2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Yahu kafayı yicem neden benden alınmadı şimdi bi yerde okudum şok oldum ya benden kan faln alınmadı
Transfer günü hiçbirşey alınıp verilmedi bana. Tüp bebek parası ödediğimizde 4-5 tüp kan aldılar hormonlara bakmak içinmiş güya ama hiç geri dönüt almadım bile. Bence hiççç kafana takma. Burda herkesin kullandığı ilaçlar yöntemler farklı. Önemli olan pozitifi farklı yollarla alabileceğini burada canlı canlı şahit oluyor olman cnm

Canm dondurulmuş transfer mi oldum sende

Kizlar bende birşey sorucam benim tarnsferden beri ne kanamam ne de lekelenmem var normal mi acaba ? Yaşayan var mı benim gibi ?
Canim herkeste olacak diye bisey yok bence benim 2. Gunu aksami hafif bir kahverengi leke geldi peceteye ben islemden dolayi olmuştur dedim canım bilmiyorum yerlesme olsa ilk yaptigim testte lak diye çıkardı heralde o yüzden ona pek takılma hic belirtisi olmayip pozitif görende çok neticede

İnşallah öyle olur canim

Kızlar pgt sonucum çıktı, 2 embriyo gitmişti, 1 tanesi sağlıklı geldi. Sağlıklı gelen embriyom 4AA, hasta olan embriyom 5AA. İyi ki yaptırmışız diyorum şimdi ama sadece 1 tane var ve başka dondurulmuşum da yok. Dün de rahme çizik atıldı şimdi regl olunca da dondurulmuş transfer olacağım. Benim gibi tek embriyosu sağlıklı gelip hamile olan oldu mu?

Kizlar bende birşey sorucam benim tarnsferden beri ne kanamam ne de lekelenmem var normal mi acaba ? Yaşayan var mı benim gibi ?
Ben en ufak bir leke görmedim cnm. Benimki dondurulmuştu ama belirtilerimizde aynı okuduğum kadarıyla. Biz 5 haftayı bitirdik inş sende biran önce öğrenirsin sonucunu

Evet kendisi istedi zaten testi bu güne 19 Ağustos 5.gun embriyosu iki tane 27 sinde test dedi. Eşim görüştü negatif demiş beta değer 1.2 yazıyor
Yanlış mı anladım, 19. Ağustos’ta transfer oldunuz ve 27. Ağustos’ta test istedi doktorunuz? 8. günde test istenildiğini ilk defa duyuyorum. Doktorunuz elbette daha iyi bilir, fakat ben sizin yerinizde olsam ilaçları şu an bırakamazdım. İki gün sonra tekrar kan verin. Yükselmezse o zaman bırakırsınız.

İyi ki yaptırmışsınız ve ne güzel bir tane sağlıklı embriyonuz varmış. Kafanızı hiç başkaları ne yapmış diye meşgul etmeyin bence, pozitif düşünün ve pozitif şekilde transferinize hazırlanın. Embriyo sağlıklı çok şükür, rahme çizik de atılmış. İnşallah çok güzel sonuçlar alacaksınız, öyle düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…