ölçümü hiç yapmadım su ana kadar öyle birşeyler çıkmaya başlamadı vücutta erken sanırım umarım tutmuştur herkeste farklı da olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…