- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #7.501
Kizlar bende birşey sorucam benim tarnsferden beri ne kanamam ne de lekelenmem var normal mi acaba ? Yaşayan var mı benim gibi ?Aynen benimde öyle taze oldu
Ama erken degilmiyaaaKızlar 19 Ağustos da iki transfer oldum 1.2 çıktı sonucum doktorum ilaçlarımi bırakmamı tutmadığını söyledi
Doktorum direkt negatif dedi kuzum blmyrm çok üzgünümAma erken degilmiyaaabuna karar vermek icin neler duyuyorum
Transfere girmeden önce değil de adetin ikinci günü gittiğimizde kontrolde yapmıştıKızlar bir sorum var lütfen gören herkes cevap verebilir mi
Trasfere girmeden önce hormon kan tahlili istedi mi doktorunuz kan tahlili yaptırdınız mı?
Doktorunuza erken test yaptığınızı söylediniz miDoktorum direkt negatif dedi kuzum blmyrm çok üzgünüm
Transfer günü hiçbirşey alınıp verilmedi bana. Tüp bebek parası ödediğimizde 4-5 tüp kan aldılar hormonlara bakmak içinmiş güya ama hiç geri dönüt almadım bile. Bence hiççç kafana takma. Burda herkesin kullandığı ilaçlar yöntemler farklı. Önemli olan pozitifi farklı yollarla alabileceğini burada canlı canlı şahit oluyor olman cnmYahu kafayı yicem neden benden alınmadışimdi bi yerde okudum şok oldum ya benden kan faln alınmadı
Evet kendisi istedi zaten testi bu güne 19 Ağustos 5.gun embriyosu iki tane 27 sinde test dedi. Eşim görüştü negatif demiş beta değer 1.2 yazıyorDoktorunuza erken test yaptığınızı söylediniz mi
Evet progesteron prolaktin tsh baktirdi banaKızlar bir sorum var lütfen gören herkes cevap verebilir mi
Trasfere girmeden önce hormon kan tahlili istedi mi doktorunuz kan tahlili yaptırdınız mı?
Anladım canım hakkında hayırlısı olsunEvet kendisi istedi zaten testi bu güne 19 Ağustos 5.gun embriyosu iki tane 27 sinde test dedi. Eşim görüştü negatif demiş beta değer 1.2 yazıyor
Benim de yokKizlar bende birşey sorucam benim tarnsferden beri ne kanamam ne de lekelenmem var normal mi acaba ? Yaşayan var mı benim gibi ?
Canm dondurulmuş transfer mi oldum sendeTransfer günü hiçbirşey alınıp verilmedi bana. Tüp bebek parası ödediğimizde 4-5 tüp kan aldılar hormonlara bakmak içinmiş güya ama hiç geri dönüt almadım bile. Bence hiççç kafana takma. Burda herkesin kullandığı ilaçlar yöntemler farklı. Önemli olan pozitifi farklı yollarla alabileceğini burada canlı canlı şahit oluyor olman cnm
Canim herkeste olacak diye bisey yok bence benim 2. Gunu aksami hafif bir kahverengi leke geldi peceteye ben islemden dolayi olmuştur dedim canım bilmiyorum yerlesme olsa ilk yaptigim testte lak diye çıkardı heralde o yüzden ona pek takılma hic belirtisi olmayip pozitif görende çok neticedeKizlar bende birşey sorucam benim tarnsferden beri ne kanamam ne de lekelenmem var normal mi acaba ? Yaşayan var mı benim gibi ?
İnşallah öyle olur canimCanim herkeste olacak diye bisey yok bence benim 2. Gunu aksami hafif bir kahverengi leke geldi peceteye ben islemden dolayi olmuştur dedim canım bilmiyorum yerlesme olsa ilk yaptigim testte lak diye çıkardı heralde o yüzden ona pek takılma hic belirtisi olmayip pozitif görende çok neticede
Peki taze transfer mi oldunuz yoksa dondurulmuş muTransfere girmeden önce değil de adetin ikinci günü gittiğimizde kontrolde yapmıştı
Evet 5. Gün dondurulmuş. Şimdi 5 haftamız bitti. Yüreğini ferah tut. Tutunacak olan hertürlü tutunur.Canm dondurulmuş transfer mi oldum sende
Demekki normal su an içinBenim de yok
Ben en ufak bir leke görmedim cnm. Benimki dondurulmuştu ama belirtilerimizde aynı okuduğum kadarıyla. Biz 5 haftayı bitirdikKizlar bende birşey sorucam benim tarnsferden beri ne kanamam ne de lekelenmem var normal mi acaba ? Yaşayan var mı benim gibi ?
Yanlış mı anladım, 19. Ağustos’ta transfer oldunuz ve 27. Ağustos’ta test istedi doktorunuz? 8. günde test istenildiğini ilk defa duyuyorum. Doktorunuz elbette daha iyi bilir, fakat ben sizin yerinizde olsam ilaçları şu an bırakamazdım. İki gün sonra tekrar kan verin. Yükselmezse o zaman bırakırsınız.Evet kendisi istedi zaten testi bu güne 19 Ağustos 5.gun embriyosu iki tane 27 sinde test dedi. Eşim görüştü negatif demiş beta değer 1.2 yazıyor
İyi ki yaptırmışsınız ve ne güzel bir tane sağlıklı embriyonuz varmış. Kafanızı hiç başkaları ne yapmış diye meşgul etmeyin bence, pozitif düşünün ve pozitif şekilde transferinize hazırlanın. Embriyo sağlıklı çok şükür, rahme çizik de atılmış. İnşallah çok güzel sonuçlar alacaksınız, öyle düşününKızlar pgt sonucum çıktı, 2 embriyo gitmişti, 1 tanesi sağlıklı geldi. Sağlıklı gelen embriyom 4AA, hasta olan embriyom 5AA. İyi ki yaptırmışız diyorum şimdi ama sadece 1 tane var ve başka dondurulmuşum da yok. Dün de rahme çizik atıldı şimdi regl olunca da dondurulmuş transfer olacağım. Benim gibi tek embriyosu sağlıklı gelip hamile olan oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?